48

до 65

преди 13 години

Не се бъзикай така с тиквата бе!Ти мислиш ли,че той може да си включи компа,камо ли да работи на него?Аз мисля,че той лъже и за тва,че е чел Винету.

47

боян

преди 13 години

до 50:1. спрямо България си Емигрант, нещастнико;2. пише се помощТа, неграмотнико;3. докато политиците се избират от роми, нискообразовани и лумпенизирани добитъци, тук бурени като сегашните ще пребъдат!живей си слугинския живот зад граница и забрави откъде произлизаш, нямаме нужда от такива като теб да ни дават нито акъла, с който не разполагат, нито "помоща" си...

46

Анонимен

преди 13 години

54 -АЗ! Хихихихихи! Боко ти ли си бре! Много го обичаш това първо лице, единствено число:)))))))) Набляга на АЗ-а и твърди колко обича другите хора и иска да помага:)

45

факт

преди 13 години

до58По-лошо от ГРОБ и тиквата няма.Не ме плашиш Станиев,Гоце кой да е.Но тоя не.

44

Онанимен

преди 13 години

алооо,58 ....не в въпроса в това,че няма алтернатива и че трябва да търпим глупости и некадърност заради това ... трябва да има гражданска позиция по повечето въпроси,трябва да има гражданско общество ...а не като някакви овце да търпим "някой си" само защото няма кой да го замести ... ВИНАГИ ЩЕ ИМА АЛТЕРНАТИВА,НО ТРЯБВА САМИ ДА СИ Я ИЗГРАДИМ,ТРЯБВА ДА ИМА ПОВЕЧЕ ЧУВАЕМОСТДЕМОКРАЦИЯ,НЕ ПЛУТОКРАЦИЯ

43

The Gnoll

преди 13 години

И за цензура вече е късно. Всенародната любов към Боко отдавна лъха от всеки форум :)

42

Анонимен

преди 13 години

защо всички коментари са скрити бе днес.бг

41

Анонимен

преди 13 години

Самия народ неможеш да си оправиш япония ще оправяш *** тикваррр.

40

даммм

преди 13 години

Защо слагате минуси на номер 50 , нали не искате Борисов Той ви каза какви са опциите в момента или Доган , Серги и на мястото на горския цар , влиза ветеран резервата Гоце или се дава шанс на Борисов.Други опции няма. Бъдете реалисти.

39

Българин

преди 13 години

Да им правим Боко Кратуната, Цецо *** и Мони Бабешки цъкли - като човешки ресурс на помощ.

38

Анонимен

преди 13 години

48 - Самият факт, че четеш простотии, покзва твоето състояние! Останалото е без коментар!

37

до 50

преди 13 години

Бъзикай се *** по-добре Серги и Доган отколкото тиквата.По-зле не сме били.Факт!

36

от 19

преди 13 години

АЗ не съм тръгнала да си показвам интелекта... АЗ СЕ ВЪЗМУЩАВАМ !

35

Темерут

преди 13 години

Хахахахахахахахахахахахахахахахахаха!!! Ей, ще се пукна от смях! Не бях виждал толкова изтрити коментари под никоя статия до сега :))))))))) Сега предават по радиото, че заминава български контингент за Япония, да помага при разпределението на изпратените помощи, не на одеялата, а на всички изпратени помощи. Тежко е положението там, трябва да се помага.

34

Анонимен

преди 13 години

Те всичко трият. Да им напуснем сайта тогава и те да си го четат.

33

До Тикво-ценЗуриона

преди 13 години

Колкото и да се мъчиш, не можеш да изтриеш любовта на народа към Тиквата...

32

Имигрант

преди 13 години

до 42И аз ще бъда солидарен с Вас , щом не искате Бойко , въпреки че не мислех да гласувам , защото мисля да не се връщам в България и не би трябвало да ви избирам управниците.Ще Ви подкрепя сънародници , ще ви помогна да се отървете от лошия Борисов.Понеже драгалевския ром , няма шансове с неговите 5 % , ще гласувам или за Серги или за Доган , щото за който и от двамата да гласувам , те са вечната коалиция.Имате помоща ми да се върне Доган и Серги.

31

Анонимен

преди 13 години

45 - Алооо! ЕнтЕлигента! Много грешки правиш бре! хайде на нас ни е простено, защото по твоята скала сме прости, но ти......:) Е, не може да бъде:) И много лъхаш на ЕнтИлект! Чак смърдиш:)

30

ники

преди 13 години

Абе, като ви чета тука, виждам че българинът от ден на ден все повече злобее и простее. А пък аз си мислех, че вече сме стигнали върха на простотията, ама вие можете и още. Продължавайте...

29

Ужас!

преди 13 години

Като гледам изтритите коментари оставам с впечатление, че цяла България споменава майката на Премиера.Егати тоталната цензура.