339

до 340

преди 13 години

Също адски просто е да се сетим, че ФУКУШМА ефект може винаги и навсякъде да се получи, нали? Примери в историята- достатъчно, нали, адски просто е?Фукушма , освен огромна трагедия , за съжаление, се използва и за ПОВОД! Причината е друга!

338

Ананас

преди 13 години

До 334Я пак си помисли.Че нещо се бъркаш, май...

337

до 339

преди 13 години

отговорът на твоя въпрост е адски *** и се нарича ФОКУШИМА - ЕФЕКТ. при това той е валиден за милионите нормални хора по света, а не само на дузината нормални българи,за които говори статията,че РЕБРОМ ????ревнали.ребра има в тиквите на редакторите на този сайт!

336

Анонимен

преди 13 години

А къде бяха въпросните общественици преди време, когато проектът беше в начална фаза? Сега се сетиха, че има негативи! Но нали сега може да има ползи за някого от това упражнение, в този момент. От противоположно мнение ефект има, когато ти идва по съвест, а не по изгода! Срамота!!!

335

Анонимен

преди 13 години

334 перфектен коментар

334

Беле-НЕ

преди 13 години

Четох, че Уестингхаус ще строи в Китай 4 реактора по 1000 МгВ за 8 млрд. $.Предложението на братска Русия, доколкото са достоверни данните в медиите, е за 2 реактора по 1000 МгВ за 8 млрд. евро!!Разликата не е голяма, нали да плащаме и да вземаме бързо, че ще загубим най-добрата оферта

333

СДЕЛКАТА ЗА АЕЦ-а...

преди 13 години

...ЩШЕ БЕТОНИРА ЧЕРВНАТА МАФИЯ ВЪВ ВЛАСТТА, КАТО ПОСРЕДНИК И ГАРАНТ ЗА ОГРАБВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ!

332

до мимето любимо

преди 13 години

или лъжеш за 1968г. и ли сега лъжеш в пост332 - би трябвало да си на 60 или 61 години. и си в детеродна възраст? о,чудо на природата! сега остава да се похвалиш,че ще мога да проникна в теб без лубрикант и съвсем ще ме сломиш-цалата кръв ще се акумулира в хе..я ми, свят ще ми се завие и ти ще ми се сториш най.прекрасното цвете за откъсване на земята!..

331

до 313

преди 13 години

Режим на тока имаше, когато Козлодуй работеше на пълни мощности, ток се изнасяше в Гърция и Турция за конвертируема валута, а за българския народ имаше един корав. Новият сценарий е следния: България е задължена да изкупува продукцията на Белене на каквато цена решат руснаците, който ток няма да може да продава в България, поради пренаситеност на пазара, затова ще го изнася на загуба, но след като червено-кремълските другари си вземат комисионните.А разликата в цената ще я плащате ти и децата ти

330

Европа

преди 13 години

...ще реши проблема.ГЕРБ, хитро се измъкват от играта с Русия!Ще видите, резултатите от Лондон!

329

До миризлив мъж-328

преди 13 години

Ако ме видиш, ще тръгнеш след мен като послушно паленце, и ако искаш да знаеш, все още съм в детеродна възраст, но на такива като тебе само кунилингус подволявам.

328

АЕЦ-БЕЛЕНЕ....

преди 13 години

...Е ЗАПЛАХА ЗА ЕВРОПЕЙСКАТА ЯДРЕНА СИГУРНОСТ!БЕЛЕНЕ Е ЗЕМЕТРЪСЕН И РИСКОВ РАЙОН, ОСВЕН ТОВА ЩЕ ФАЛИРА ИКОНОМИКАТА НА БЪЛГАРИЯ, С НЕПОСИЛНИТЕ СИ РАЗХОДИ И НЕВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПОКРИВАНЕТО ИМ!

327

IAEA

преди 13 години

До 326: А ти не си предател, когато искаш да ни направиш зависими от Русия, а? Значи от Румъния, която е държава-членка на ЕС заедно с нас, не може да сме зависими, а от Русия може, така ли? Симпатяга

326

Анонимен

преди 13 години

Тази снимка ако бе картина щеше да бъде назована:"Банда *** омърсяват за пореден път пейзажа!"

325

миризлив мъж

преди 13 години

миме, ако беше по-млада, щеше да тръгнеш след носа си и право върху чатала ми да се озовеш. ама сега тези миризми вече те отвращават,кофти и драма на постфертилната възраст.

324

Ставам костовист

преди 13 години

Изглежда само у него е останал здрав разум ....или не са достигнали златните рубли до него още ?

323

Анонимен

преди 13 години

Тия на снимката всичките са за разтрел! До един!Както и всеки предател искащ да спре строежа и да ни направи зависими от съсеите ни в бъдеще!

322

da sprem krana

преди 13 години

SMART na vsjaka *** kojato se saglasjava sas stroeja na Belene. SMART !!!

321

do mimi-dqqdo muno

преди 13 години

nqama da go imash tozi shans da me vidish na ulicata utre.mnogo e dalæ4e.i ne nie se zaqjdame s teb.ti samata si go izprosi.kakvoto po4ukalø-takova se obadilo.haqde leka ot norge.

320

до 320

преди 13 години

не питай за 5-ти и 6-ти, ситуацията и тогава беше като сега с белене- сега ти сам знаеш,че си имаме мощности за ток в излишък и изнасяме близо 50% от производството и,но искаме да правим белене по разни съображения на шепа хора,за коита знаем, че са отговорни/а не ти и аз/ за факта на какъв хал е българия като цяло. тези хора ще си спечелят своите семейно-полезни хонорарчета и хонорарища, но не и бг-народа. народа е да търпи всичко и все да си е народ,т.е. беден.