42

VASILIS QNIS GERMAN

преди 13 години

SIMO RULETKATA...

41

Анонимен

преди 13 години

Що за *** може да се нарече "цар",след като е завел дело срещу собствената си държава ?Даже разбрах,че на избори щял да ходи.Луд умора нема.

40

поправка

преди 13 години

Да се чете и с това падна,доведен,Симо се развихри

39

найси

преди 13 години

Няма закон за царските земи и да бъдат върнати на Симо.Той си ги върна като беше Първи министърис това падна в капан.Домеден от генерал Любен Гоцев включен в корупционни игри с *** Симо си розвихри.Още през 1964 година е вербуван от Дс и работи за Живков,а Живков му плаща заплатка на гърба на народа.Вярвам че Борисов ще ги извади всички документи за дейността на този фалшив цар.А,това което е направил и унищожил горите ни ще плаща.

38

до35

преди 13 години

Те всичките са за бесилка май

37

до 35

преди 13 години

*** като теб нямат място в България,защото заради манталитета на Андрешковците сме на това ниво!Ако имаше повече личности като Царя нямаше да си говорим за криза и за лумпенизация на обществото!

36

Анонимен

преди 13 години

И това дърво ще си намери майстора.

35

Анонимен

преди 13 години

Дайте да го обеся бе мамицата му лъжлива и крадлива.Нямаме работа ,от ден на ден затъваме ,а тоя хитрец ще ми притежава хиляди декари народни гори,и резиденции.Неговите деди докараха първата и втората национална катастрофа,а тоя допринесе за третата.

34

гт

преди 13 години

Той царя отдавна ги оряза горите си.Оголи байрите покрай софия

33

Анонимен

преди 13 години

Така наречения "български цар" ВЪН!!!!

32

анонимен

преди 13 години

Мони, не може само да вземаш. То бива, бива алчност, ама стига. Зная, че на рулетка бързо се профукват парите, ама малко да се ограничиш. Поне за пиячка ще ти останат. Що се отнася до президентските ти мераци, няма да стане. На приятелчетата ти от ДС вече не им трябваш, защото хората те разбраха, че и за *** на зелка не ставаш.

31

Анонимен

преди 13 години

до 30:Седни и прочети "Съвети към сина" на Фердинанд и ще видиш дали никой не го е учил :)

30

до 17

преди 13 години

Мадридския е потомствен лъжец и крадец .Никоой него е учил .Той им изнесе показно, на всички политици. Бойко се оказа най възприемчив.

29

ДИМАТА

преди 13 години

ТОЗИ *** НА СНИМКАТА ДО ГОЛЯМА СТЕПЕН СПОМОГНА ЗА ТАЗИ ДУПКА В КОЯТО СЕ НАМИРА СТРАНАТА. ТОЧНО КОГАТО ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ КАНДИДАТКИ ЗА ЕС ДЪРПАХА НАПРЕД, УСВОЯВАФА ФОНДОВЕ И УВЕЛИЧАВАХА ЗАПЛАТИТЕ, ТОЧНО ТОГАВА ТОЯ *** И ДРУГИЯ *** МИЛЕН ВЕЛЧЕВ САМО ПРИСВОЯВАХА ПАРИ, КРАДЯХА ПОГОЛОВНО ОТ ХАЗНАТА И ПРИНУДИХА СЪДА ДА ВЪРНЕ ИМОТИТЕ НА ТОЗИ ЖАЛЪК *** САКСКОБУРГОТСКИ. ВСИЧКО ТОВА Е НАШЕ, НА БЪЛГАРИЯ И НА БЪЛГАРИТЕ, НИЕ НЕ СМЕ МОНАРХИЯ. ТОЗИ ЖАЛЪК ЦАР ОТКРАДНА ПАРЧЕ ОТ БЪЛГАРИЯ И ГО ИЗСЕЧЕ.

28

Анонимен

преди 13 години

Абе днеска къртите от малоумие по заглавието. Какъв е тоя "Царя"? Някво име ли е?

27

lUser

преди 13 години

Едно време Царство България беше България - такава, каквато я искаме сега. Уви дойдоха комунистите и сраха на всичко от-до, избиха интелигенция и царските офицери, изгониха Царя от България..., та в тоя ред на мисли и аз да съм на мястото на Царя и аз бих постъпил по абсолютно същият начин!

26

Кабули

преди 13 години

Отмъщението на Борисов.

25

Който

преди 13 години

Кого имаш предвид?

24

Nedopustimo

преди 13 години

"Юристите от администрацията на Министерството на земеделието и храните и от Изпълнителната агенция по горите са подробно запознати с делото..."И какво - за това, че са подробно информирани получават заплата. И аз искам така! Може ли министърът да ни каже колко пари от нашите данъци е прлатил дотук на адвокати?!

23

Калин

преди 13 години

Имотите никога не са били държавни преди и след Освобождениято са били частни.. :) след 1944 .. партийни .. ! и да ревете това са фактите ако социалните психопати, лъжци и мародери .. авантаджии и крадци .. които пищят злобно а реват когато повдигнеш темата за имотите придобити по Партийни постановления :) Ако тези маргинали покажат документ с които Народните събрания преди 1944 са дарявали земя на Царете може и да имате извесно основание, но пък и това не се е случавало. Тъй, че ко ревете!