286

Знам

преди 13 години

Баща ми живее сам в село вече с преобладаващао *** население. Около му къщите са пусти, а в обитаемите живеят люде също обичащи кражбата. Открай време е така. Баща ми си има ловна пушка, също законна. Аз пък съм рзглеждал достатъчно наказатеноправни въпроси и съм го научил как да трепе крадците без да дава обяснения, самопризнания или подобни дивотий. Балистика на гладкоцевно оръжие НЯМА! Айде, много здраве!

285

string

преди 13 години

be dqdka be wo neidew u sofeto da strelqw tezi deto opustowiha darzavata bre?

284

Анонимен

преди 13 години

Идеята е много добра- ДА ОРГАНИЗИРАМЕ ПОДПИСКА В ЗАЩИТА НА ТОЗИ ЧОВЕК!

283

Дядо Кънчо

преди 13 години

Браво на набора. Дай боже всеки ден по една такава добра новина.

282

До Патил

преди 13 години

Да убиеш човек - да! Но да отстреляш *** е съвсем друга работа!

281

бай Пешо

преди 13 години

На война отиват само старците!

280

до 283

преди 13 години

само, че забравящ, че Марковски по-скоро би се цанил за повереник на родата на убития !!

279

Алото

преди 13 години

Стрелял- стрелял. Що ти е трябвало да го признаваш?! "Направил пълни самопризнания"...и какво от това?! Всеки може да си признае какво ли не, това ОБАЧЕ не е достатъчно за да бъде осъден! Нека се докажат обстоятелствата в съда и тогава ще видим кой, защо, дали и т.н. с трелял, дали е улучил, от това ли е починал *** или от ръждиво желязо отровило му кръвта...Ето това е дело за Марковски, а не да защитава изнасилвачи....

278

kitaec__

преди 13 години

Ако бъдат заставени да спазват законите,да си плащат данъците и да им бъде търсена адекватна отговорност за престъпленията извършени от тях,след 20 години няма да има нито един ***.но какво да се прави,комуниста Борисов,не се уморява да развъжда ***

277

Патил

преди 13 години

Не е така лесно да убиеш човек. Оставете съда, има съд на собствената съвест. По принцип съм за това да можеш да се защитиш - живота, честта, имуществото. Лошото е, че българите нямаме твърдите морални критерии за границата между правото и самоуправството. Искам полиция-ефективна, подвижна, патрулираща, безкомпромисна, искам да мога да се свържа с тях моментално, да пристигнат начаса. Да бият, преди да щракнат белезниците.После съд по късата процедура без намаления за разкайване и самопризнания!

276

Detektiff

преди 13 години

Bravo. Taka da postanovi i Prokurora razglejdasht sluchaya. Ako toi ne moje, taka da postanovi sadiyata koito bi razglejdal eventualno delo. Dokato se izlachvat *** po TV i na parvite stranitsi na vsekidnevnitsite da se otrazi v spetsialni kareta, che chastnata sobstvenost e NEPRIKOSNOVENA. Za posegatelstvo - kurshum.

275

Анонимен

преди 13 години

А така хъхряка само от това разбира да офди да бере жилязу и чиреш е шенген като нин приемат успе на заминаващите *** да му мислят белгия холандия англия и австрия последната вече реве *** нема накъде хомодемокрация майка

274

Machiavelli

преди 13 години

Евала на човека, дано не отиде в затвора, въпреки че ме съмнява.

273

lewskar

преди 13 години

БРАВО подписка за защита на човечеца трябва и протести да го пуснат във ФБ май вече има включвам се.Ако повече *** отстреляме ще почнат да се замислят "ромите"да ли да крадът.Скоро някой може да организира и линч,и него ще защитава ме.

272

......!

преди 13 години

Лошото е Първанглу раздаде всички ордени и няма да има един за стареца.....!

271

Влади

преди 13 години

Само това е пътят - по-либерално право за носене на оръжие и оправдаване на правото на защита на собствеността и живота си. Само така крадците и насилниците ще бъдат озаптени. През 1997-*** мнозинството на ОДС беше прокарало нещо подобно, но комунистите сезираха Конституционния съд , зер мутрите, манглите и др. гадини са си техен електорат. К.съд присъди, че всеки бандит има право на живот, за разлика от обикновения гражданин и пак останахме без самозащита.

270

sairas

преди 13 години

Добре е направил стареца,с тия *** няма оправия.По Тошово време милицията ги слагаше на място а плоицията сега дори не смее да им каже че са ***.

269

Анонимен

преди 13 години

добре че са 77 годишните че да отсрамят надупения българин

268

Maniac

преди 13 години

Дано да доживея тия години на дядото, та да мога и аз да гръмна един черен мангустер и да не ми дреме ....

267

расист

преди 13 години

браво на дядото аз предлагам всички истински българи над 75години да гръмнат поне по 10 *** на колкото и да ги осъдят все тая така ще намалим поне малко популацията на тази зган