100

jasemi

преди 13 години

До 113 ти:Заради такива като теб ще им вадят чейнетата да не те хапят!

99

до 111 110 негра...

преди 13 години

Вие да сте видяли някое продисто псе да е бездомно куче?я ми кажете колко стопани познавате дето си взимат кофермани на добермани и тем подобни броят се на пръсти така че без тия номера стопанина виновен кучето родено на улицата кой го е изхвърлил?ся ще ми кажете че всяко бездомно мастийче е изхвърлено от някой лош чичко да ама не заврете си тия коментари знаете де и не е ли малко смешно хората да нямат пари за лекарства вие за кучетата да циврите

98

До lekar

преди 13 години

Добре, че животните са ти основния проблем на тебе. Надявам се да ти се върне това, което ти пожелаваш на животните .....

97

...

преди 13 години

Ало, "Четири лапи", що кастрирате животинките? Хората ги е страх да не ги изядат, не да не ги е*ат...

96

Циганогон

преди 13 години

Не се сърдете съграждани, че кастрирането започва от *** квартали! Паралелно с кучетата ще очакваме да кастрират и ***-мъже от 14 до 60 години, а жените-*** да ги стерилизират от 12 до 50 години.Това ще бъде истинска работа и грижа за българските граждани на София. То всъщност в столицата *** не трябва да има, както и други нецивилизовани пришълци. Периодично трябва да се извършва прочистване с твърда ръка!

95

До неграмотен

преди 13 години

И после пак такива безотговорни хора пак ще напълнят улицата не само с кучета, но и с *** и с неграмотни и невъзпитани деца, които нямат капка морал в в действията си, слушат чалга и се наливат и дрогират, бият по дискотеки и т.н. А пък на Леля Ванче мога да й кажа да се погрижи освен за себе си и за някой друг в живота си, може да й помогне да стане по- добър човек. животните не са виновни заради безотговорността на хората.

94

До неграмотен

преди 13 години

ОстроумнА. Кучетата са на тея дето са ги изхвърлили. Заради това е пълно с бездомни животни, заради бездушни същества, които ги взимат, радват им се и ги изхвърлят. Повярвайте ми, това не са хората- природозащитници, а тези, които реално не обичат животни. Заради това ще са пълни и кварталите на София, защото докато едни се трепем да ги кастрираме и да им намираме домове, други ги изхвърлят и обричат на глад и мизерия. Най- добрия начин е кастрация, щото сега хубаво- ще ги избиете ...

93

леляВанче

преди 13 години

Първо да кастрират тия люде от екоравновесие и четири лапи,че тия най-много реват за кучетата,а после въобще не ги е еня като ни хапят по улиците.

92

Тъпня

преди 13 години

Нека кастрират в български квартали - ние плащаме данъци.А друг е въпроса, че трябва направо да се съберат и избият псетата. И нека избиването започне от българските квартали.Нека да оставят малко улични пред блока на Фандъкова, за да я захапят за задницата проста.

91

Neko

преди 13 години

Вместо да ги кастрират и пускат,трябва да ги държат и ако никой не ги вземе да ги убиват.Сори обичам кучетата имам куче,но е нечовешко да се чудиш къде да излезнеш с детето,че да не ви скочи някой бездомно,кастрирно и озлобено псе.Стана така че децата ни имат по малко права от ***.

90

mean

преди 13 години

Разбира се *** пак са облагодетелствани!ЖАЩО не кастрират глудницата пред блока ми????? Ами.... защото има Българи! За тях може и да се помисли впоследствие ! ТАКА ЛИ?

89

Петърчо

преди 13 години

Трябва да се кастрират мангутаните, Яворчо от "4 топки", Петърчо от Екорафновесие и всички, които хранят и развъждат уличните песове.А самите улични песове трябва да се ИЗБИЯТ на 100% и повече да не ни се харчат НАШИТЕ ПАРИ за глупости. Фандъка ако иска да си построи приют в двора на бащината си къща и да си ги храни там за своя сметка.

88

!

преди 13 години

А В ПАРЛАМЕНТА ....КОГА. Там са все кастрати!

87

Анонимен

преди 13 години

А В ПАРЛАМЕНТА ....КОГА.

86

???????

преди 13 години

А В СТУДЕНТСКИ ГРАД?

85

Анонимен

преди 13 години

Сиганките също да се кастрират така акцията ще излезне по-ефтина и по-ефикасна.С един куршум два положителни удара.

84

ivan

преди 13 години

Нас българите кучета ни яли пак. Значи нас да ни хапат бездомните *** а ония *** да си живуркат без кучета дето да лаят по цяла нощ.....

83

Анонимен

преди 13 години

Покрай кучетата да кастрират и бай ***.

82

за животните с любов

преди 13 години

Има улични кучета,има проблем.Няма улични кучета няма проблем!Това е начина да се оттърве София от тази напаст,уличните песове.УНИЩОЖЕНИЕ!!!!!!!!!!!!

81

lekar

преди 13 години

Кремирайте ги живи бе в кремиковци в пещите направо данъкоплатеца с тези Тении ,Зарази и *** да плащаме пари НИКОГА .Трепане и живи горене на тази животинска *** и помия .Поне от някаде да изчистим българия от мръсотията