180

Кръстоносци

преди 13 години

"И вообще, это мне напоминает средневековый призыв к Крестовому походу, когда кто-то призывал кого-то идти в определенное место и чего-то освобождать", - сказал Путин

179

Анонимен

преди 13 години

ХИ ХИ ХИ - НИДЕЙ БЕ НЯМАМ 30. ПРОСТО СЕ ДРАЗНЯ МНОГО ЕВТИНА Е ПРОПАГАНДАТА

178

ах

преди 13 години

..."пак ще вали"....

177

до 190

преди 13 години

Вземи си изпий хапчетата и се успокой, че ще получиш инфаркт.

176

Невярващ на вестника

преди 13 години

Добре, че си нямаме петрол в България, иначе и нас щяха да се надпреварват да ни "спасяват". Както спасиха Ирак, така ще спасят и Либия. Не съм убеден, че онези, които са срещу Кадафи са с нещо по-добри от него.

175

до 190

преди 13 години

Първо ти трябва да си смениш мозъка, а после другите , ***!!!

174

Анонимен

преди 13 години

АБЕ ТИЯ ДЕТО МИ ПИШАТ МИНУСИ НЯМАТ КОЛОНИАЛНО МИСЛЕНЕ , А РОБСКО

173

Реалист

преди 13 години

Дали ако в Либия нямаше петрол, някоя от великите сили щеше да си хаби самолетите и ракетите "за защита на цивилното население от омразния им диктатор" ? Май въпросът е риторичен ... Всичко свързано с войната в Либия е въпрос единствено на сметки и интереси, а какво става или ще става с населението на тази държава е "последната грижа" на онези, които се изживяват като "спасители".

172

пророк

преди 13 години

Любомирчо, кой според тебе закри " всичко", както се изразяваш, кой , дойде някой от вън и хоп нареди всички заводи да спрът, нивите да не се обработват, а бе изобщо стойте си в къщи и няма да работите.Ако си толкова интелигентен, за да не можеш да миеш чинии, опитай се да мислиш. България нямаше нито един модерен завод, който с продукцията си да конкурира световна продукция, даже Русия, не искаше вече нашите ***, защото беше залята от западни стоки .

171

Анонимен

преди 13 години

АБЕ НА ТИЯ СМОТАНИ ЖУРНАЛИСТИ НЕ ИМ ЛИ ПИСНА ДА ПОВТАРЯТ УДАРЪТ СРЕЩУ КАДАФИ,...... СРЕЩУ СИЛИТЕ НА КАДАФИ - УДАРЪТ Е СРЕЩУ ДЪРЖАВАТА ЛИБИЯ И НЕЙНОТО НАСЕЛЕНИЕ.ВИЖ КАК ЙЕЗУИТСКИ СЕ ИЗПОЛЗВАТ ДУМИТЕ, ЗА ДА ПРОМИВАТ МОЗЪЦИ - КАКТО КАЗВА ПУТИН - МОЗУЦИТЕ СИ СМЕНЕТЕ , ИМАТЕ КОЛКОНИАЛНО МИСЛЕНЕ .

170

Анонимен

преди 13 години

Не знам сега как е, но преди 15 години всички чужденци живееха отделно в специални кварталчета само за чужденци, като лагери. Съседите са ти руснаци,украинци, корейци, всякакви, но не и либийци. Чужденците имат досег с либийците на работа в болниците и по платформите. Чужденците там и 10 години да седят може да не разберат за истинските политически настроения в Либия. На работа всички са любезни, а като ти дойде болен не го питаш какво мисли за Кадафи, той е портрета, за който не се говори.

169

Любомирчо

преди 13 години

*** живея и работя в България плащат ми добре и .да учил съм и се гордея с това че съм инженер тоест с "вишу". чинии няма да мия четейки разсъжденията ти мисля че ти ще миеш. Благодарение на такива *** като тебе които си мислят че Запада дава мило и драго за нас и всичко което което е безусловна истина си закрихме всичко и хора които са учили по 20-30 години и които могат да помагат със знаията си на родината си заминаха да гледат баби Испанки или да мият чинии.

168

do 181

преди 13 години

Средната работна заплата на местните е 70$ това е много добре според теб като се има предвид ,че спят върху милиарди $ нефт!!!!

167

ВВС

преди 13 години

Моето лично впечатление за Либия - *** до шия. И няма да се оправят и сега. Живота на чужденците там е ок, те свикват, особено нашите, ама ако идат до ОАЕ , Катар и Кувейт и разликата лъсва. С бежанците го ядат много отдавна, затова имат опит и се страхуват сега, 300 000 чакат в момента, не откакто се намеси ООН, а от началото на бунтовете, когато беше само манифестация, едва ли не. Давят се до Лампедуза с пояси. Само изчакаха повод и тръгнаха. Казват, че ако падне Кадафи се връщат.Да видим

166

Дядо Мраз

преди 13 години

181, Това, че няколко стотин *** си рискуват живота за 5-10000 долара, които дори няма да получат е показателно само за глупостта им :)

165

Смеееееехххххххх!!!

преди 13 години

Любомирчо, Аман, от "мислещи" хора с "вишу", които разбиват западняците-конспиратори, но са готови на всичко да отидат да мият чинии в Западна Европа :)

164

Анонимен

преди 13 години

До 174. Излез от Триполи и ще се сблъскаш с недоволство. Къщи от пясък и вода, племенно разделение, липса на добро университетско образование, липса на кадри, никакъв туризъм. Либия е странна държава - евтин петрол и хляб, но като задоволиш нуждата от насъщен идва и другото. Петрола в Либия не стига да се плати войната. Направи справките, за да разбереш колко ще спечелят от петрола и колко ще загубят от войната. Вземи предвид данните къде отива този петрол. 1/6 стига само за Италия в момента.

163

До въпросния от 178

преди 13 години

Е................ТИ ЗАЩО НЕ СЕ ИЗСЕЛИШ в Саудитска Арабия ?

162

Голям Праз

преди 13 години

# 178Либийските емигранти плъзнаха към Европа през последните седмици, до преди това имаше само няколко политически емигранти. За разлика от много други арабски държави, стандартът на живот в Либия е доста по-добър. А и самият факт, че поне 500-600 българи са останали там въпреки войната е доста показателен.

161

Любомирчо

преди 13 години

до 165. Просто повечето мислещи хора са на работа. Аз пък мога да кажа за моите колеги че никой от тях не подкрепя инвазията (нова воойна за кражба на петрол ). Говоря за хора с више образование. Така че ........................