13

www

преди 13 години

а защо никой не споменава нищо за кафето ?има няколко вида които се продават във всеки магазин с различен вкус ,

12

Анонимен

преди 13 години

БДС СИ ГО ИМАШЕ И ПАК СИ ГО ИМА. НО СЛЕД 89 ГОДИНА НИКОЙ НЕ ГО СПАЗВАШЕ А И КОНТРОЛА ГО НЯМА И СЕГА , ЩЕ СТАНЕ СЪЩОТО КАКТО СЪС СТАРА ПЛАНИНА , КОЙТО МОЖЕ ДА СИ ГО ПОЗВОЛИ СИ КУПУВА САЛАМИ И КАЙМА ПО СТАНДАРТ СТАРА ПЛАНИНА А КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА СИ ГО ПОЗВОЛИ ПАК , ЩЕ СИ ЯДЕ СОЯ, ВИТАДЕЛА И ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ И ХЛЯБА ЩЕ Е СЪЩАТА ИСТОРИЯ И СЕГА КОЙТО МОЖЕ ДА СИ ГО ПОЗВОЛИ СИ КУПУВА ХУБАВ И КАЧЕСТВЕН ХЛЯБ ОТ ТИПА НА ФРАНЗЕЛИТЕ А КОЙТО НЕ МОЖЕ СЕ ТЪПЧЕ С ХЛЯБ ОТ ЛОШО ФУРАЖНО БРАШНО С ИЗКУСТВЕНИ ПОДОБРИТ .

11

bibi

преди 13 години

По-добре да изям филия истински хляб, от колкото 5 от този дето го продават в момента. Не знам, дали ще си купувам от хляб "България", защото ще е най-вероятно бял. Аз си меся пълнозърнест и си хапвам от него...

10

Голям Праз

преди 13 години

необходимост ще може да се добавят и спомагателни вещества...И за какво го прравят тоя стандарт, след като в хляба пак ще може да се бичат всевъзможни глупости! Това е поледното тотално безумие!

9

ин

преди 13 години

на всички е ясно, че храните в БГ са долнокачетвени и за нищо не стават. тея измислени стандарти са само прах в очите на хората - какво стана със "стара планина" - ами единствено няма соя - и какво от това като всички вредни оцветители, консерванти и други подобни са вътре?

8

kj

преди 13 години

Истинският хляб носи името "България" - Коклото истинските салами и меса носят името "Стара Планина"

7

до 6

преди 13 години

Ти честно ли си мислиш,че тоя хляб дето го ядеш от магазина е истински?

6

Анонимен

преди 13 години

как така истински?! че тоз дето го ядохме синтетика ли е?

5

Аz

преди 13 години

Аз хляба го отказах.Но ми е интересно колко хора ще го купиват ако е на такава цена.Ти как мислиш?При този стандарт

4

sea

преди 13 години

Идеята е много добра и аз лично бих си купувал такива продукти,както и колбаси "Стара планина".Сега остава производителите да бъдат коректни и да отговорят подобаващо на критериите.

3

Анонимен

преди 13 години

Ами купувай си хляб от 1 лв !

2

Az

преди 13 години

Ами да кажат и каква ще му е цената.Не само да ми увъртат.В крайна сметка човека го интересува колко пари ше е.Като струва 2лв. за какво си говорим.Колко хора ще ядат този хляб

1

Анонимен

преди 13 години

Така представен пред обществото излиза, че скоро хлябът ще е лукс...