269

анонимен

преди 13 години

и ти също аут.по-ненужен си и от най-ненужната администрация

268

milen

преди 13 години

toi e tolko va gnasen otvratitelen samo kato mu pogledna6 maznata mutra pederaska i tie qsno kakav 4oveke pederast ama oble4en vav vlast nai golemite bolkuci ot gerb kradci lajci nikoga pove4e gerb

267

мами

преди 13 години

Уверех се за последно че този човек има хората за балъци или той не в час незнам каква дума да употребя. Изказваянето му че Световната банка изнася факти преди две години за здравното състояни на нацията и парите които се отделят за това говори много лошо за самата институция. Болниците отказват да лекуват болните защо нямат пари отпуснатите им лимити свършиха в началото на месеца. Незнам Примиера как го трае такъв некадърник докара хората до прасешка тояга.

266

Д-р Лекува Герболеза

преди 13 години

Герболетките, са най-лесната за манипулиране ***. Не се усещат как вожда им ги манипулира, като им посочва други врагове. Винаги има други виновни за ГЕРБ, комунистите, турците, сега и чиновниците, Либия, само не и те самите.

265

българка

преди 13 години

Дефакто никой не съкращават, само ги местят от служба в служба. Да не говорим колко работят на разни временни и там подобни договори. Работниците от частните фирми не могат да си получат дължащите им се заплати ,които са си ги заработили и то с много по-голям труд, а на тях ще им изплащат по 10 обезщетения на гърба на тези работници и за това ,че по цял ден си клатят краката.

264

!!!!!!!!!!!

преди 13 години

Чиновниците за гонене са много повече,но и това е добро начало.Дано само не ги прехвърлят на друга служба.

263

Анонимен

преди 13 години

Мен като ме съкратиха, не само, че не ми изплатиха обезщетение, но и още чакам три заплати, а на тези имате ли представа какви суми ще им се изплатят и отделно ще лапат и от борсата на труда поне 6 месеца. Обещетенията ще възлизат на 40000000 лв. Вместо да подпомогнат пенсионери и млади семейства с дечица, те ще надуят гушите на чиновници, които и не знаят какво са правили, докато са "работили".

262

Анонимен

преди 13 години

Спокойно, преди изборите няма да съкращават никой.

261

Анонимен

преди 13 години

Някой има ли представа дали чиновниците в Агенцията за ядрено регулиране в България минават някакви психотестове, след като от тях зависи нашата безопасност? Питам напълно сериозно и имам причина за това?!Контактувам с един от началниците, който по цял ден виси в *** и следи котировките на акциите на БФБ, но определено човекът не е наред с нервите, а е някакакъв началник на отдел там! Преди време ми бе писал да съм стоял далече от Герги Котев и че бил луд (не, че му обърнах внимание), преди няколко часа нарече друг наш ядрен физик и професор във Виена луд, а самия той се държи доста неадекватно и става ужасно нервен когато му се зададат някой въпроси.

260

Дино от Сгнявено

преди 13 години

Панчо - гений, титан на мисълта. Глава пълна с торни бръмбари. Видял, че хората пишат и той решил да се изкаже. В резултат - комунистическо регро - динозавър с потури и каскет, живеещ в блокови "работнически" жилища, плюе срещу "чантаджиите". От словесния му реквизит, изграден върху лексиката на доклад от пленум на ЦК на БКП, липсва само, че "носят бомбе и очила", т.е. "нездрави" и "непроизводителни" елементи. Друго щеше да е ако бяха с гумени ботуши, ***, немити зъби и сплъстена коса.

259

д-р Уотсън

преди 13 години

Бойко, махни тоя маниак, той има дълбоки комплекси, иска да измъчва хората и да унищожава. Но не безкористно. Не му мина номера с БАН, не можа да докара "велики учени" да ни правят "науката" за огромни пари, които да им плащаме със заеми от Световна или други банки. Сега ще маха чиновници, за да назначи после на тяхно място в нови служби три пъти повече. И с много по-големи заплати. Естествено - приятелчета, роднини, жени със странни биографии ... Но не мислете, че ще назначава безвъзмездно, ц-ъ

258

GERB

преди 13 години

Dqnka taka nqma da stane po tvoite smetki,podai si ostavkata i begai da falira6 nekakva banka

257

ппанцхо

преди 13 години

Най искам да съм ,Бате-милиционер-ем съм простем лапам парички,ем нищо не правя,ем си делкам с крадците и дилърите,ем зимам 20 заплатки накрая,Бах ти к*опелдака съм аз ,ама неее сънувам-аз съм *** и лапкам отдругаде:социални помощи,ток ,вода -не плащам....А сега,кой е виновен за хала на тея дето плащат...Куки и ***...това е проблема...*** и те са си група: )))

256

панцхо

преди 13 години

Чантаджии: ))каква хубава дума,още от социализъма си я имаме.Паразитиращите чи новници:п*ърдят в столовете,не плащат осигуровки,данъци,лапат по 20 заплати при пенсиониране....дотук добре,но и:крадат юнашката,вземат яко рушвети и ни струват почти всички пари от бюджета.Или те или ние...Или Калина Илиева или смърт юнашка...*** чанта джии: ))Загробихте Бай Тошо ,сега искате да ни довършите: )))МОтики за вас,чисто нови-премиерът ци го каза,но проблемът е,че вмесо да нагласи гадовете-чантаджии,нагл

255

ха-ха-ха

преди 13 години

Тоя пак пусна балоните - 9 хил. съкретини и 15 хил. новоназначени :))) *** като намалите разходите за администрацията и милиционерите тогава ще ти повярвам. До тогава по-добре тия ги пробутвай на нискообразования охранител, щото другите могат да мислят.

254

Анонимен

преди 13 години

Дянков и той аут,та да станат 4001!

253

лау

преди 13 години

критикувайте, критикувайте, те управляващите от нас идват.

252

mirko

преди 13 години

И тоя ще остане в историята като некадърник и комплексар като ББ

251

ДАВАЙ , ДЯНКОВ.....

преди 13 години

...ВЪН , ЧАНТАДЖИЙТЕ И ЧИНОВНИЦИТЕ ОТ КАНТОРИТЕ!!!!ДА СЛИЗАТ ДОЛУ ....ПРИ НАРОДА , ДА КОПАТ КАРТОФИ.....!САМО ТАКА ША СЕ ОПРАВИМЕ!МОТИКАТАААААА......МОТИКАТА, БАЦЕ........СТИГА МОЛИТВИ ...ОТ ПОЛИТИЧЕСКАТА КАМБАНАРИЯ НА ПОЗИТАНО!!!!!

250

Работник!

преди 13 години

Не разбирам!!!!Дянков непрекъснато твърди, че икономиката бележи ръст, но никъде не се вижда да се разкриват работни места???? а само съкращения!!!! и безработицата расте!ли расте!!