37

некъв читател

преди 13 години

Затвържадава се правилото, че защитниците и последователите на хомоизвращението освен обиди и простотии, никакви други смислени доводи не могат да дадат. С което само потвърждават колко са болни и неадекватни, не, че ние това не го знаем...

36

Хиха

преди 13 години

До 20: Синът ми, ако е щастлив, ще разбера, че съм се справила и аз ще съм щастлива!!! Стига с този егоцентризъм!!! Обичайте децата си и изборът ми, може така да обикнете и себе си. Ей, че избухнах, ще си направя кафенце :)

35

Анонимен

преди 13 години

Бас ловя, че всички мачовци тук редовно лъскат на порно с лесбийки - да не би и те да са "болни" , "ненормални" и т.н.

34

Голям Праз

преди 13 години

Ричард Кохен е излекувал успешно над 1000 хомосексуалисти. Самият той е бивш хомосексуалист който се излекувал и има 25 години успешен и щастлив брак. "Никой не е роден гей", заявява той. "С някои научни доводи се опитват да докажат това, но не им се получава. Както виждате аз самия излязох от това като нормален и съм направил многобройни изследвания. Хората стават хомосексуалисти по много различни причини. Най-основната е когато момчетата, да речем, не създадът сърдечна връзка с баща си. На второ място, те прекомерно индентифицират себе си с майката, влизайки в прекалено близка емоционална връзка (където индивидуалното емоционално развитие се загубва)."Осъзнавайки, че малко хора са знаели как да му помогнат в неговия труден преход, той става терапевт за да помага на хомосексуалистите които желаят лечение. Той предлага ефективна терапия, много ефективна, за тези които искат да излезнат от хомосексуалните чувства и живот. По думите му,"Терапията лекува сърцето, поради това ефекта е постоянен и пълен." "Това са емоционални рани от детството, те трябва да се върнат към тях, да преживеят чувата, да ги изразят и излекуват."Във биографията на известни хомосексуалисти можем да видим точно класическия сценарии (класическите причини) за тяхната хомосексуална ориентация. Дъщеря, неосъществила необходимата връзка с майка си, я загубва на ранна възраст. През целия си живот тя копнне за тази незапълнена връзка. Когато израства тя търси да я получи от другите жени чрез сексуална връзка. Но това не е начинът. Просто никой не е бил достатъчно зрял да и помогне.Може ли Гей да бъде излекуван?Десетки хиляди се лекуват. Те се чувстват много по-щастливи и пълноценни след лечението. Ричард Кохен не е единствения който прави това успешно. Много хора с хомосексуални наклонности страдат неимоверно и търсят изход. Защо обществото продължава да ги лъже, че лечение няма? Защо въпреки фактите за хиляди излекувани и тяхното признание, колко по-щастливи и свободни ги е направило това, виждаме пихолози които бурно реагират против? Защо светът е толкова убъркан?

33

Анонимен

преди 13 години

Затвърждава се правилото, че точно най-гръмогласните хомофоби всъщност тайно искат един голям чвор в ауспусите. Личи си, момченца, личи си.

32

mestessa ХиХа

преди 13 години

И на мен не ми пречат.И аз като всяка жена се разбирам чудесно с китките,но всеки път когато се заговори за тях си давам сметка,че имам син и не е ясно как ще реагирам на едно "откровение".Не е нормално,според мен.И тази демонстрация ме дразни.Паради,сватби,осиновяване на деца.Ужасно е според мен.

31

Анонимен

преди 13 години

100% от статистиките на Големия Праз са измислени на момента.

30

Анонимен

преди 13 години

Доста лошо написана статия. Все пак излиза, че това да си обратен си е болест, както винаги се е знаело, докато обратните не наложиха друго мнение.

29

Анонимен

преди 13 години

Ей богу,не разбрах мишка ли трябва да стана *** ли за да извлека някаква полза от това епохално откритие,да ги е....а у г....за тези учени.

28

Голям Праз

преди 13 години

85% от изнасилвачите на деца са хомосексуалисти. 100 % от хомосексуалистите са преживяли психическа травма или са израстнали в ненормално семейство с родител-шизофреник.Хомосексуализмът е разстройство на психиката, подзобно на шизофренията. Това трябва да се лекува, а не да се насърчава.

27

хетеро

преди 13 години

Нямаме нищо против хомотата. Против сме това да парадират с ориентацията си. Нека си бъдат хомо кротко и нормално, както хетерото си живеят кротко и нормлано.

26

некъв читател

преди 13 години

До "до Големия Праз"Класически случай на промит мозък - откъде следва, че ако не се пропагандира хомосексуализъм, се пропагандира хомофобия, бе ***? Откъде следва, че ако не викам Алах акбар по цял ден и не бичим челото у земята, мразя мюсюлманите, примерно? Светът не е само черно и бяло. Много сте прости, ***, затва така лесно ви манипулират...

25

до Големия Праз

преди 13 години

Тебе май те е яд, че са забранили любимите ти паради - нацистките.

24

Анонимен

преди 13 години

Отдавна има ГМО продукти които потискат потентността - не яжте в МАКДОНАЛДС.

23

do 23

преди 13 години

Ave dyrt chvor , haide si pii hapovete i obratno v legloto.

22

Голям Праз

преди 13 години

Тази година освен парад на извратените, трябва да се направи и парад на хероиновите наркомани, парад на изнасилвачите, парад на прокажените, парад на шизофрениците и парад на сатанистите! Оооо... защото днеска е на мода, оооо... п***растката порода!

21

до Големия Праз

преди 13 години

Ти сигурно предпочиташ:Статия пропагандираща хомофобия,Статия пропагандираща расизъм,Статия пропагандираща религиозна омраза,Върви целувай потрета на Хитлер и си трай.

20

Анонимен

преди 13 години

аз пук сум гей

19

Голям Праз

преди 13 години

Важното е да се пропагандира мракобесие и ненормалното да се представя, като нещо напълно нормално. Това си е напълно в реда на демократическите ценности! Че мракобесието е гнусно, извратено, вредно и опасно обаче, на никой не трябва да му пука - нали е демокрация!

18

др.МЕНГЕЛЕ лекува

преди 13 години

Болни които не желаят да се лекуват нямат право да парадират с болестта си чрез паради.!