111

Анонимен

преди 13 години

За какво е такса смет?? кой взима парите, колко и как ги хар4и?!

110

ядосана

преди 13 години

Слонче,напълно се съгласявам с теб- 20 години мета,чистя,направих градинка и я поддържах,но..... баста ,до тук,си казах миналата година.И ПОЗНАЙ- сега мързеланите от входа се възмущават , че било мръсно и няма ли кой да почисти.Е-няма наистина и така си стои мръсно.

109

Анонимен

преди 13 години

"Да впрегнат всички *** да чистят,а не по цял ден да се чудят какво и от каде да откраднат"Хехе, това, който успее да го направи, аз му обещавам орден "Стара планина" първа степен, доктор хонорис кауза от УНСС за приноса му за увеличаване на работната ръка, акдемична пожизнена пенсия и хиляди благодарствени писма, грамоти и официални ноти от граждани и правителства на най-различни страни по света, защото *** проблем далеч не е само български...

108

mafia

преди 13 години

Каква е тази майка да дава на 3-4 год дете, да ходи да пазарува само в магазина?Някога замислялили сте се, защо "ГОЛЕМИТЕ" ходят в градинките да се събират и пият бира от пласмасови шишешата.? Защо ЗАЩО ЗАЩО? ОТговорете си на тези въпроси и света ще стане по-добър.

107

таратайка

преди 13 години

Да не замърсяваме е правилното решение, а не да изчистим за един ден и после 364 дни да замърсяваме. Плащаме данъци за почистване-да си свършат работата почистващите, а замърсителите да бъдат глобявани със спиращи замърсяването глоби.

106

Iban

преди 13 години

Ei hitrec, a ako vseki misli kato tebe neznam kude shte izleznat neshtata ***

105

слонче

преди 13 години

Да плащам данъци, за да чистят улиците, а накрая аз да трябява да го правя? Няма как да стане. Няма начин. Преди години МНОГОКРАТНО съм чистила от добро желание - около блока и т.н, но вече спрях. Хората не пазят, а тези, които отговарят за "чистотата" знаят само как да грабят.

104

Наблюдател

преди 13 години

Дори и да се абстрахираме от градската действителност, не мога да ви опиша в какво е превърнат прекрасния плаж на дуранкулак от съподвижници на "чака рака" течението - в нещо повече от бунище. Аз не си изхвърлям *** от терасата или пък на плажа и освен това си плащам такса смет. Е сега трябва да почиствам на мърлячите мръсотията ли?

103

До pissed off

преди 13 години

Глобите незнам дали ще свършат работа, но сурови наказания по бързата процедура с обществено полезен труд. Глобите най-вероятно ще бъдат с много ниска събираемост и след определено време ще им изтича давността.

102

Анонимен

преди 13 години

Да впрегнат всички *** да чистят,а не по цял ден да се чудят какво и от каде да откраднат

101

Иво

преди 13 години

В събота бях свидетел как банда олигофренчета, излезнали от столична чалготека, с ризките, прическите и лъщящите обувки, ритаха контейнерите за *** и то със злоба. Аз не намирам смисъл да се чисти, преди да се изтрепят такива, може ли да си изливаш комплексите върху кофа за ***? И защо като им предложих да ритат нещо, дето ще им отвърне, набързо се изпокриха? После политиците ни виновни - какъвто народът, такива и те...

100

pissed off

преди 13 години

И какво ще стане като изчистите???След точно 1-2 часа мизерниците ще започнат да си замърсяват начисто!Глоби трябват за тая работа.....

99

Анонимен

преди 13 години

99,да не подценяваме другите градове! *** си хвърлят от терасите във всички големи градове, а пък в селата често срещан прийом е сметта да се изквърли в дерето при реката, на улицата пред къщата или просто в съседския двор.

98

God

преди 13 години

А няма ли да е по-лесно просто да не се цапа, вместо да се правят измислени кампании като на БТВ? Да пазим чисто е по-лесно и евтино, отколкото да си губиш времето да чистиш нечии други лай..а. Винаги съм се учудвал колко прости майки има на детсктие площадки. Детето й играе пред нея, а тя в същото време хвърля фаса си и чашката от кафе на земята. После била *** София. София не е ***. Мръсни са хората, които живеят в нея. Аз не съм виждал в друг град да се изхвърля *** от терасата.

97

Razz

преди 13 години

Кажете ми как очаквате да е чисто г-да Управляващи, след като сте наели "хора" които къщите си не чистят, а трябва да чистят хорските улици?.....и се хващате на некви забавни мероприятия от сорта , а допускате колите да се качват по калните "тротоари".... Да не говорим че "надзирателите" на тези чистачки са нон стоп пияни ....с очите си го видях.....

96

info

преди 13 години

Бе вие майки нямате ли си, че все ревете общината да ви помива и бърше гъовете?

95

Анонимен

преди 13 години

Добре де тези които слагат минуси на 91 коментар защо не кажат причините да не е така

94

Ленински съботник

преди 13 години

И още нещо, че щях да забравя - излизам да чистя обаче Фандъкова, Дянков и Борисов - по една метла и с мен, иначе никъде не тръгвам.

93

Анонимен

преди 13 години

до ГенаСъщото е и в ИстанбулБях преди време няколко дни там и от стаята в хотела видях как нощно време се чистеше здраво та на сутринта да няма ***

92

ст

преди 13 години

До Гена:Същото се отнася и за Париж