130

Анонимен

преди 13 години

За следващите избори да се въведе ценз за кандидат-депутатите: да знаят отлично английски език, знанието на втори западен език е предимство, да имата отлична компютърна грамотност. Да имат препоръка от предишен работодател.

129

работещ

преди 13 години

"Обучението по английски ще струва на парламента 90 хиляди лева" - това е гнусна лъжа, от на нас, народа, ще дойдат тези пари, а народните "избранници" така и няма да научат английски. За останалото - виж по-долу, какво е казал Левски

128

Nasty

преди 13 години

90 хил.лева.Ама да си ходят на частно училище бе, кво ще ми се учат в парламента тия злетаци с нашите пари.Само се чудят как да харчат.Ами дайте ги за друго тези пари бе нещастници мръсни...

127

Анонимен

преди 13 години

А, бе парламента да не е училище за бавноразвиващи ?

126

До гербер

преди 13 години

На гейберите са пълни с тиквени семки

125

данъкоплатец

преди 13 години

Нали са им малки заплатите та не могат да си платят сами обучението та пак от нашите пари. Отгоре на всичкото си гласуват и повече пари за бензин вместо да пранят икономии, но това е за простолюдието. А аз се чудя и как така кметските гербери по общини се обучават индивидуално по английски в кметствата?

124

!?!?!

преди 13 години

Бреееееей! И за това пари! Читав курс под 600 лева няма - най-обикновен!А като се има предвид, че повечето от дУпетатите са със "специални образованелни потребности", вероятно и за дефектолози ще плащат ;)

123

В.Левски-предсмъртно

преди 13 години

За такива злоупотребяващи с народни пари, наказанието е само едно Смърт , смърт и пак смърт, както гласи и уставът ни. За тези, които петнят името на отечеството ни наказанието е Смърт, смърт и пак смърт. За тези, които се възползват от непросветеността на народа ни и го грабят, уж били по-умни и учени, а всъщност лукави и хитри наказанието е Смърт, смърт и пак смърт. За тези, които обещават много, само и само да ги изберете да ви управляват, а после се отметнат от думите си, като кажат, че времената били трудни и те видите ли не предполагали че такова е положението, наказанието е конфискуване на имуществото и изгнание извън пределите на Отечеството ни. За тези, които под булото на родолюбието, градят закони, а самите те не ги спазват или пък ги използват с цел своето облагодетелстване, наказанието е Смърт, смърт и пак смърт. Това е което исках да ви кажа, надявайки се, че ще доведете борбата до край. Бъдете силни братя и не щадете силите ,нито кръвта си, защото Отечеството ни няма да припише заслугите ви други му, нито пък ще позволи да потънат в забвение. И не забравяйте Времето е в нас и ние сме във времето, то нас обръща и ние него обръщаме.

122

horus

преди 13 години

При депутатски заплати - 90 000 лв безплатни уроци на гърба на данъкоплатеца, в условия на икономическа криза !!!"УВАЖАЕМИ ДЕПУТАТИ" - ЗА БЕСИЛО СТЕ !!!!Значи "висококвалифицираните" специалисти в НС сричат английски като хлапета в 6-ти клас, а от обикновенния човек като иде на интервю за работа му искат по два западни езика с перфекно ниво на владеене + компютърна грамотност. От другия месец, народа ще се бръкне с по 200 000 за безплатни компютърни курсове на "любимците ни мамини златни"

121

До Висшист

преди 13 години

опасявам се, че именно заради "качествата" си депутатите са попаднали в листите - качеството послушание например не е свързано с лингвистични познания /виж за умения с езика не знам :)/ тъжното е, че поне половината от записалите се, сигурно са го направили за ради нашенския си принцим - "Шамар да е - Аванта да е" - Много тъжно!

120

до 46-те глупаци

преди 13 години

46 депутати сричат: Сongratulations!46 депутати ДА сричат: WE ARE STUPID !

119

din

преди 13 години

Bravosa bezrabotnite kucheta gi qlinqma koi da usigori rabota, ili kursove za prekvalifikaciqkandidatstvah za rabota kato prodavach na 2 den bqh kandidat N 426

118

ре

преди 13 години

то4но

117

WC -ТО

преди 13 години

За какъв *** им е английският ?За да отидат в тоалетната могат да напишат "00"....

116

европеец

преди 13 години

Има само едно място на света, където неграмотността не само се поощрява, но се награждава с парите на данъкоплатците. Депутат в страна от ЕС да не знае английски на елементарно ниво през 2011 г.??!!!?? Това е все едно бащите на същите тези екскременти от снимката да не знаеха кои са Ленин и Маркс преди 40 години. България има спешна нужда от пенсионирането на почти всички държавни служители на възраст над 40 години! RESTART!

115

редакторски

преди 13 години

Айде най-накрая си оправете полетата с коментарите, Сайтовисти такива! Много добре занете, че коментарите са по-интересни от сензационните ви щения. Огромна мъка представлява човек да разгледа реакцията на писанията, които с такава охота изтипосвате. Крайно време е така да организирате тази част от страниците, че те да станат по-достъпни, а не човек си играе със търсене като в първите години на И-нета

114

Drago

преди 13 години

90 000 : 46 = 1956.53 lv (na chovek) ! Az v momenta hodq na kurs za CAE (Cambridge Advanced English) za 1200 (tova e sus izpita). Ostanlaite 756.53lv (na chovek) ili 756.53 x 46 = 34 800lv (obshto) kak tochno shte se opravdaqt?!?! Osven tova 46 choveka si e dosta golqma grupa, vsqka shkola bi napravila dosta goliama otstupka, t.e. oshte po-malko bi struvalo! Aide stiga nomera s durjavnata poruchka aaaaaaa?!?!?! Vreme e da se napravi organizacia SAMO ot grajdani i da vleze v parlamenta! DAm,dam!

113

Toprealizator

преди 13 години

Na baba umnite glavici!

112

Данъкоплатец

преди 13 години

Безплатни ама не и за нас.

111

Анонимен

преди 13 години

Zaglaviata v dnes.bg sa moje bi nai-smotanite v tozi bransh... ne znam kyde ste uchili jurnalistiki ako izboshte ste no ste pod vsiakakva kritika.