451

Биби

преди 13 години

Борисов е прав, заради шепа патолигични *** на американски подметки няма бължгарина да плаща многократно по-скъп ток. Който не иска АЕЦ нека да ходи в Сомалия.

450

Марк

преди 13 години

457Парадоксално е но след Костов, в Бг се оказва, че управлява КГБ!

449

fori

преди 13 години

мисля че заради това че се опъна на в.златев(истинският премиер) Трайков ще бъде жертван от пионката на правешкият бандит ,боко тиквата,дано по бързо народа прозре кой управлява всъщност

448

Марк до 450

преди 13 години

Утре те чакам в 6 ч. пред телевизионната кула!Носи парите!Ако искаш допълнителни разяснения и лечение от болезнен комунорусофилски синдром приготви още 20 лв!/за тебе с намаление!/

447

Анонимен

преди 13 години

САЩ, Русия, ЕС и НАТО да го духат, барабар с националните предатели, които ги подкрепят:)

446

м

преди 13 години

Трайчо Трайков единствен от правителството се противопостави на Енергийната мафия в България и заслужава уважение. За съжаление тази мафия се ползвава със закрилата на Боко и както е тръгнало, Трайков ще го отнесе.

445

Марк

преди 13 години

В момента се пише най-гнусната страница от българо-руските отношения!!!Нека да видим до къде могат да стигнат национолните предатели!Само, че сега сме в НАТО и ЕС и май криви си правят сметките!Очаквам САЩ да си кажат думата след въпросната дата!Някои ще съжаляват горчива за поведението си!

444

гого

преди 13 години

слушам ,другарю борисов.рапорт даден,рапорт приет.

443

Анонимен

преди 13 години

Поглед ти психично болен

442

Ивка до 445

преди 13 години

Да, прав си, мерси. Бих ти ги дала, но няма как..

441

Попай

преди 13 години

Пожарникарят стана охранител на Т. Живоков, охранителят стана генерал и главен секретар, генералът стана министър-председател, та той се опълчи срещу американската импрерия. Звучи като приказка, но този път ме изненада, за първи път да направи нещо и да не го критикувам. Браво, браво, смела постъпка, не всеки смее да отсвири заповедите на Големите шефове отвъд океана.

440

Марк до 445

преди 13 години

Бъркаш русофилство с русофобство!За другите тъпотии без коментар!Дължиш ми 10 кинта за езиковата консултация!

439

Ивка

преди 13 години

Борисов действайте в полза на България, доразвийте отношенията с Русия и се опитайте да си върнем поне нищожна част руските пазари, съживете производството и осигурете реализиране на продукцията на необятния руски пазар, ако почнете да действате и в това направление ..ъъ...може и да премина на ваша страна, въпреки плюенето, което ви дръпнах.

438

Анонимен

преди 13 години

Колкото и да не ми харесва Борисов, този път го подкрепям напълно! Мисля, че това е първото му правилно решение!

437

Ивка

преди 13 години

Първо вярно и правилно решение на Бойко. До този момент само го плюех и то доста крайно, явно разбра, че *** на подметките на хамериканците ще го доведе до страшна катастрофа, катастрофа, която вече СДС и Костов претърпяха с патологичния си руссофилизъм. Ако само нас, оценяващите търговските и останалите възможности на Русия, ни спечели на своя страна му гарантирам още много мандати. Не като Станишев, който най-безобразно призна Косово под американски натиск.

436

Анонимен

преди 13 години

Евала Боко! За АЕЦ те подкрепям! Нискотехнологичният интелект да се изнася от страната!:)

435

до 442

преди 13 години

Вашият човек е костов. Трайчо нищо не прави освен да съботира взаичноизгодните бизнесотношения с РФ и то без да държи за цената и загубите, които бълбгария търпи.

434

Анонимен

преди 13 години

Да застанем дружно зад Трайчо, единствения човек в цялата пасмина дето ни я си избрахме да ни оправи уж. Бойко може да си мисли, че е голяма работа но в крайна сметка, ще мине време и ще бъде забравен. Този Трайчо дето Бойко не го брои за човек поне има някаква последователна позиция и най-вече се опълчи срещу октопода наречен монопол човекогубец. Нека не позволяваме и този лъч да бъде загасен, знай ли човек може той да е нашия човек ако ние му помогнем.

433

Булава

преди 13 години

Един път Бойко да защити българските интереси, опълчвайки се на шеха си Уорлик и неговите губернатори тук. Браво Бойко, може и да излезе нещо от теб.

432

до Иван

преди 13 години

Неговата цел е не да докара комуноидите на власт,защото самият той е другата глава на същата ламя.Това е ясно и на децата вече.