65

Анонимен

преди 13 години

Пълна лустрация ! Държавата, която се издържа с нашите данъци, не трябва да плаща на тези, които 45 години ни държаха като роби в собствената си държава. Това е най малкото което може да се направи. Това, че ДС агентите и доносниците се разминаха с съвременния вариант на Народния съд е достатъчно.

64

Анонимен

преди 13 години

Смешни сте! Навсякъде по света в тези служби са специално подготвени хора. Я попитайте в западните посолства у нас какъв е процентът им? Те пък като ви отговорят.

63

ДС

преди 13 години

"И с кем мы тогда воевали? Все наши! "Не ровете, ще се размирише! Ако знаехте всичко за майка си и баща си....За дядо ви да не говорим!

62

ДАНИ

преди 13 години

Пфууууууууу

61

Анонимен

преди 13 години

ДС са били службите които са преследвали вашите бащи, майки, баби, дядовци или вас самите за 'неправилно' мислене, за вицове срещу властта, за слушане на неправилната радиостанция, за ..... наказанията са варирали от изселване до конц.лагер. След 45 години терор, все още има хора, които смятат, че ДС са безобидни хорица и много добри професионалисти ?! Историята с в.Труд и Кеворк е още по абсурдна. По онова време нямаше свобода на словото но сега журналистите дават трибуна на ДС доносник ?!

60

Анонимен

преди 13 години

Просто това е матрЯла на ГЕРБ - комунисти и милиционери, които традиционно са свързани с ДС.

59

до 57

преди 13 години

Да бе да само където е взимал парички за това

58

Анонимен

преди 13 години

въпроса с ченгетата е основополагащ за бг. политиката, но поради всеобхватната ченгеджийница у нас няма да бъде решен в обозримо бъдеще. това пък води страната в отбора на губещите..и изчезващите (руските сателити)

57

Анонимен

преди 13 години

Кеворк Кеворкян - един агент на ДС в момента е морален коректив, списващ всяка седмица нравоучителни статии всяка седмица в в.Труд - дотам е изпаднала България и българите, че да се почитат и уважават един доносник.

56

ченге

преди 13 години

ТА НИЕ СМЕ 88% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО

55

до 60 от СССР!

преди 13 години

Гойно, то остава и да не се продава и там, нямаше да е истина. Ама защо виждам, че си яко кухо парче? И това не е истина, *** с батуна му крив и ***! Бегай в Столипиново!

54

Анонимен

преди 13 години

хабер си нямате, какво е ГМО, само си дрънкате глупости.. и така да мине времето.

53

Анонимен

преди 13 години

ДО СССР, абе ***, в любимата ти Русия, ГМО се продава на поразия, включително и в бебешки храни.

52

Анонимен

преди 13 години

не само, че народа си заслужава мутро- ченгетата от 44- та насам, но и те ще са тези дето ще поставят табелката рест ин пийс над Бг.- то.

51

СССР!

преди 13 години

Не разбирате ли, че с тези *** ДС и други подобни новинки, гледат да се отклони общественото мнение от настоящите общжизнени проблеми(за определен група такива няма)! И затова сега пишете тука за някакви некъдърници,9тата глуха на ДС преди '89, а сега видяли слободията и давай да лапаме от народа, а тогава са били най-обикновенни слухачи на директори на заводи!Говорете за ББ, за цените, говняната храна като в ЕС и США, изкуствена,ГМОи др. Ама какво ти ви поднасят такова си ядете!Прав ли съм?

50

Обективен

преди 13 години

Не е страшно ако някой е в списъка, страшно е ако е некадърник, каквито са практически всички демократи, които ни управляваха през последните 21 години на демокрацията. Колкото до списъка, там има смешни истории - "съдържател на явочна квартира" е човек, който практически няма нищо общо с ДС, но и те са в списъка.

49

Анонимен

преди 13 години

Има нещо много сбъркано в хора, които смятат, че да ни управляват ДС агенти и доносници е нормално. Това е все едно педофил да бъде директор на детска градина, убиец да лекува хора, крадец да ви пази имота ... ДС беше стоманеният юмрук на БКП и единствената функция на тази служба беше да пази една тоталитарна власт, чийто врагове бяха обикновените българи!

48

а

преди 13 години

Тия са като ***. Плъзнали са на всички висши нива.

47

ves666

преди 13 години

koi stava poslanik izvan bg. tozi koito ne deli banicata s mestnite velichia depytati .koi stava diplomat ,zadaljitelno e agent provokator donosnik v redki sluchai razuznavach no v bg veche niama takiva vs.sa bivshi moshenici ili mytri .

46

Не така !

преди 13 години

До пост 46.Ако стане това което искаш ние оставаме без правителство и само с 30-40 депутати. Също и без президент. Най добре е да започнеш да свикваш, че до като си жив ще те управляват хора от ДС ( в това няма лошо), и не само тебе, а и няколко колена след тебе. Искам да си спокоен. Не се пресилвай, ще стигнеш до диспансера "Св. Наум" на 4-ти километър в София. Там те чака Георги Жеков.