201

Написаното в пост201

преди 13 години

ме кара да задам въпрос на управляващите:Кога ще се даряват за по сто лева апартаменти на пълнолетни български младежи с образование и професия, които искат да създадат семейство? Говоря за етническите българи.Нека и да бъдат бивши общински жилища в лошо състояние - младежите сами ще си ги ремонтират! Условието е само едно. В един блок да не се смесват роми, криминално проявени лица и нормални граждани.Нека социалният състав да е еднотипен - така,както е бил замислен планът на София след Освоб

200

memed

преди 13 години

Ne boite sa be...sha vi opravim

199

КАУЗА ПЕРДУТА

преди 13 години

Сестра ми е омъжена, има 5 годишен син и живее с мъжа си в Шотландия, който също е българин. Наложи се да заминат, защото не можеха да задоволят нуждите си, дори само с едно единствено дете, докато през това време *** се разпаряха да раждат *** и да ги дават на домове или да си ги "отглеждат" за сметка на социалните помощи. И как да нараства ръждаемостта при истинските българи, като се проявява нетолерантност към каузата???

198

ZAX

преди 13 години

Репликите "прави деца" са дебилни. Само ниско интелигентни, прости и обикновено много бедни хора правят деца просто за да правят деца! Умните хора правят деца, за да ги отгледат и възпитат нормално, а не за да генерират престъпници и просяци! .. Някои хора оставят след себе си нещо само когато клекнат.Гледайте филма Идиотокрация. Показва точно какво ни очаква в бъдещето.

197

Да!

преди 13 години

Онзи родител, който установи,че малолетната му или дъщеря е бременна и не е известил прокуратурата,също е виновен и е съучастник.Ако е правил най-тържествено сватба и преди това е взел от младоженика откуп /тоест,продал е дъщеря си,за да бъде използвана за секс/,такъв заслужава строга ефективна присъда и лишаване от родителски права - тоест,лишаване от възможността да печели пари,като продава телата на малолетните си дъщери.Вместо това - по ТВ *** гордо заявяват: "Това са наши традиции!"

196

левскар

преди 13 години

5.Криминализиране на всички раждания под 16г и двамата/родители/по насят отговорноста по равно6.При извършване на второ престъпление/рецидив/присъди не по-малки от 25г7.Построяване на незаконни постройки затвор над 5г и незабавното разрушаване на незаконните постройки8.Инвалидност 1 група само за хора загубили крайници ,трайнна невъзможност за предвижване,загуба на слух и зрение.9.Използване на боеприпаси и бойни отровни вещества от органите на редът в проблемните точки/гета/без предупрежден

195

77777

преди 13 години

Основният електорат на ГЕРБ - първи по ранна раждаемост и детска смъртност

194

Анонимен

преди 13 години

TAKA VI E PISANO...

193

Да!

преди 13 години

Подкрепям REX, 211. След като държавата не завежда дело за установяване на извършителя при всяко раждане или регистриране за детски надбавки на майка под 18 год., това може да се тълкува като поощряване на педофилията. Всеки българин има правото да заведе дело срещу държавата в Страсбург- защото, като поощрява педофилията, държавата подхвърля на риск всяко малолетно момиченце или непълнолетна девойка.Всеки *** си мисли,че може да посегне и да остане ненаказан.Съучастник е и онзи родител,който

192

Анонимен

преди 13 години

До 175Това е електорат , който трябва да гласува за определена политическа сила!Вероятно ГЕРБ , щом не взимат никакво отношение по въпроса!

191

левскар

преди 13 години

Много прости законодателни промени ще оправят нещата1.Помощи за деца до 3 дете максимум2.Право на глас само завършилите 12 клас3.Не плащане на комунални услуги над два месеца изключване и кандидастване за нова партида с период на проучване от 2-6месеца/стой 6м без ток и вода и да видим да ли няма да плащаш/4.При системно отсъствие от у-ще спиране на детски надбавки за период от 1 год,след отстраняване на нарушението.ПРИ НЕСПАЗВАНЕ НА ЗАКОНИТЕ ИЗПОЛЗВАНЕ НА ЖАНДАРМЕРИЯ И ПОЛИЦИЯ .

190

Анонимен

преди 13 години

"Специфична за ромите е много ранната инвалидизация." - Специфичното в случая е работата на ТЕЛК комисиите. Ако направят ревизии на всичките техни решения ще се окаже че има поне в 90% от случаите корупция. Също и за турците. По нашият край има цели села където нито една дебела туркиня не работи, всичките са инвалиди и живеят от пенсии.

189

REX

преди 13 години

Имам питане! Защо държавата мълчи за ранната раждаемост. *** не е заченала от "въздуха", което значи че е правила секс /не любов, защото това са чувства/ а като си под 18 си е криминално деяние. Има ли осъден *** за педофилия? Или държавата си крие главата в пясъка по този въпрос. А трябва при установяване на ранно раждане /под 18г./ да се криминализира деянието иначе ....... жална ни майка. Даже под отговорност следва да се подведат и родителите /дъртите ***/.

188

сс

преди 13 години

Да ги екстрадират в Сибир, за да работят в минитте...

187

някой си

преди 13 години

Крайно време е да се премахне професията "самотна майка".

186

Анонимен

преди 13 години

Политиците да спрат да ухажват ***.Който не работи не трябва да получава никакакви подчертавам НИКАКВИ помощи.Има българи,които по една или друга причина са отпаднали от трудовия пазар,но докато са работили са плащали всякакъв вид осигуровки .На тях държавата е длъжна.Но мргинали,които не знаят какво е да работиш,раждат деца за издръжка,не плащат консумативи,пият ,крадат,нарушават обществения ред не заслужават да ги дундуркат за сметка на нашите пари.

185

галактика

преди 13 години

*** не са това, което БЯХА. Българите - СЪЩО.

184

eli

преди 13 години

И общините и електроразпределителните дружества и ВиК са безсилни, но МВР не им оказва съдействие. Те пазят ***, докато ограбват заводи, селски къщи, вили. Цецко да помисли и за защита на правата на българите.

183

Анонимен

преди 13 години

Много по-добре аборт, отколкото роден нов ***.Аборта е цивилизовано средство за контрол на размножаването.

182

Анонимен

преди 13 години

Ама някой очудва ли се? И това е при положение, че ги лекуваме, а си преставете какво ще стане с тия *** ако ги оставим на собствената им съдба. Така, че спокойно и да станат повече в един момент, това няма да продължи дълго, защото само в рамките на година ще измрът от мизерия и болести. Нали знаете *** не оцеляват без гостоприемник! За това съм спокойна. България няма да стане ***.