669

Анонимен

преди 13 години

Евала

668

Dqnkov

преди 13 години

Тоя отдавна трябваше да си е тръгнал от поста .

667

анонимен

преди 13 години

с високия акциз си избиват далаверата от контрабандните цигари, дори Костов се провикна да спрат събиране на пари за изборите, мислят че като купят *** и са им в кърпа вързани, затова бойкот и стачки още сега

666

anonimen

преди 13 години

Баси мазния гейски поглед!!!!

665

пловдивчанин

преди 13 години

Дянков да продължи да се прави на интересен и изведнъж ще се окаже следващият министър, изхвърчал скоростно от кабинета! Ако до няколко дни няма решение на проблема с цените на горивата, такъв екшън ще им спретнем, че ще се чудят от къде им е дошло!!! ПИСНА НИ!!

664

Ivan Grozni

преди 13 години

Кучето на Световната банка е тук да ни дере... естествено че не може - господаря му ще го срита...

663

Аз

преди 13 години

"Диференцирани ставки по ДДС не е решение. При възможности в бюджета политиката на това правителство е да се намалява ДДС за всички браншове, изтъкна министърът."За целия ЕС диференцираните ставки на ДДС са решение, само за нас не са. Откакто политиката на правителството е да намалява ДДС, на 2 пъти се разминахме на косъм от увеличаване и на третия път изгърмя само туризма. Освен това, не разбирам защо туризма е с преференции, а храните, лекарствата и учебниците не са. Явно оцеляването, здравеопазването и образованието на народа не са приоритет на това правителство. Че няма да свалят акцизите, щом веднъж са ги вдигнали, е ясно. Дори да го направят, това ще бъде временно. По-добре е да помислят за вдигане на доходите и то значително. 10%, т.е., МРЗ да се увеличи с 24 лева, а минималната пенсия с около 16 лева, не е решение.

662

c0ldblooded

преди 13 години

ще свалиш пърдянков! ще свалиш или ще свалиш гащите и ще те плякат!

661

c0ldblooded

преди 13 години

@Ivo - яяя виж ти аз като плащам всичките си данъци кво получавам а? Хрантутя *** дупетати и всякаква подобна *** като тоя нахилен гнусен евреин. 500лв са ми данъците на месец върху доходите и сигурно поне още 200 върху бензина който ползвам - всичко това всеки месец! Само по този начин давам 8.5к лева на година на тая умряла държава! 250лв на година данък МПС и 60лв винетка. 90лв данък сгради и смет. И кво получавам срещу всичко това ПИТАМ АЗ? ***! Аман от демагози

660

Анонимен

преди 13 години

Дянков , ти не си българин!

659

lol

преди 13 години

Интересно откъде Дянков има пари да плаща на любовницата си Ирина, дето я назначи в МФ без да има висше с 4000 лв заплата? За такива пари има нали? За здравеопазване, заплати и пенсии няма? Много интересно как става това.

658

до 696 Иво

преди 13 години

Дам , да си плащаме данъците за да има пари за субсидии на партиите , да има за курсове по английски , за повече леки коли на депутатите и прочие харчове.. Ако отиваха данъците за народа щеше да има поне пътища като хората ,а то и това няма. Глад от ниски пенсии и заплати. Смъртносто от липса на лечение и кадърни лекари.

657

анонимен

преди 13 години

стига се оправдавахте с брюксел.когато петрола бе 95 дол. долар-лев курс бе 1.60лв. сега петрола е 100 дол за курс 1.28 лв.казано тогава 152 лв.за барел и 1лит. струваше 2.20лв сега 128 лв. за барел струващ в левове 128 лв. а литър нафта е 2.56 ей *** гербаджии ние не сме *** по-тази логика нафтата трябва да е 1.98.долу герб дето ни изсмукват животеца

656

анонимен

преди 13 години

гербери глупави не ви иска народа

655

IVo

преди 13 години

до Радо ,не не съм Монката и всичките ви минуси на по-долния ми коменар показват колко съм прав

654

Радо

преди 13 години

до 696 Монка ти ли си бе, спомняш ли си кво обещаваше преди година и половина ,ти оня *** обещавахте чудеса...е те хората за това ви плюят.

653

IVo

преди 13 години

почти 700 коментара и само злоба и омраза плюете. Ако не бяхте такива "тарикати" да гледате само на аванта да е, ако си плащахте всичко( вкл. и данъците) нямаше да сме на това дередже . Затова и заплатите ни и доходите ни са най-ниски в ЕС ,не може да искаш без да даваш. А дали ще е Дянков или друг пак щяхте да си плюете тук. Щото само това можете

652

брат

преди 13 години

абе маймун ще ги свалим цените и теб ще свалим *** *** *** жаба гущер пиявицо некъдърник за българия

651

Анонимен

преди 13 години

Егаси ***, как се е ухилило, да го смачка човек, малко му е!!!!!

650

хм

преди 13 години

Колеги, "нали се сещате" какво постигнаха протестите в Гърция и Франция? Нищо. Както в Гърция бюджета си седи непроменено орязан, така и във Франция Саркози прокара пенсионната реформа заради която протестираха. Така че, дайте да работим, да изкарваме повече пари, а цените не бензина не можем да ги променим надолу - вече колко седмици подред се оказва че е най-евтин в ЕС.