319

BO

преди 13 години

***, проблемът е че БГ вече не е никаква държава - нищо няма. Няма производство и това е големият проблем. За да има производство трябва да имаме УМНИ И ОБРАЗОВАНИ политици, а не такива, прихванати от улицата с основно образование. Това е истината. Питам аз - министъра на транспорта какво направи за да допринесе за развитието на транспорта? Какво направи като зам.кмет по транспорта - НИЩО. Та той дори не може да говори нормален български език - чуйти го какви глупости приказва.

318

до кумонист

преди 13 години

аз пък искам 1977г. А93 срещу 29ст ама нямаааа....... но нека да е нещо по-реално около 1,60лв. например

317

м да

преди 13 години

КАК НЕ РАЗБРАХТЕ,ЧЕ ДОХОДИТЕ НАМА ДА СЕ УВЕЛИЧАТ.НЯМА КАК ДА СТАНЕ. ВЕДНАГА ЩЕ НИ ПАРИРАТ С НИСКАТА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ И ВИСОКИТЕ РАЗХОДИ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ЕДИНИЦА ПРОДУКЦИЯ.ТЕЗИ,КОИТО ПИШАТ ВЪВ ФОРУМА НА ТАЗИ ТЕМА МН.ДОБРЕ ЗНАЯТ,ЧЕ ТОВА Е НЕРЕАЛИСТИЧНО И ОТКЛОНЯВАТ ВНИМАНИЕТО ОТ ИСТИНСКИЯ ПРОБЛЕМ- ОТКРИТА И НАХАЛНА КРАЖБА НА ПАРИТЕ НИ С НЕРЕАЛНО НАДУТИТЕ ЦЕНИ.ЕДИНСТВЕНИЯ ИЗХОД Е БОРБА СРЕЩУ МОНОПОЛА НА ЛУКОЙЛ- ТАМ Е НАЙ-ГОЛЯМАТА ДАЛАВЕРА ЗА ХРАНТУТНИЦИТЕ НА ЗЛАТЕВ, НАЧЕЛО С МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ

316

НАТ

преди 13 години

На мило и драго му пожелавам на Златев всички средства от тия грешни и нереални печалби от цените на горивата да ги дава за лекарства! Както той, така и цялата му свита + партийните обръчи над които господства. С всеки изминал ден затрудняват положението на трудещия се българин. Безнинът ни бил един от най-евтините!? Е,да, сигурно "е така". Средностатистическият европеец взима 5000 евро заплата, а българинът 500 лв. После бензинът у нас бил 1.23 евро, а в Германия е 1.25 евро - нека сме горди.

315

никои

преди 13 години

тея 20 стотинки да си ги заврьт в гьзовете тея *** алчни,ненаситни.не се отказваите от стачките и бунтовете,нека да им размажем муцуните на тея гнусури и да си платят за всичко.огледаите се ние плащаме наи-скьпия ток в европа,ядем едни от наи-скьпите продукти в европа а получаваме стотинки.трябва да осетят народната любов тея продажници само така ще има пртомяна

314

ИВАН

преди 13 години

НЕ СТАЧКА ЗА ГОРИВАТА НАРОДА УМИШЛЕНО СЕ ПОДВЕЖДА СТАЧКИ СТАЧКИ ЗА ВИСОКИ ЗАПЛАТИ С ТОЗИ ДОХОД 100 ГОДИНИ НЯМА ДА ИЗЛЕЗЕМ ОТ КРИЗАТА ЗА НАРОДА

313

търкалета

преди 13 години

Когато "пукна демокрацията" през 89-та, ни обясняваха, че ще можем да пътуваме, където искаме. А, какво се получи - скъпи нови и евтини стари коли, скъпо гориво, скъп транспорт и пак си стоим затворени на едно място. Каква е разликата от преди 89-та и сега? Какво се промени? Пак сме закрепостени, но сега много по-жестоко от преди. Къде са от ЕС, които трябва да защитят правата ни за живеене и достойно заплащане на труда? Чуваме ги само, когато се увеличават данъци и цени.

312

Анонимен

преди 13 години

Често по магазини се вижда надпис- намаление 50-70%. Нали се сещате че въпреки това магазина е пак на печалба.Направете си сметка как ни дерат кожите. От 2-3години по бензиностанциите на Лукойл се зарежда с карти за намаление от 5ст на литър. Ние си мислим че сме на далавера а те така са надули цените че могат да си позволят и 10ст и пак сметките им да са на много+. Някой няма ли пари да построи нова рафинерия вместо АЕЦ та да прати Златев да духа супата.Ама те Плама затова я затриха (и Луканов)

311

boro

преди 13 години

na sledvashtite izbori PAK glasuvaite za boiko...........................

