273

до Марк

преди 13 години

Прекланям се!Единственото истинско мнение подкрепено с аргументи!Чета ви редовно и бих искала да се запознаем!Дайте си скайпа, ако не възразите!

272

До Марк

преди 13 години

Поначерпил си се малко,правиш много грешки.Простено ти е.Хайде,сполай ти и нека силата да бъде с теб

271

Марк до 273

преди 13 години

Ама разбира се! Ето ти направи първата стапка към Учителя! Алилуя!Оооообаче има и още нещооооо!Мннооого съм хубав!Е айде стига ви за днес!Че ми е тежко от плюскането!

270

Марк до 270

преди 13 години

Какво ли няма по белия свят!Жени - мъже, мъже-жени, Боже, Боже, колко мъка има по тоя свят!Ааа за емиграцията - бях Австрия и се върнах , но си гурно пак ще отида за малко...Даа, както казах на друго място, много се натъпках на вечеря и ми е тежко..Ходих и да тулетната....Въобще се оттеглям...Айде пак ще се срещнем!Ама си водете записки, щото нещата се забравят, а такива мисли като мойте, /при цялата ми скромност/ не се срещат често!Айде чао-бао!

269

До Марк

преди 13 години

Ти въобще не си глупав,усещаш ги нещата.Уплаших се,че ще емигрираш.Страната ни има нужда от такива патриоти.

268

Марк до 269

преди 13 години

Виж сега 264 се изразява алегорично, чат ли си!Вероятно ме иронизира, като се опитва да ми припище тези съждения, а всъщност въобще не мисли така! Нали 264?

267

до 270

преди 13 години

Върнах се!Емигрирах до друга тема!Явно са необходим по-пространни обяснения на мисълта ми!

266

До Марк

преди 13 години

Не само съм била,а все още съм жена..Някой ден може и да се почувствам по-мъж от такива като теб,но засега-не!Разбрахме,че ти е скучно и живо следим как се развива скуката ти..нали виждаш опитваме се да ти помогнем да я преодолееш.Ако решиш да емигрираш, обади се

265

UK

преди 13 години

До 264Ти ли ще ни обясняваш кой превива гръб? Ти който превиваш гръб на дебелогъзите мутри и им пълнеш гушите срещу трохите от техните трапези.

264

Марк до 263

преди 13 години

Не си чел последните данни от родосливието ми1Днес следобед ми се обадиха от Ванкувър, намерили са следи от мой прладядо французин /Мади дю Пети/ , който се е преместил там от Квебек!Дааа , страшно се кефя!256-ти като гледам и ти кибичишщ цял ден по форумите!Е лошо няма, който си е изработил работата ....262 била жена .....някакви предположения , че ще я обвиня, че *** имала тя..Не те знам може и да си , а може и не!На кой му дреме!Ох скука, ще емигрирам!

263

До 264

преди 13 години

Само наполовина съм съгласна с теб.За възраст,пол и професии-не.Останалото-прав си

262

UK

преди 13 години

Този Марк трябва да е най-некадърнят и най-нещастен субект на земята. Бог знае от къде са го изритали и сега просто не може да се сдържа като намери нещо за хора живеещи в чужбина. Заради такива псевдопатриоти България е в това състояние.

261

До Марк

преди 13 години

Похвално е,че имаш някакъв ентусиазъм,също така си чел много комикси.За да бъдеш герой,не само в очите си,а и пред другите трябват дела,не думи. Познавам един образ като теб и той така се блещи..почти същите приказки,но преди да затворя телефона и ми казва "Ти,нали ще изпратиш пари?!".Спирам дотук,че вече почна да ме ядосваш

260

до 262

преди 13 години

нали знаеш, българите в чужбина повсеместно мият чинии. ако си жена под 30, задължително си ***. ако си над 30, гледаш баби и бършеш ***. ако си мъж не те знам какво правиш освен да миеш чинии, но не е важно. важното е че мизерстваш, превиваш гръб пред господарите-капиталисти, с теб се отнасят като с куче и не може, абе изобщо не е възможно ти да успееш да имаш нормален живот в чужда държава. на английски на това нещо му се казва toproject, тоест да видиш себе си в другия.

259

до 260

преди 13 години

Този сутринта беше американец, женен за българка, после стана руски дворянин, а със сигурност е някой пъпчив пубертет с пърхут върху очилата, който тук се освобождава от сексуалната си фрустрация. От друга страна, като чуя израза "школа за истински мъже и жени" и виждам скулптората на Вера Мухина... та може и някой съветски импорт да е, те навремето си взимаха български *** които режеха дърва в Коми, само и само за да додрапат до цивилизацията.

258

До Марк

преди 13 години

Извини ме,пак съм аз ;) Забравих да спомена,че съм жена.Предполагам какво ще последва..сигурно ще ми обясниш,че всички сме ***,че се продаваме за парцалки и т.н.Спести си го..А,да..и съм руса,също така. И след твоя коментар се чувствам комплексирана,защото още никой не ме е поканил на трапеза..може би съм ужасно грозна...

257

До Бласт

преди 13 години

направо ме изкефи! гив ми файв

256

BLAST

преди 13 години

Дворянинът, братле *** да се прегледаш, че с тия нерви да не се налага скоро да ти импортират антидепресанти от Швеция!!! ;)Не стана ясно много за препратките към Швеция, там ги мори времето и климата, ако и вие имахте толкова облаци и дъжд цяла година и вие щяхте да сте алкохолици предимно, че то антидепресантите са скъпо нещо!!! ;) В Б-я всичко е наред и климат и почва, но пак нещо го мори народонаселението НЕдругарки и НЕдругари нещо от водата ще да е!!! ;)

255

До Марк

преди 13 години

Не бих се заяждал с теб,защото е излишно.Чатим си тук,ама анонимно.Не ме познаваш,че да ме сочиш с пръст.Нито познаваш хилядите като мен.Не си глупав,но си вироглав.Няма лошо,но не съди прибързано хората,още повече тези,които не познаваш.И с риск да ми се облещиш пак(пак няма лошо) ще ти кажа,че много от значимите събития в историята ни са дело на такива като нас..прави разлика от такива,които са избягали и такива,които за определен период не са в страната.И ако смекчиш тона може да ми харесаш

254

BLAST

преди 13 години

Анонимен, защо се занимаваш да даваш обяснения !? ;) Посмей се пък си гледай кефа!!! ;) Все пак луд умора няма знаеш!!! ;)