171

180

преди 13 години

Абе мухал кво общо има вноса на руски нефт с положението в Либия??? И какво е чак толкова положението в Либия след като цената на петрола на международните пазари е доста далеч от рекордите от 2007 г. Справка 2007 г. петрола достигна 163 долара за барел, курс на долар:лев по това време 1,29 лв. за долар, цена на бензина 2,30 лв. Аре сега смятай курс 1,40 лв. за долар и 106 долара за барел цена от вчера, а днес е надолу! Ей аман от неграмотни чалгари!

170

181

преди 13 години

Ами Златев е основен учредител и спонсор на тиквеното сдружение ГРОБ. Това се вижда и от вноските във фондация Глобална България. Както и това, че Тиквата е редовен гост на олигарха Златев и огромна част от назначенията в цялата държава стават по негово искане.

169

ха-ха-ха

преди 13 години

Тия от Лукоийл лъжат като влашки ***, а премиерът Тиква като техен подопечен си трае :))) Лъжа 1 само в Естония, България и Швейцария дизела е по-скъп от бензина. Лъжа 2 в повечето страни от ЕС горивата от началото на годината са поскъпнали съвсем слабо, а в редица страни като Финландия, Германия, Холандия, Люксенбург, Испания, Португалия цените за февруари са паднали в сравнение с януари. В още няколко страни са на едно и също ниво. Поскъпването в БГ е най-голямо с около 8 е.ц

168

chempa

преди 13 години

Изглежда не ме разбрахте тези от лукойл ако искат могат да си върнат партньорите от бсп на власт

167

chempa

преди 13 години

Кой и какво е това лукойл някой задава ли си този въпрос и кой управлява или пак Борисов е виновен

166

Баровец с Х6

преди 13 години

Вальо Златев е виновен.Оставка веднагааа!!!Уж ще интелегенти ора ама май само говорите без да знаете.Вижте в Либия какво е положението после се чудете що бензина гони 3 лв.

165

BINGO

преди 13 години

1,40 лв. ИЗЛИЗА ОТ ЛУКОЙЛ СЪС АКЦИЗА,ДДС И ВСИ4КО ДРУГО. ЗАЩО ПРОДАВАТ ПО-2.50 лв. ПОПИТАЙТЕ ***.ИТЕ В СОФИЯ

164

Анонимен

преди 13 години

От нефтената компания допълват, че у нас почти половината от крайната цена на горивата (4046%) се формира от държавни вземания ДДС и акцизи.

163

небългарин

преди 13 години

честито повишение българи , пак ще има нов гърч за вас

162

i98

преди 13 години

ГЕРБ КАТАСТРОФА ЗА БЪЛГАРИЯ.ВИСОКИ ДАНЪЦИ, ВИСОКИ ЦЕНИ .ПИТАМЕ СЕ КЪКВА Е ПОЛЗАТА ОТ ТОВА УПРАВЛЕНИЕ.ШУТОВЕ КОИТО ВСЕКИ ДЕН НИ УБЕЖДАВАТ КОЛКО Е ДОБРЕ КАТО ЖИВЕЕМ В ЛИШЕНИЕ.

161

Анонимен

преди 13 години

малко се поувлякоха с мерките - япония пострада.

160

Анонимен

преди 13 години

благодарим за организираното земетресение в япония. сега трябва да се организира по-скоро изгонване на кадафи.

159

Анонимен

преди 13 години

как ще се понижат цените на горивата у нас? - чрез едно земетресение!

158

Анонимен

преди 13 години

герб е като земетресението с цунами в япония -ще ни омете до край.

157

Анонимен

преди 13 години

Е,сеа че видиме кой е баровец ;)

156

Анонимен

преди 13 години

Аман от прости популисти...Повече от полувината от цената са ДДС, ТАКСИ и ДАНъЦИ!!!!!Влиза директно в касата на Мин на Финансите.Без тези пари, нема магистрали, нема Борисов, нема ИПОН, нема ГЕРБ!

155

никои

преди 13 години

докато само си приказваме нищо няма да се промени.ако, всички хванем сопите и сринем тая пасмина крадливи хрантутници определено ще има промяна.изведньж ще се окаже че, има пари за всичко но, с добро нищо не става,трябва да има бити,ебани и обесени а парите им конфискувани заедно с всичко което имат.не може хората да гладуват а пьрванов,костов,доган и боико да са милиардери

154

анонимен

преди 13 години

ПРОТЕСТИ ПРОТЕСТИ И САМО ПРОТЕСТИ ..там е спасението...да се знае и вижда че на българина му писна да трупат търговците монополисти печалба спекулативно на негов гръб...виждаме че правителството никакво го няма...въпреки че има вина за големите акцизи на горивата

153

пъшо

преди 13 години

Оня *** Джиджафков да намали акцизите!!!!!

152

NM

преди 13 години

Едимствената възможност да сложат ред в държавата на това правителство е да напусне колкото може по-скоро.