14

редовен

преди 13 години

Важното е хапчето да е с бандерол и баркод.Ама тези май забравиха, че лекарствата имаха преди години доста дълъг изпитателен срок, сега ги бълват ката ден, пуста грижа за хората...... как да се пазим от толкова хора, които се грижат за нас.

13

хитро

преди 13 години

Те хората си знаят от време оно - по 1 аспиринче на ден. Ха-ха

12

Анонимен

преди 13 години

Едно младо момиче от Еквадор на име Анжелика, умряло. В продължение на 23 часа тя била в рая и ада и също така видяла повторното завръщане на Христос. Станала свидетел на това, как Исус плачел, когато гледал тълпите от изгубени души; един свят, който Го бил отхвърлил; църква, по-голямата част от която не е готова да Го посрещне; хора, които са спрели да свидетелстват на изгубените; индустрия, която бълва развлечения от всякакъв вид и която примамвала дори и деца в лапите на сатана.

11

мангал

преди 13 години

***'ана папиросите и пусна'а 'апчета. за народеца требва неква новааа отровица да има! да е щастлив поне за малко от това дето са му приготвили!за късопаметните: за амфетамините също са казвали че са безопасни, а от по-новото минало и за подсладителите казваха че са безопасни и не предизвикват рак!

10

миличка

преди 13 години

е, ако ще се трудят толкова само заради някакви болежки и ще влагат милиони в това изследване .... ми че то и сега си имаме аспирин!

9

tomas__

преди 13 години

канабисът има много приложения - за хартия и за много други неща - просто икономически причини са довели до забраната на тревата. А, че няма полза от нея при пушене - няма - има само вреда. Медиите системно работят за ОПРОСТАЧВАНЕТО ВИ - основните статии са свързани с клюки, разни блудници или заробването ви в шенген. ВЕСТИ.БГ се превърна в клоака - не отивайте там.

8

NOVA

преди 13 години

NOVA DROGA , NOVA OTROVA , NOVA IZMAMA !!!

7

ddt

преди 13 години

Доказателство за всички *** ,че Мари то не била лечебна !!! А видехте ли сега ??

6

TAKA E !

преди 13 години

TAKA E , BRAVO NA 3 i 5 !

5

samodiva

преди 13 години

Страхотно ! Вече не си правят даже труда да ни заблуждават , че лекарствата не са дрога :(((

4

чучура

преди 13 години

аами, все ще пропуснат нещо и скоро всички ще ходим като гипсирани по улиците, но пък щастливи :))))))))

3

до №1

преди 13 години

И НОВА ЦЕНА

2

Анонимен

преди 13 години

А нима знаем какво има в лекарствата, които пием сега. В цигарите, в храните...?Пристрастяването - добър другар на търговците.

1

NOVA

преди 13 години

NOVA OTROVA , NOV VID DROGA , NOVA IZMAMA !!!