44

аз

преди 13 години

какво правеше там нашиа консул и посланик. само далавери

43

Анонимен

преди 13 години

Тези на снимката много си приличат след изборите ще разберете Защо се дават 2мил за охрана на Доган и Р Петков и се прави БГ коледа само почакайте и щеви стане ясно като слънце

42

DN.

преди 13 години

STIGA S TEZI MANIPULAZII I LAJI ZA KADAFI !!! STIGA VECHE !!! KADAFI SI VRAWTA LIBIA !!!

41

Dan

преди 13 години

На снимката - Двама бивши!

40

до знаещ много

преди 13 години

А, откъде само нашите мед сестри са имали ръкавици? Да не са си ги купували? Много глупости се пишат тук. Пак се отитват да ни отвлекат вниманието от НАБОЛИЛИТЕ БЪЛГАРСИ ПРОБЛЕМИ!

39

БГ Съдия

преди 13 години

Кадафи, виждам че имаш морала на български съдия, ако не стане с диктатурата, винаги можеш да дойдеш при нас, ще те назначим във ВВС.

38

АЗ

преди 13 години

МРЪСНИ ЕВРЕЙ ***..

37

Анонимен

преди 13 години

Незнам дали трябва да се благодари на Французи или Англичани, защото те си направиха сделките в интерес на собствените си държави- продадоха си оръжията,спечелиха пари, освободиха доказан атентатор, а България само загуби- опрости дълга към Либия,и плати от голият си гръб вероятно непосилен откуп срещу свободата на и без това невинни хора.

36

тони

преди 13 години

Не обиждайте горбетчиите,те са наши деца и един ден всички ще се върнат.Това че берат ягоди с дипломите си за вишисти не е срамно за тях с това те си изкарват препитанието което не могат да намерят тук в България.Дано и на вас ви се наложи да отидете на гурбет в чужбина злобари такива.

35

ариец

преди 13 години

Че Костов каза това е вярно , но това беше в самото начало , когато нямаше никаква информация , а и той просто изказваше различните хипотези. Сега е лесно като се знае всичко да се обвинява. Както се вижда цялата работа е държана в абсолютна тайна от Кадафи . Да не се забравя ,че тогава имаше десетки хил. българи там ,за които също трябваше да се мисли. Друг е въпросът , чий го дириха те в Либия , но това е друга тема.

34

Анонимен

преди 13 години

Мълчали, а сега решили да говорят! Ако бяха убили сестрите ни каква полза от говоренето им? Страх ги било, а да вземат по един милион мръсни пари не ги е било страх. Това ми прилича на някакъв си род пропаганда. Че сестрите не са виновни беше ясно от самото начало. Просто са попаднали на неподходящото място в неподходящо време. Лошото е че правителството на България не направи необходимото да ги освободи. Лошото е че тогавашната дипломация се занимаваше с правене на *** за европа.

33

онбашията

преди 13 години

най-вероятно заразяването е станало наистина заради мърлящина, но кадафи все пак успя да издейства запада да плати обезщетение на заразените, което определено е умел ход. такива заразявания стават най-вероятно десетки, но никой не чува за тях, съответно жертвите пият една студенавода и това е, а тези тука поне са взели по милионче. мразят го кадафито, но без него пак щяха да се зарязят (такива са им табиетите, мърляви), но нямаше да видят обезщетение.

32

dabadaba

преди 13 години

Дедо попе, стига си размахвал тая изтъркана карта за арабските закони, алкохол и проституция. Самите араби не ги спазват!И няма нужда да крещиш, а научи малко и правописа.

31

Знаещ много

преди 13 години

Имах позната мед сестра работила 10 години в Триполи. Каза ми по повод обвиненията - там има СПИН ,защото нямат еднократни спринцовки, но никой не го признава. Кадафито е бил като нашите *** - не се говори за проблемите, ако се говори то е да се обвинят чужди сили..........нашите сестри са работили винаги с ръкавици, което е довеждало до ярост либииските доктори, които настоявали че няма СПИН........

30

eeeeee

преди 13 години

Сега ставаме свидетели на правилото "Който се гаври с България бива унищожен".Адиос Кадафи, но тук си има железни правила.

29

ПОП

преди 13 години

"ПЕШО "-А ЗНАЕШ ЛИ АРАБСКИТЕ ЗАКОНИ.ЗА ПРОИЗВОДСТВОТО НА АЛКОХОЛ И ПРОСТИТУЦИЯ -СМЪРТНА ПРИСЪДА.!А МОЖЕ БИ СА НАЙ.-СКРОМНИТЕ.?????????МИСЛИ,КОГАТО ПИШЕШ.

28

до ШИЕЖ

преди 13 години

от Писна ми.Ти защо ме обиждаш и нападаш Всеки има право да изрази мнение, но НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ОБИЖДА ДРУГИЯ. Освен това и да съм варил алкохол, то тук в България това не е забранено, както не е забранена и проституцията, за разлика от Либия. Та, когато човек отиде в чужда страна, то той е длъжен да СПАЗВА ЗАКЙОНИТЕ И. А, че е имало заразени деца в болницата където са работили е ФАКТ. Кой е виновен? Не знаем. Но за останалите "нарушения" всички знаем.

27

анонимен

преди 13 години

Още от началото всички си говорвхме,че това е заради дълга на либийците към нас.Не забравяйте,че тогава Костов каза,,Ами ако са виновни?,,

26

Анонимен

преди 13 години

"Ами ако са виновни?"Костоф

25

КГБ/ЦРУ

преди 13 години

25 ей 25-ти АЙДЕ НЕ ПРАВИ ЕМИГРАНТИТЕ ТОЛКОВА БОГАТИ, ЧЕ ТЕ НИ ПЪЛНЕЛИ ХАЗНАТА ЗНАЕМ ВЪВ ВСЯКА ЕДНА ТОЧКА ПО СВЕТА - ЗА КОЛКО РАБОТЯТ ЕМИГРАНТИТЕ НИ ЕДВАМ ИЗКАРВАТ ДА ПЛАТЯТ НАЕМА И ХРАНАТА, ЕЕЕЕЕЕЕЕДВА !!! онези които изкарват пара - нямат никакво намерение да се връщат, ТЕ СИ ЖИВУРКАТ ТАМ И СИ ХАРЧАТ ПАРИТЕ ТАМ а голяма част се връщат защото се искат ДОМУМЕНТИ ( РАЗРЕШИТЕЛНО ) ЗА РАБОТА берачите на малинки и агодки - не могат да пълнят БГ хазната ни жив и здрав !!!!!!!!