310

уф

преди 13 години

в Европа какви са цените е едно, съвсем друго е, че стандарта на живот в Европа е няколко пъти по-висок... от друга страна, доколкото знам основното количество суровина за Нефтохима идва от Русия, няма нищо общо с кризата на горивата във връзка с арабските протести и безредициистината е, че себестойнистта на горивата тук, при нас е на половина, дори по-малко от половината на днешната цена, останалото е печалба и налози пита се - кой печели от високи цените тук всъщност ?

309

информиран

преди 13 години

цените на литър гориво са поне с 1 лев надолу,за да се изравнят с тези в словения-също бивша източноевропейска страна.всичко отгре- са безумно високи печалби за лукойл и хрантутниците- комисионери на вальо златев като се почне от бойко борисов.знете ли по колко се плаща на борисовия"ипон" за охраняване на тръбата на "лукойл",от което допълнително се надува цената на горивата- по изтекла информация 3 стотинки на кубик! как бойко ще отреже печалбата на златната кокошка-лично е заинтересуван.

308

дания

преди 13 години

да ви кажа защото ми е болно за вас в България,че ви лъжат всички барбар със Златев,аз съм в Дания цената на дизела без ДДС е 1.1евро в момента.та този хубавец ще ми разпрява че имал разходи,да не би тука да няма като заплатите са по 3000-4000евро ,лъжат мамка и.......хора спасяваитесе няма да се оправим и с тези,бягаите люде

307

Анонимен

преди 13 години

335,Стани активист на нарцисите * пардон, герберите!Там са и безплатните бензин и нафта, храната, лъскавите автомобили /скоро и магистрали/, НЯМА да работиш, и всички останали ще ти дават!

306

Анонимен

преди 13 години

MАРИЦА ИЗТОК, ПРОДАДЕНА ДНЕС ОТ ЕНЕЛ908 МЕГАВАТА / 460 000 000 лв. / цена 250 000 евро на МЕГАВАТАЕЦ Белене2000 МЕГАВАТА / 13 000 000 000 лв. / цена 3 250 000 евро на МЕГАВАТЦанков камък 80 МЕГАВАТА / 1 000 000 000 лв. / цена 6 250 000 евро на МЕГАВАТ

305

марти

преди 13 години

"ДДС се връща на фирмите, обясни министърът."Дянков,значи фирмите си прибират обратно ДДС-то,държавицата си прибира акциза,а обикновенния потребител духа супата,така ли е написан сценария???И защо аз трябва да плащам заради някой друг ДДС и акциз,при положение,че с цените на горивата аз плащам и еко,и пътен данък???Значи заплатките на държавните чиновници и магистралите се плащат от обикновенните хора,които след това отново трябва да си плащат,за да могат и да пътуват по тях!!!Дянков,струва ми се,че нещо си объркал храма,в който да се молиш и скоро може да те изхвърлят от него!!!

304

Анонимен

преди 13 години

И трябва да се радваме ли? Ами заплатите и пенсиите? Сигурно трябва да сме доволни, 4е не са ги намалили.

303

Stah po verigata

преди 13 години

...na vsicki izedniciНе се нервете. Знам, че живота не може да спре и всеки има нужда от гориво ежедневно. Просто подминете с усмивка бензиностанцията на Лукойл и заредете на следващата.:) taka e v civilizovanite strani, a v bg-to/narocno e s malki bukvi/ vsicko e kartel-kato zaredis na sledvastata benzinostancia ste ostavis paricki pri kolegite na zlatev,koito sa v niakoe kartelno sporazumenie s nego.a i nali kupuvat ot nego.Niama da go ostaviat gladen, dokato ni minat meracite da mu boikotirame Moze da minat meseci,dokato go udari dostatucno. Za da se opraviat nestata u nas- triabvat po-kruti merki.svaliane na pravitelstvo bi bilo edno dobro nacalo.

302

EmO

преди 13 години

Да смъкнат с 1 лв !!!

301

Анонимен

преди 13 години

Усетиха се ако не свалят цената ние ще ги свалиме ама дали досттъчно я намалиха или само да ни замажат очите. Като разбрах че в Испания където хората са със сравнително високи доходи цената на бензина е по-малка от нашата едвам повярвах. Ама е така. Ужас. Тиквата да си ходи. Не че другите са цвете за мирисане ама тоя Боко би всички рекорди.

300

макс

преди 13 години

Еиииииииииииииииииииииииииииииии тоя Вальо Златев е несменяем в България.Няма Боко ,няма Станишев или Костов.Всички са на хранилка в ЛУКОИЛ.