51

2ГУ ДС

преди 13 години

Sarkozy traite kadhafi de gros batard1max2buzzvideo exclusive Sarkozy ne finit pas d etonner les francais par son vulgaire vocabulaire

50

Анонимен

преди 13 години

Ако се направи списък със хората дето са си направили пластични операции...

49

Кочо

преди 13 години

*** са САЩ,те са *** от авантюристи и аутсайдери.Нямат история и потекло.Русия е вековна,и няма,кой да не се опари ако,и скочи.Природата и е безкрайно богата с нефт и злато.

48

Анонимен

преди 13 години

Тая хубост не е от пластични операции, просто човека си е естествено красив благодарение на ежедневното пиене на камилско мляко от мъжки камили. И говорете с по голямо уважение за гения на пустинята М. Кадафи, все пак той е написал зелената тетрадка, а вие поствате някакви глупости във форуума от по 1-2 изречения.

47

"democracy"

преди 13 години

"демократите" и "консерваторите" са били на власт в САЩ много по-дълго от този,Дайте да ги убием.

46

Калин

преди 13 години

те всичките вождове и любимци на *** им подхождат .. до един уродливи като феновете си :)

45

Глупаци

преди 13 години

Сега се чудят какво да изкарат за талибана,а доскоро му целуваха *** миризлив.Утре да не пропуснат да кажат и че имал цирей на дирника,от световно значение е,нищо че в Япония им се разказа играта...Чифутки номера

44

Анонимен

преди 13 години

Пръдна Кадафи и остави облаче от пара.Пикаеше върху сухи алени цветя.И от кихлебарената течност на пикнята.Загиваше една страна.

43

rusnak

преди 13 години

do tozi *** garb samo shte kaja DGD be *** :)))

42

садам

преди 13 години

Убавец!

41

az_skeleta

преди 13 години

брат, я прибери тия щати в едно найлон4е и си ги заври дето слънце не огрява.и аз мисля 4е ве4е не е либия кадавито

40

до Герб

преди 13 години

Добре ли си ?????

39

същата

преди 13 години

до 32 - Анонимен ----- Такава е, и вероятно не само според мен

38

ГЕРБ

преди 13 години

Да живее САЩ и Американското правителство! Благодарение на САЩ света съществува! САЩ съдържа в себе си цялата история и потенциал на човечеството!Най-великата Държава в Света - Империята наречена САЩ. Скооро светът ще се обедини и ще стане една голяма световна Америка! Тези които наричат американците *** погледнете се каква безмозъчна и долнопробна балканско-ориенталска *** сте! Всички антимерикански *** ще бъдат отстранени от управлението на държавата!ЗАПОМНЕТЕ ЧЕ ОТСЕГА НАТАТЪК БЪЛГАРИЯ СКЪСВА ВСЯКАКВИ ОТНОШЕНИЯ С *** РУСИЯ И ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ СЪС САЩ! Крайно време е България да изгради ракетен щит срещу Русия! Всички руски паметници в България трябва да бъдат унищожени!

37

Кочо

преди 13 години

Кадафи,отдавна не е в Либия.Останали са двойниците,който са направени да му приличат.Спомнете си Чаушеску имаше официално 8 двойника.Смее се от някой,плаж на тьпите журналисти!!!

36

Вайс

преди 13 години

Ха,ха,ха,ха - еееееееееееееее, браво - този успя да ме разсмее от сърце, въпреки тежкия работен ден, точно в петък.

35

Анонимен

преди 13 години

abe pazeto go 4oveko sa da ne go tresne nekoai reketA, 4a posli Bazakliiskio huirurk nenaam kak she ga zakyrpi, kat go nameliat s CC20 u gazo.

34

мунчо

преди 13 години

Скоро ще има и новина ,че на закуска и вечеря яде месо от девици а на обяд и посреднощ пие кръв от бебета ...

33

Анонимен

преди 13 години

Не е достойно да се подигравате с човек, независимо от състоянието му, и независимо от причините, още повече когато той няма възможност да изведе аргументи в своя защита.

32

Анонимен

преди 13 години

А аз си мислех ,че от дрогата се е мумифицирал така . :D