253

Анонимен

преди 13 години

Сетила се Мара, да се побара ;) Гоце - ме-е-е-е-е-е! С Бойко го играят на лошото и доброто ченге

252

Симо

преди 13 години

а бре Гоце, а бре Президентети де спа 2 мандата бе шустер??? нали обещаваше като те избирахме: Това ще направя, онова ще направя....е ти какво направи за 8 години президентстване ???освен да ходиш на лов и да си купиш мезонетза народа какво направи бре Гоце ?????

251

дсс

преди 13 години

да се погледне в огледалото и ще види първопричината

250

Пазарящ се

преди 13 години

Необходимо е справедливо разпределение на националното богатсвто. Това може да стане, като всеки българин продаде гласа си........Тарифа :- за парламент - 15 000 на калпак- за президент по 10 000 --'' ---за кмет по 5000 --''--иначе не отивам да гласувам

249

axa

преди 13 години

Абе първаноглу ти говориш глупости,момчето работи като бодигард и после ти какво направи за БГ да няма безработица,какво помогна на Българина през твоите два мандата.Никoй нее чул и нее видял даси направил нещо за страната,само едно създаде БГ мафията които ти носеха чиста печялба от рекети отвличяния от наркокартелите и много други мафиоцхтини,ти трябва даси до стената със твоите авери.Ти със твоите лешояди и Доган докато сте там българина е обречен.Ако Левски оживее веднага щеви накълца на мръфки колкото една стутинка.

248

Адриан

преди 13 години

До Ани Въпроса е не че го казва президента, а ЗАЩО ЧАК СЕГА го казва??? Сливи ли имаше в устата 8 години, където и гласеца не му се чуваше за този период? И позволете ме да ви поправя - Този е най-нищожният ни президент и може би ще остане завинаги в историята като такъв !!!

247

Анонимен

преди 13 години

Шефа на Българският СЪД=ГОЦЕ Мафията

246

ГОЦЕ ,ВИ ЛЪЖЕ......

преди 13 години

...С ЛИЦЕМЕРНИ ПРИКАЗКИ---ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ!ГОЦЕ ,сърГЕЙ, БОКО И ЦАРА....СА "ПЪРВИ ЗАЩИТНИЦИ" НА ЧЕРВЕНИТЕ МОНОПОЛНИ СТРУКТУРИ В БЪЛГАРИЯ---ПО РУСКИ ОЛИГАРХИЧЕН ОБРАЗЕЦ!ЗАПОМНЕТЕ:ДОКАТО ИМА "ЧЕРВЕНИ МОНОПОЛИ" В БЪЛГАРИЯ---ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕТЕ ГЛАДНИ ,БОСИ ,ГОЛИ , БЕЗРАБОТНИ И ......НЕЩАСТНИ БЪЛГАРИ!МОПОЛА--УБИВА ЧАСТНИЯ СРЕДЕН И ДРЕБЕН БИЗНЕС...МОНОПОЛА--УБИВА,КОНКУРЕНЦИЯТА....МОНОПОЛА--УБИВА ЧАСТНАТА ИНИЦИАТИВА....МОНОПОЛА---ОЗНАЧАВА , КОМУНИЗЪМ....МОНОПОЛА---ОЗНАЧАВА МИЗЕРНА СТРАНА!

245

Иван

преди 13 години

до Ани : Изразявам несъгласие с вашия пост - и учителката и този охранител са работещи хора.А как да реагират безработните ? Случващото се не е израз на отчаяние - когаточовек е отчаян се самоубива а когато наранява други хора с действията си е израз на психическа нестабилност.Толкова отчаяни хора има оради лични проблеми - болести ,загуба на близки но се борят и оцеляват.Толкова хора се явяват по3 или 5 пъти за книжки - ами те няма да стигнат банките ако всеки скъсан се насочи към банка.

244

Анонимен

преди 13 години

До Симеон Атанасов късно е чадо да се правиш на Яне Янев

243

стоян

преди 13 години

до Ани,защото го казва президента и това дразнело,ами дразни Ани защото хората не обедняват от 2 години,а от 20,дразни защото този президент не е направил НИЩО за тази страна, а ВИНАГИ е бил на държавна софра,и не на последно место ти лично ми посочи ЕДНО ЕДИНСТВЕНО нещо положително което е направил за България защото той НИКОГА не е бил в изпълнителната власт,той даже една поправка на закон не внесъл докато беше депутат,неговия син живее в Париж и има апартамент на най скъпия булевард,а твоя.

242

Анонимен

преди 13 години

Като избирате футболисти за кметове, така ще е.

241

Анонимен

преди 13 години

ХОРАТА ИЗПЕРКАХА ВЕЧЕ,ЕЙ.ДА ВИ ТАКОВАМ ВСИЧКИ РОДНИНИ.

240

Симеон Атанасов

преди 13 години

Георгиев...Цените и лихвите ще растат докато народа не се вдигне на стачки...така е в икономиката, че търговците виждат, че има спестявания от 24 млрд., ако не се лъжа, което ги кара да си правят извода, че българина има пари..следователно те вдигат цените - няма стачки значи народа има пари...имам идея да направя страница в фасебоок..специално за организиране на стачки..аз съм студент и не смятам да оставя така работите..ние сме най - многоброно лесно палещата се тълпа от хора...

239

Георгиев

преди 13 години

Всичко което казва Президента е така. Жалко, че управляващите не се усещат до къде стигнаха нещата?! Става въпрос за управленията през последните 10 години. Имам чувството, че ГЕРБ е наказателен отряд на БСП поради недоволството на хората от тройната коалиция. Просто смачкаха народа и продължават да не си дават сметка колко са зле българите и колко по-зле става с всеки изминал ден. Цените пораснаха в пъти, лихвите на банките също, а заплатите или се намаляват или просто са си жалки ...

238

Aviatora

преди 13 години

Sedefchov, na ruba sa zaradi takiva demagozi kato teb! Za 10 godini samo prazni prikazki slushame. Kato nishto ne vyrshite pone ne prechete

237

до ани

преди 13 години

Не защото го казва Първанов, а защото го казва СЕГА - защото сега си прави пи-ар - до сега не видя ли това ?Да не е от днеска или от както Бойко е премиер - когато беше тройната да не беше различно ????

236

закъснял

преди 13 години

Първанов видял българи на ръба на отчаянието - ЧАК СЕГА ЛИ ?????

235

123

преди 13 години

има много млади българи, които са на ръба на отчаянието от живота,благодарение на вашата партия

234

Ани

преди 13 години

Кое от това,което казва не е истина?Младите нямат работа,образованите нямат надежда и ако не могат да заминат в чужбина ограбват банки.Спомнете си за учителката,и си помислете,че всеки може да изпадне в безизходица.Но когато го казва президента това дразни.Защо?Той ще остане най достойния президент на България.