135

Анонимен

преди 13 години

Да са живи и здрави , но не виждам какво толкова са направили!Не , че МВР са направили нещо до сега!Седят и чакат.Иначе PR-акцията беше перфектна!Браво Бойко,браво Цецко,браво ГЕРБ!ОСТАВКА!

134

Анести

преди 13 години

може да са шпаги знаеш ли ,те грозничките са много дашни

133

до 139

преди 13 години

Ахахах да,те биха размекнали сърцето дори и на най-закоравелият престъпник !

132

Nosferatu

преди 13 години

Боже! Тези жени какво ли са изживяли цяла нощ с този ненормалник и сега тия *** ги карат да правят пресконференция. Защо е това безумие?

131

Анонимен

преди 13 години

Ако не беха натиснали паник бутона , дори нямаше да са заложници!Оня щеше да избяга с парите и след 100-200 метра полицията щеше да го хване.Ама нали са много умни нашите лелки,натиснали паник бутона,все едно техните пари крадат,а не тези на банката хаха, и кво стана...заложници!Добре че оня не ги е избил.То бива тъпотия ама чак толкова.Запазили били самообладание - лесно е после да приказваш ,ама сигурно са се посрали докато оня ги е държал в банката хаха.Добре че са живи!

130

DA BLAGODARAT

преди 13 години

DA BLAGODARAT NA MOMCHETO --- AKO ISKAWE , MOJEWE DA GI UBIE. GORKOTO --- SAM, S MALKA ZAPLATA I ZAEM OT BANKA ...

129

Анчо

преди 13 години

В Сливен се чуват сирени от линейки!!!

128

Анонимен

преди 13 години

ТАКИВА НЕСИ;ЕРИОЗНИ ДРУГАРКИ ДА ИМ СТОПАНИСВАТ ПАРИТЕ? / ТЪЖНИЯТ МЛАД ЧОВЕК ИЗГОНИЛ СЛУЖИТЕЛКИТЕ И СЕ НАСТАНИЛ В ТРЕЗОРА, ЩОТО В КОРТЕН БИЛО СТУДЕНО И ВЛАЖНО И ПОСТАВИЛ УСЛОВИЕ БАНКАТА ДА СЕ ИЗМЕСТИ В КОРТЕН, А ТОЙ КАТО СОЦИАЛНО СЛАБ ДА ЖИВЕЕ НА КВАРТИРА В ТРЕЗОРА. ТОВАЕ ! ХУБАВО Е , ЧЕ БОЙКО ОТКЛИКНА И ОБЕЩА ДА НЕ УДРЯ ШАМАРЧЕ НА ДРЪЗКИЯ КВАРТИРАНТ.

127

Светия синод

преди 13 години

Да бъдем благодарни за светото дело което извършиха двамата дякони св св Боко и св св Цеко

126

до 129

преди 13 години

Да като я гледах снощи по телевизията останах със впечатлението че доста се е нашмъргала, наркоманка е 100 процента

125

Кадафи

преди 13 години

То бива, то може ама чак пък толкоз хич не бива, 600 метра отцепен район...Какво има в Банката...терористи от Чечня ли са там или хората на Осама Бен Ладен.Само частите от SWAT и отряд АЛФА не бяха извикали..."Ние сме на всеки метър"

124

Boroka

преди 13 години

сега много знаят

123

Анонимен

преди 13 години

НАЙ ТОПЛИ НОВИНИ! ЦВЕТКО ЦВЕТАНОВ И КАЛИН ГЕОРГИЕВ СЕ ОБАДИЛИ В НАТО ДА ИМ ПРАТЯТ ПОМОЩ. СЕГА КЪМ СЛИВЕН ЛЕТЯТ ЕСКАДРИЛА ИЗТРЕБИТЕЛИ , 8 ПОДВОДНИЦИ ПЛУВАТ ПО ТУНДЖА СРЕЩУ ТЕЧЕНИЕТО КЪМ ЦЕНТЪРА НА СЛИВЕН И НЯКОЛКО РАКЕТИ НА НАТО СА НАСОЧЕНИ КЪМ ПЕТЯ СЛАВОВАТА БАНКА 8ВПРОЧЕМ, ВИДЯХТЕ ЛИ Я СНОЩИ ПО ТЕЛЕВИЗОРА. ДЪРЖЕШЕ СЕ КАТО РАЗГОНЕНА НАДРУСАНА *** ОТ ОКОЛОВРЪСТНОТО. А БЕ ТИЯ ОТ ДС ТОЛКОВА ЛИ НЯМАТ СОЛИДНИ БАНКЕРИ КАТО ДРУГАРКАТА БИСТРА ДИМИТРОВА, ДЕТО Я ПЕУСНАХА ОТ СЛИВЕНСКИЯ, ТА СИ НАЗНАЧАВАТ

122

дгд

преди 13 години

Като гледам тия едва ли е имало любовен триъгълник :Д

121

BNT

преди 13 години

BNT -- MOMCHETO SIRAK, VZEL ZAEM ZA REMONT NA KAWTATA, PATUVAL E NA STOP ZA RABOTA, a knijkata mu e trabvala, za da e redoven na rabota s kolata - stara !

120

NAMA

преди 13 години

NAMA LUBOVEN TRIAGALNIK, STIGA STE VARVALI NA PROPAGANDA I LAJI !

119

Анонимен

преди 13 години

Драмата е любовен триъгълник. Никакъв обир.

118

анонимен

преди 13 години

хубаво е че всичко приключи благополучно за всички и дай боже простреляния охранител да се оправи по бързо.и си мисля в същия момент.че не полицаите се оказаха големи психолози.а момченцето се оказа с твърда психика.това е мое лично мнение разбира се.защото ако беше чак толкова "лабилен" един бог знае какво можеше да се случи през тия доста часове.но тъй като всичко приключи благополучно.естественно е кой обира овациите.и дано не се случват повече подобни ситуации.на всеки му е мил живота

117

MURDOC

преди 13 години

И като го хванат тоя в банката и кво ...ще го пратят в затвора момчето там ще го изнасилят и после ще има два варианта -да се обеси или стане по агресивен и след години като го пуснат да направи някоя кръвава баня . Сега ченгелите се пъчат пред камерите като някви суперченгета . Цялата ситуация ми прилича на поговорката "На умряло куче ,нож вади"

116

Анонимен

преди 13 години

Аман от лигавщини. Цяла тумба милиционери 24 часа се почесват, за което ние им плащаме заплатите. Бойко и той, на всяка манджа мерудия. За какво ходи там и каква е работата на министър председателя да е там. Все едно чудо голямо станало и сега ще има лигавене по сутрешните блокове на телевизийте, ще има фантазии, как са се справили, колко големи професионалисти са. Пак няма да гледам поне 3 дена тв. п.п. НА ЦВЕТАН МЕДАЛ ДАНО ДА МУ ДАДЕ БОЙКО :)