17

човекът с косачката

преди 13 години

Поредната плитка феминистка статия. Lifestyle, tialoto....без коментар :)

16

НСС

преди 13 години

Аз много обичм британските учени! В Лондон, в Ситито или Докланд трудно може да видиш хуманоид приличащ на мъжкар. Природата си знае работата щом е решила гейовете да имат за еталон женското тяло значи, така трябва да бъде!Затова - к'вото казват британските учени, това е правилно!

15

1

преди 13 години

Тая на снимката е живото доказателство

14

Анонимен

преди 13 години

"Сега подозренията ни се оправдаха и научно от екип британски учени..."Колко противоречия виждате в това изречение?

13

От 11

преди 13 години

*Ендорфини

12

Retro

преди 13 години

Жените си причиняват болка най-често от суета - скубане, щавене, козметични процедури, чудесии. В пълна сила важи "трай бабо за хубост". И аз търпя подобни неща, но ако се пребия някъде без да искам, ще се разрева по най-жалкия начин.

11

Анонимен

преди 13 години

Тай като жените са изложени на болка ежемесечно, заради цикъла си, природата на женския организъм е такава, че той изработва естествени болкоуспокояващи - ендопфини.

10

Студентче

преди 13 години

Мили дами, всяка болка си е уникална, недейте да свързвате менструалните с каквато и да е друга болка.Вие също не знаете какъв е ужаса от шут в тестисите по време на мач, много от вас не знаят какво е счупен нос, крак, изкъртено чене и така нататък.Пак повтарям - всяка болка си е строго индивидуална и съм убеден, че всеки се справя по собствен начин. И не вярвайте на всичко, щом пише, че е от "учени". Едно време същата гилдия е смятала пушенето за полезно...

9

Вуйна ти

преди 13 години

До 6 - В тези 50% от жените, които не правят *** секс, 3% не правят защото смятат, че ще ги боли много, 3% защото наистина ги боли много, останалите имат психологическа бариера, която за да падне зависи единствено от мъжа ;). И не е глупост, че жените издържат повече на болка... направи си ти кола маска да те видим... само като видите лентичките и изчезвате, а това е една от малките болки на жените. :DDDDD

8

Иван

преди 13 години

Естествено, че нормалните се стремят да я избегнат :) Само жените се стремят да я изтърпят. Те затова са и повредени като цяло :)

7

Азъ

преди 13 години

И кое е новото.Жените поемат болката,а мъжете предпочитат да я избегнат.Бе тва и баба ми го е знаела.Какво общо тук има страха?

6

Гуньо

преди 13 години

Дрън-дрън... Много издържат на болка, а 50% от жените по света не правят *** секс... :-)

5

ангел

преди 13 години

добре бе, как по дяволите я измислихте тая глупост? от години чета и слушам как "жените издържат повече на болка". е какво значи ИЗДЪРЖАТ? ми то всеки издържа - под "не издържал" разбирам "паднал и умрял", или "скочил и избягал с писъци". факт е, че мъж като си шибне главата някъде, псува и заминава - а дамата ляга на легло. е това ли е "издържане"?

4

tochno !

преди 13 години

Ako edin muj izpita pone wednuj bolkata , koqto wsqka jena izpitwa wseki mesec (ponqkoga e naprawo ujasna) ii izdurji bez da se oplakwa , togawa moje drugo da si goworim !

3

hex

преди 13 години

Не просто пълни глупости, ами това направо си е най - голямата глупост, която някакви си "учени" са измисляли.

2

Анонимен

преди 13 години

Сега разбирам защо се навиват да дават и отзад

1

Loverman

преди 13 години

Пълни глупости....