72

67

преди 13 години

Колкото и да говорим, всичко си зависи от нас. Ако успеем да се обединим около истината за тия 240 калъфа, може и да успеем. В другия случай ще се разпръснем по света и неминуемо ще изчезнем, плюейки на усилията и жертвите на предците си. И всичко това заради едни 240 човека. Ако сме толкова слабохарактерни, за да не можем да се справим с тези 240 човека - то може би си заслужаваме съдбата.

71

колобър

преди 13 години

Родителите гонят децата си в чужбина .И това ми било патриоти !Ах,всички сте жалки мижитурки.

70

67

преди 13 години

Аз за новия морал се въздържах да гласувам, усетих на къде отиват нещата :) Това, че младите са избягали е потвърждение на тезата за геноцида. Ако тука беше хубаво нямаше да бягат. Ако тука беше хубаво, и ти нямаше да се притесняваш за своето дете. Кога ще стане тука хубаво ? Когато ги няма тия 240 крадци. Иначе сме обречени като държава. В смисъл, на малко хора вече им пука за думи като държава, нация, народ и т.н. Всеки има един живот и иска да си го изживее достойно, и младите просто бягат.

69

Анонимен

преди 13 години

*** яко се роят като бълхи

68

nivovoto mangal

преди 13 години

ako gi niama romite v bg.to togava v europa niamada znaiat kade se namira balgaria ve bratia.

67

41

преди 13 години

До 66Кои млади? На моите връстници децата им са отдавна в чужбина и не мислят да се връщат, а аз се притеснявам, че моето дете като се дипломира да не вземе да се прибере в България. Ако това се случи , ще е най-големият удар в живота ми. Иначе като каза за младите, та те са образ и подобие на нас старите. Спомни си "новият морал" и младите около Симеон Борисов Кобурггота. Бяха достатъчно образовани . И? Нещо хубаво случи ли се? Защо?

66

до 65

преди 13 години

Последното ми хареса :), но промяната винаги идва от младите. Последния пример е мидъл ийст :)

65

41

преди 13 години

До 63А сещаш ли се от къде познах? И защо? Защото съм бил на твоите години и съм бил като теб. Сигурно и като теб съм вярвал, че нещата ще ги променим към добро. С годините опознах народа , към който и аз принадлежа. И нямам никакви илюзии. "Някога бях млад и исках да променя света. Сега съм мъдър и искам да променя себе си!"...

64

ined

преди 13 години

Ако се махнат чаветата, "ръста" може да се окаже и спад.

63

до 61

преди 13 години

Не е конспирация а факт. Леви, десни, център- ВОДЯТ ЕДНА И СЪЩА политика. Питам защо ? За годините позна от 1-вия път :)

62

до 43

преди 13 години

Ти на какви факти се опираш за водата ? Южна Италия, Южна Испания и Гърция са ОБРЕЧЕНИ от липса на сладка вода. Знаеш ли, че в градове като Барселона не стига питейната вода. А знаеш ли следващата вълна от черни емигранти от Северна Африка на къде ще се насочат ? А по следващата и т.н. Всичко е навързано. Европаа я очаква вълна от климатични емигранти от АЗИЯ, за които са нужни жизненонеобходими ресурси. Защо според теб така се покачват цените на храните в световен мащаб ? СУША - приятелю

61

41

преди 13 години

До 58Те в това е бедата, че българите гласуваме емоционално ( сиреч винаги противоположен на предишния ни избор), а в това време нископросветните маси дисциплинирано за между 30 и 50 кинта се явяват пред урните и избират правилния човек. Иначе заговор няма. Да обясняваш ситуацията с конспирация е повече от несериозно. Има само лакомия и *** народ. Ти си на около и под 30 години. Познах ли? Най-вероятно на около 27-28.

60

ЛАЛЕТО

преди 13 години

ДА НА ***.

59

Jolly Roger

преди 13 години

Да са живи и здрави бебчетата.

58

Анонимен

преди 13 години

Гласувах за някаква алтернатива. Проумях, че всички са от едно тесто, и се убедих че има заговор срещу българския народ. Именно за това трябва да ги изметем и да дойде едно експертно правителство НЕ ПОЛИТИЧЕСКО, без стари муцуни а млади и мабициозни хора, с поне 1 грам патриотизъм. Експерти са нужни на тази държава !!! Не може човек с образование от АМВР да е министър председател. Не може и експерти като Дянков да са учили в САЩ - идва и управлява. Ми той е техен човек отвсякъде.

57

Умен

преди 13 години

Става дума за растеж на раждаемост, а не за ниво на раждаемост. Нормално ниво има само във Ирландия, Франция, Великобритания, Швеция. А при нас скокът при Станишев се дължи на вълна от "закъснели майки", които хващат последен влак, след като се се пазили от 1989 г. насам. Тази вълна вече мина.

56

БАЙ МАНГАЛ

преди 13 години

УЧИ СИНЕ, УЧИ КМЕТ ША ТА ПРАИМЕ. БЪЛГАРИТЕ СА НА ИЗЧЕЗВАНЕ, ТУРЦИТЕ СА ЗА ИЗСЕЛВАНЕ . УЧИ СИНЕ КМЕТ ША ТА ПРАИМЕ.

55

Анонимен

преди 13 години

До 48 от 41И след като някой ти ги спуска, защо гласуваш за тях? Защо ГЛАСУВАМЕ за тях? Значи сме ***? Ами нали това казвам и аз, че не ставаме за нищо и поради това ни/се циганизирахме. Няма нищо лошо и страшно в това да изчезне народ или държава, постоянно се е случвало, случва се и сега. Какво толкова? След като не можем да живеем и да вървим напред заедно, ще го правим поединично. ... А тук някой друг ще заеме мястото ни под слътцето и в историята.

54

N13

преди 13 години

Анонимния, с огромния роман, слушай сега:'По-добре е да подгониш вятъра, отколкото да седнеш и да плачеш' Никола Вапцаров

53

до 45

преди 13 години

Властта е абсолютно импотентна и е абдикирала от задълженията си. Точно в това е проблема, и го казвам в предишните си постове. Тия 240 типа, са най-големия проблем. Заради тях и умишлените им действия спрямо нас, сме достигнали до тук. Тези 240 водят умишлен геноцид срещу нас. А ние сме почти 7 милиона души. 240 срещу 7 милиона. Всичко зависи само от нас !