50

Анонимен

преди 13 години

Абе има и свестни хора,ама неискат да се занимават с политика.Иначе не се вижда нито един чист от тези 21 години за ,който да се гласува.Да речем,че скочим и бутнем ГЕРБ.Кой да изберем?Няма кой!А на мен ми писна все да гласувам за по-малкото зло или против еди кои си.Има глад са съвестни хора в политиката.

49

Анонимен

преди 13 години

Пич, Как ще има осъдени като съдиите са назначени от твоите приятели, дето си ги цитирал по-долу. Да ти припомня ли, че напуснал съдия няма, за да дойдат нови хора? Да ти припомня ли кой назначава 1/3та от членовете на ВКС?

48

До 45

преди 13 години

45, Тези 21 годишните ги интересува само как да се махнат от България :) И не ги обвинявам !

47

$

преди 13 години

Не знам кризата ли е виновна, или някой друг, но кварталните магазинчета, заприличват на тези от Луканово време. Без майтап. И собствениците казват-загиваме!

46

до 42

преди 13 години

Само питам ,защо Бойко направи услуга на Първанов ,за Мишо бирата ? И престанете ,...... в БГ демократи ...няма ,може да са всякакви други ,но не и ДЕМОКРАТИ ,нали ги видяхме всичките !!!!!Във БГ ,няма демокрация !

45

Ужас и безумие

преди 13 години

ГЕРБ генерират колосални количества глупости. Тези хора стават по-опасни дори от гнусните *** ! А за тези, които вЕрват за "настъпените интереси" ще кажа, че и ДПС, и НДСВ, и БСП се чувстват напълно комфортно. Нито едно сериозно обвинение към предишните крадци. Едно филче "Падни-стани-легни-престъпник...дрън-мрън!" и толкова ! Пълен майтап ! "Престъпникът" е свободен като птица и оправдан по обвиненията :)Само дрънканици и мутрафонски изпълнения досега !

44

Анонимен

преди 13 години

43И кво? Да върнем държавните фирми ли? ТПК "Задружие"! Що не го направи някоя частна фирма и да "избие рибата". Мислиш ли, че ако беше толкова просто някой нямаше да го направи? и от къде да я вземе евтино?

43

Анонимен

преди 13 години

42Дано си прав защото няма търпение вече.Има вече 21-годишни млади хора,които се родиха след като се разпадна ''Матрицата''.Те имат информация,не им забраняват да излизат от държавата,не им заглушават радиа и телевизии-Свободни са!Те ще скочат! Време им е да си извоюват истинска а не подарена свобода!

42

КАК,

преди 13 години

ще излезем от кризата /20 г. преход/,като във всички сВери цари корупция ,и тя става ежедневие ,а разделянето с корупцията е почти невъзможно ,някой да покаже само една сВера ,без корупция в комплект с далавера?

41

с.

преди 13 години

Абе какви доходи,какви 5 кинта!Правителството на ГЕРБ е поредното,което работи за интересите на някой си,а не на хората!Захар,брашно и изобщо основни храни поскъпнаха двойно!Особено за пенсионерите това си е направо фатално!И сега хвърлят прах в очите с някакви измислени комисии,антиспекули и простотии!Държавата ако реши моментално може да реши проблема!Да вкарат голямо количество захар например и да я пуснат тънко на пазара!Моментално ще натиснат цената надолу!Ама не искат явно!

40

ЧЕРВЕНИТЕ-ВЪН!!!!

преди 13 години

За 20 години са откраднати над 9 000 000 000 (ДЕВЕТ МИЛИАРДА ЛЕВА) от държавния бюджет!Вижте колко хотели се построиха - само в Слънчев Бряг са над 200!!!Сега червените реват, щото ГЕРБ ги настъпи, ама ТОВА Е ЕВРОПА, господа червени ДАЛАВЕРАДЖИИ!!

39

Патриот

преди 13 години

Изорете всичко и го засадете веднага!И стоп на магистралите!Това е пътят!До 3 месеца-прекрасни резултата.

38

До Гуньо

преди 13 години

Да се продава на максимални цени не е престъпно, просто е глупаво. Да продаваш на високи цени на пазар с ниска платежоспособност граници с лудостта. Двата фактора - високи цени, ниски доходи, водят до ниска печалба и дори загуба от липсата на оборот. Търговците в страните с пазарна икономика отдавна са го разбрали и затова залагат на печалба от оборот чрез ниска цена (малка печалба от единица продукция, което води до голяма печалба от брой продадени продукти).

37

до 34

преди 13 години

Все пак е на някой-спонсор /някоя партия/!Затова се казва ,че всички партии се захранват от фирми ----иначе фалираш ......

36

DO 29

преди 13 години

NA BOIKO LI SA ZAVODITE ZA ZAHAR TVA SA KOMUNISTICHESKI NOMERA I PO GLUPAVITE OT NAS SE HVASTAT

35

Анонимен

преди 13 години

Вижте кво!Пазара е един кантар.Приема се цената спрямо търсенето.Спекула се прави в ненормална среда (пример Япония или Либия в момента).Ако има дефицит и се търси нещо цената расте.Сега границата е отворена и всеки може да си пазарува и от чужбина.Няма среда за развитие на спекула.А държавата енай-големия спекулант!Тя може да регулира всяка цена стига да поиска.Може да залее пазара с евтино олио например.Въпроса е защо не го прави,а се занимава с лупости.Тоя щял да пуска пенсионери да гледат...

34

мотото на данъчните

преди 13 години

"Най мразя при проверка да ми се казва ,че всичко им е наред"!Направете си изводи?

33

Анонимен

преди 13 години

Мрън мрън "като Бойко падне кой да дойде ? ". Кои да доиде се решава на изборите. По-важен е въпроса какво ще заварят след Герб. За година и половина от Герберското управление резерва намаля от 8.4 на 5.4 млрд. лева. Ако си изкарат мандата при този темп на харчене ще успеят да изхарчат всичко.

32

КЕН

преди 13 години

КЕН НИКОГА не е бил спонсор на ГЕРБ, мери си приказките!!!

31

колко е просто

преди 13 години

Една стока може да се продаде за 1 лв.,а може и за 100 лв., зависи от купувача,за колко ще я спазари ,за това се казва ----пазарна икономика!