306

Анонимен

преди 13 години

Amerikanzite se misliat za gospodari na sweta no ste doide i tehnia red

305

Анонимен

преди 13 години

като чета коментарите виждам доста подкрепящи Кадафи...кво ви е на вас бе???

304

Анонимен

преди 13 години

Франция и Англия май бързат да затрият Кадафито,че да не разкрие на кой колко пари е давал.

303

fuck off antifa

преди 13 години

tuka i dvete strani sa za trepane.

302

Ицо

преди 13 години

Като се сетя как американците мятаха бомби по техните в Ирак и Афганистан, където уж имаха координация, щабове, етц, колко ли точно неподозиращи нищо цивилни либийци ще бъдат избити? По-скоро ще бъде полево изпитание в реални условия на нов вид бомби и самолети. А след 10г в някой сайт ще излезе една неудобна истина.

301

Ох леле

преди 13 години

Отворете предсказанията на нострадамус,там франция се предупреждава в никакъв случаи да не се меси там.12 пъти ги предупреждава.Армагедон иде с бързи крачки.

300

Анонимен

преди 13 години

има ли админи тука бе?? какви са тия руско- комунистически изцепки, призоваващи смърт на народи и държави. това е подсъдно!!!!!!!! аз предлагам психарите и драскачи- анонимници подканващи към унищожение и смърт на Съединените Щати, НАТО и ЕС да се представят с истинските им имена и локация!страхливи комунари и руски поставеници в интернет пртостранството- мишоци.

299

Анонимен

преди 13 години

Който не желае да отиде при демокрацията ,демокрацията ще дойде при него само че с бомби!!!

298

НО КОМЕНТ

преди 13 години

Тоя път нещата са правилни-никакво ангажиране по земя-само бой по главата от въздуха .Кой ако не ООН да се намеси,когато някой диктатор полудее и започне да си избива народа?

297

но комент

преди 13 години

Кадафи, като всеки диктатор заслужава само едно-БОЙ ПО ГЛАВАТА!

296

Българин

преди 13 години

Смърт на САЩ и НАТО!

295

Анонимен

преди 13 години

Ало , админите , как може да пускате постовете на този " смърт на САЩ и НАТО"

294

George

преди 13 години

Халед Каим заяви, заяви, че вотът на ООН отразява волята на Франция, UK и САЩ да видят страната разделена. Смятам, че така започва износът на "демокрация" в страни,чието нещастие е ,че имат находища на петрол. Така започна войната в Ирак - имали атомно оръжие,щели да разрушат цяла Европа и Азия и за да не стане това американската и британската авиация бомбардираха Ирак. Сетне се оказа,че такова оръжие няма, ама петролните кладенци си останаха на разположение на САЩ и GB. Сетне войната в Афганистан - отглеждали опиумен мак, разнасяли наркотик по цял свят. Хайде да спрем този източник на дрога! Вече няколко години обединени сили на НАТО и САЩ затънаха в Афганистан, но *** си произвеждат опиум и го изнасят. Очевидно целта на САЩ е била да упражняват контрол на наркоканалите и да ги пренасочат. Иначе под носа им с голямо производство на опиум са Мексико, Боливия - защо не бомбардират тях? Сега пак повторение на иракската редакция: Кадафи е звяр, изби либийците, хайде да им помогнем! Докато ние им "помагаме" с износ на мироналагаща демокрация, САЩ ще овладеят и либийските петролни кладенци и сетне ще имаме вариантът 1л бензин в БГ струва 2,50 лв, а в САЩ - 1,37 лв. Дали ООН не се превърна в придатък на САЩ и Англия, в случая и Франция, а ние сме за пореден път "палетата" на САЩ? И как биха приели тази агресия, защото това е истинското име на тази "хуманна операция", в Италия, която се снабдяваше с нефт от Либия? Значи, ако не участвува в мироналагащата операция, няма нефт, дори и поради причината,че петролните кладенци ще снабдяват с нефт американците? И защо Англия не потърси уеднаквяване на позицията с ЕС, а директно потегли с/у Либия със САЩ?!

293

Анонимен

преди 13 години

Кадафи се келкши, На неговата възраст хората се вдетеняват

292

шофер

преди 13 години

Мое ли да ги ударят тях, с мокър *** по възможност...

291

анонимен

преди 13 години

A,не може ли ООН да не се бърка там,където не и е работа,чии интереси заблуждава,че защитава,на бунтовниците,кои са те?Не може ли да остави хората сами да решат съдбата си!С диктатора Кадафи лошо,а без него още по-лошо,пресен пример с България,където 20г.не можем да се оправим след диктатора Живков.

290

Zarko

преди 13 години

Към 354. От изказването то много ясно си личи кой е *** и на кого. Явно си минал през лудницата и са ти промили мозъка.

289

до 354

преди 13 години

Вероятно гледаш 'звдездни войни'. Кух си, ама много си кух!

288

японец

преди 13 години

АЗ ПРЕДЛАГАМ ЯПОНЦИТЕ ДА ВЗЕМАТ МАЛКО РАДИАЦИЯ ОТ "ФУКУШИМА" И ДА Я ИЗСИПЯТ ВЪРХУ ГЛАВАТА НА КАДАФИТО!!! (:(:(:

287

Анонимен

преди 13 години

русофилите са ненормални индивиди, необходимо е силово им въдворяване във лечебни заведения (лудници), трудово възпитателни лагери и т.н. инак тия са опасни и за самите себе си- *** и руски ***!!!!!е сега ще му видиме на Кадафито каква му е "непобедимата" "армия" ха- ха - ха НЕПОБЕДИМ е САМО САЩ И НАТО!!!!!