36

да бе

преди 13 години

Венци,трябва ,..."ВЕДНАГА "да осъди БГ за клевета -------егати и чудесата в БГ ,ама ....НАГЛОСТ ,НАГЛОСТ ....

35

gotin

преди 13 години

Нищо ново за нашата политика и съдебна система - поредния оправдан за откраднати десетки милиони.Затворите са препълнени от ***, които са откраднали желязо и кашони за да припечелят за филия хляб.*** е българина, щом може толкова години да го обират!

34

Безпартиен

преди 13 години

Този *** заедно с Румен Петков съсипаха Плевен !!! Някой да е чул скоро новини от града или акция срещу наркотрафика ? Няма и да има , докато тия двамата си пият пиенето с шефа на полицията , кмета , и съдиите ... А децата *** по улиците от хероин , като мухи!!! Плевен е център на наркотрафика за северна България , но никой нищо не казва и никой нищо не знае!!! Комунистите си държат администрацията на града, само да ги видите какви начервени и позлатени 60 годишни бабички са....

33

sako

преди 13 години

Тоя редовно можете да го видите в Плевен. Джитка си с един огромен джип, облечен повечето случаи с едно черно кожено яке. Играе го тип мутра и съм го виждал как се храчи на улицата като пълен ***. Брат му е най големия зърнопроизводител в областта и пресира всички останали. Отделно заграбиха почти всички лозови масиви около Плевен.За съжаление той и брат му са мултимилионери.

32

Анонимен

преди 13 години

Хахахахахахахахах!!!!!!! Бааааааааааси държавата!!

31

ддт

преди 13 години

87 845 000 лева , и държавата скапана

30

Ама разбира се

преди 13 години

Ама разбира се,че е невинен! То софлянски го изкараха невинен,та този ли?!!!

29

ddt

преди 13 години

Е па него ли няма да оправдаят, те дават на пияни убиици по 2 години , пък за някакви пари !!! Кой е влязъл в затвора за дългове ??? Не съм срещал такъв балък !С тези закони това е

28

до 27

преди 13 години

Та и той е от стар БАРДАК ,.....нищо ново ....

27

анти чифут

преди 13 години

Мамичката ви червени ***.Имаси хас да осъдят някой народен убиец.До като всичките болшевишки *** не бъдат обесени по стълбовете до девето коляно няма да има оправия.На всичките тези гадове наистина трябва да им се спретне един 9 септември и трепане с коловите наред!

26

даааа,

преди 13 години

БГ политиците са шефовете на БГ съда ,така ли да го разбираме ?А народа да спи ли?

25

СОНЯ

преди 13 години

ТОЙ Е ЕДИН ГОЛЯМ НЕКАДЪРНИК

24

до 23

преди 13 години

От 20 г. ,е така ---помисли ?За БГ съдиите никакви доказателтва не важат!

23

истината

преди 13 години

НАЛИ СА МУ КОЛЕГИ СЪДИИТЕ-ПРЕСТЪПНИЦИ И ТЕ КАТО НЕГО...ЗАЩО ДА ГО ЗАКАЧАТ

22

Анонимен

преди 13 години

Съдиите на Доган и Гоце, назначени от Красьо Черния, си извадиха поредния човек от кашата.. Да стартира вече спец-съда, че комунистите ни направиха за резил..

21

Анонимен

преди 13 години

Поне за едно дело да бяха ТИКВИТЕ подали на прокуратурата достатъчно доказателства!Излиза, че гусин Боцко прикрива мародерите на България!

20

ЖИТИ

преди 13 години

ТОЙ ТРЯБВА ДА ОТГОВАРЯ ЗА МНОГО ДРУГИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, НИМА СЕ ЗАБРАВИХА- НИЕ НЕ ГИ ЗАБРАВЯМЕ

19

До СГС

преди 13 години

Защо във този форум ,няма минуси........А ?????Можете ли да мислите ?

18

Глас Народен

преди 13 години

Учудени ли сте от този резултат?Не +Да -

17

цирк Гоцански

преди 13 години

До Жоро Бекъма...Не само , че оневиняват всички живи другари , но сега немогат да смогнат на раздаването на ордени от Гоцето.Това е неговата заслуга за 10 години мандат и организирането на митинги против влизането на България в НАТО и ЕС за последните 20 години , както и стотиците и хилядите помилвани от неговата СПРАВЕДЛИВА съдебна НЕзамисима система.