328

Анонимен

преди 13 години

Пожелавам на всички дето смятат Стефчо за ДОБЪР човек , друг такъв добър и изтрещял да рани или пречука тях или техен роднина! Може би тогава ще отделят ДЕПРЕСИЯТА от ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО!

327

Ха ха ха

преди 13 години

...а сега към затвора.ОБАЧЕ само ако сме правова държава.Иначе го чака дълъг процес.Ще го изкарат че е бил афектиран /щото не взел книжка ??? /.Ще кажат че се е разкаял и няма да прави повече така и ще му лепнат една пробация или условна. Какво ли стана с учителката дето и тя граби банка? А НИЕ ДА ЧАКАМЕ ПОРЕДНИЯ ИЗТРЕЩЯЛ ОТ НЕМОТИЯ КАРЪК ЗА ДА МУ ГЛЕДАМЕ И НА НЕГО СЕИРА. А и да има медиите с какво да се занимават.

326

чичо

преди 13 години

до:Дайте му орденМисля ,че операцията по-залавянето на похитителя беше почти перфектна, все-пак младо момче е, щеше да е тъжно ако го убият!По-важно е от тук на сетне каква ще е присъдата - тя трябва да бъде за назидание! Само да не стане като на учтелката!

325

Димитров

преди 13 години

До 333Каквото и да ми дойде,ще си отида мирно и тихо! Никой няма да разбере

324

Да, ама не !

преди 13 години

Много от вас се поставят на негово място, защото се чувстват лузъри, но колко от вас са стреляли в човек "щото живота е гаден"?Ако всеки *** почне да прави подобни циркове, тази жалка държавица съвсем ще пропадне. Вижте японците ! Огромна трагедия, хиляди умрели, но нямаше мародери и никой не стреляше "щото му е гадно", а повярвайте ми, тези хора наистина пострадаха, за разлика от вашия "герой".Ревете против престъпността, но щом "по талавизора" ви напомпат с глупости, почвате да откачате !

323

Анонимен

преди 13 години

С 400лв.заплата и тя не получена на време!!!!!?????Тоя абсурд го няма никъде, геноцида над народа продължава в пълна сила!Постъпката му е неоправдана и лекомислена,но тепърва народа ще изтрещява все повече и повече за жалост,но явно това е съдбата на тая прокълната държава?!

322

..

преди 13 години

Vie mai ne chtetete mejdu redovete dragi moi....ne kazvam, che postupkata mu e razumna, daje granichi s ludost, no vsichko e lubovna drama, kakto vinagi seriala e bezkraen i vseki jivee v sobstven film. Prostrelqniqt e bil novata lubov na priqtelkata mu.....i tova toi go e KAZAL, ne si go izmislqm. Prosto mediite obichat da vlagat dopulnitelna drama.V kraina smetka ne e iskal pari, nito e ranil nqkoi drug, nali? Ima razlika mejdu istinski prestupnici i mnogo nerazbrani hora......

321

олимпиец

преди 13 години

Този Стефан понеже е "колега" на ББ/гавазин-мутра-охранител/небил престъпник??? Да да,ама не ! Престъпник е че и отгоре-ТЕРОРИСТ В България /АСУРДИСТАН/ наистина всичко е збъркано !

320

Анонимен

преди 13 години

Айде трайте си,че не знаете какво може да ви дойде до главата.

319

олимпиец

преди 13 години

Този Стефан понеже е "колега" на ББ/гавазин-мутра-охранител/небил престъпник??? Да да,ама не ! Престъпник е че и отгоре-ТЕРОРИСТ В България /АСУРДИСТАН/ наистина всичко е збъркано !

318

Иван

преди 13 години

За всички които казвате, че куките са реагирали зле - повярвайте ми, не по малко ги мразя от всеки нормален човек - те са рядко ***, изключително твърдоглави и много знаещи дори когато нищо те зная! Въпроса е че в тази ситуация реагираха по правилния начино - защото човека очевидно е без късмет в живота и след сумати неволи до там му е дошло. Сигурен съм, че едва ли е лош човек, ако беше такъв щяха да го убият доста отдавна!

317

Димитров

преди 13 години

А сега към Пловдив! Един заплашва да се самовзриви в квартал Кичук Париж! Поредната порция телевизионно шоу! Аман

316

Бай Хой

преди 13 години

До 319Що да са различни случаите? И оная кифла е извършила престъпление и тоз - също. И тя се е чувствала пренебрегната - и тоз така. Стефчо е стрелял по хора, оная е намушкала конкурентка. Ти съчувстваш на само на Стефчо ли? Ааааааааааааа не може така - щом ще оправдаваш престъпниците ще оправдаваш всички. Иначе нещо йезуитско се получава.

315

Анонимен

преди 13 години

До MURDOC Прав си!!! Жалко , че другите не правят разлика от престъпник до престъпник!Стефан е показал в себе си недоволството от начина на живот. Той не е направил опит да обира сладкарница или пенсионерски клуб. Банка не се прави с пари от пенсии и социални помощи. Но парите на богатите се пазят от обикновенни хора. Ако нямаше инцидент с охраната - щеше да е супер!!!

314

Стела

преди 13 години

КАКВО Е КОГАТО ЧОВЕК ОТКРАДНЕ МИЛИОНИ НАРОДНИ ПАРИ И СИ НАПРАВИ БАНКА?

313

koko

преди 13 години

НЯМАЛ ФИНАНСОВИ ПРОБЛЕМИ!!!!! НАЛИ ХОРАТА БИЛИ ОЗВЕРЕЛИ ОТ ГЛАД И ПОЧНАЛИ ДА ОГРАБВАТ БАНКИ!!! ВИНОВНИ СТЕ ВИЕ, ВМЕСТО ДА СЕ ДЪРЖИТЕ НОРМАЛНО С БЛИЗКИТЕ И ДРУГИТЕ, ГЛЕДАТЕ ДА ПЛЮЕТЕ САМО!!! ОВЦЕ..

312

Wolf

преди 13 години

Много от вас не ги слуша главата,да знаете,и не правете коментари като не разбирате,виждали ли сте тренировки на спец часите,явно не щом пишете такива ***

311

КОСТОВ Е ВИНОВЕН !

преди 13 години

За цялата история е виновен.... КОСТОВ !

310

Анонимен

преди 13 години

Какво стана, открихте ли виновника?

309

POTEN TIGAR

преди 13 години

Мърдок, разсмя ме, честно! КОЙ те светна, че се е нагълтало с валидол бе? Да не си бил там да го гледаш как го пие??? ПОИСКАЛ е валидол! Но дали за него или за жените, или просто така, щото си е изпращял, а? И за разлика от теб преди да напиша квото и да е като не знам - ровя в нета. Разрови се да видиш КАКВО се прави и какво НЕ при ситуация със заложници и после се излагай. Ченгетата бяха перфектни. Защо ли? Ами защото никой не умря. Ако трябваше и 5 дни щяха да висят там. Така и трябва.