14

anonimen

преди 13 години

mnogo losho

13

Българин

преди 13 години

Видяхте ли, че митът за края нас вета не е мистика? Е, човечеството само се унищожава, благодарение на алчността си. Честито братя, от всякакви раси и народи! Сега ще изтрови животните, растенията, те и въздуха, водата, а после ще започне планетата и катаклизмите. Защото кщогато всичко се замъррси планетата загива. И не ви трябва астероид за да умрем, а просто още малко вандалщина и сами ще се изтрепем и без да ни трепе някой. Честити ви човекоживотни и алчни капиталисти! Айльовю!

12

boza

преди 13 години

Kak ostava na chovek edna gorchilka v dushata --predi mesec ,malko sled tova zemetresenie i posledvaloto go Cunami ,ni ubezhdavaha ,ama kak patetichno ni ubezhdavaha ,che vuv Fukushima 1 njama iztichane na radiacia,che vsichko e pod kontrol,che vtori Chernobil njama da ima ,a sega ni pejat druga pesen ----abe prosto manipulirasti medii !

11

Анонимен

преди 13 години

Лошо Седларов лошо !

10

yapo

преди 13 години

*** наглите японци. Правят централи в земетръсна зона, да *** тогава. Причиниха замърсяване за десетки години напред.

9

Анонимен

преди 13 години

Според мен Японците не подходиха сериозно към проблема , оставиха една частна компания да се бори с аварията а проблемът е национален. А както знаем частните компании гледат преди всичко интереса.

8

kozel

преди 13 години

Тия ще прикриват размера на трагедията с месеци и години също, като руснаците по време на Чернобилскта авария разликата е че съветити хвърлиха 500-600 хиляден състав за ликвидиране на последствията докато на обекта на Фукушима работят незначителен брой хора при сходни по размер щети.

7

Djo

преди 13 години

За мен това е равностойно на Чернобил. Трябва да се закрият всички АЕЦ в Япония. Там е земетръсна зона.

6

sako

преди 13 години

Сега в морето около Япония ще се появят кръвожадни риби мутанти човекоядци, със 20 реда зъби и перки с нокти.

5

явер

преди 13 години

Хайде стига с това венцеславене на японците...... Трагедията е факт ,неадекватните им мерки...също....

4

с-х

преди 13 години

То крайно време е да е бетонират цялата

3

Анонимен

преди 13 години

Безкраен ужас! Така като гледам нямат намерение в скоро време да ги бетонират тия съоръжения и да приключим въпроса с радиациите, които плъзнаха из цял свят. Да не дава Господ ако се беше случило на нас, Запада щеше да ни побърка и дори щяха да ни заповядват какво да правим но японците понеже са силни и реакторите им американски правят каквото си искат и както си поискат.

2

нинджа

преди 13 години

В животът силните са орисани да страдат и да се доказват.Съдбата им погажда мръсни номерца.Когато няма за какво да се бориш - губиш от способностите си.Японците са силна нация,ще се справят И с това.

1

защо ???

преди 13 години

ТРАГЕДИЯТА Е НЕИЗМЕРИМА.....