168

ЙОСКО МУТРАТА

преди 13 години

ПОМОЩ И АЗ УМИРАМ ОТ ГЛАД ЛУКАНКАТА И ПАСТЪРМАТА СЕ НАЛАГА ДА Я ЯМ БЕЗ ХЛЯБ НЯКОЙ ЩЕ МИ ПОМОГНЕ ЛИ СКОРО ЩЕ УМРА ОТ ГЛАД ЧЕРНИЯТ ХАЙВЕР НЯМА НА КАКВО ДА СИ ГО НАМАЖА ПОМООООООЩЩЩЩЩЩЩ

167

шопът

преди 13 години

РАЗЧЕТИТЕ ПОКАЗВАХА,ЧЕ БЕЗ ФИНАНСИРАНЕ ОТ САПАРД,ТРУДНО ЩЯХ ДА ИЗПЛАТЯ КРЕДИТА КЪМ ИТАЛИАНЦИТЕ В СРОК.ВТОРАТА ПРИЧИНА Е ,ЧЕ ТЕ САМИТЕ ГОТВЕХА СЕРИОЗНО ВЛИЗАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ ЗЕМЕДЕЛСКИ ПАЗАР.ВЪРТЯХА СЕ ПО НАШИТЕ ИНСТИТУЦИИ ПОВЕЧЕ ОТ ГОДИНА,ПОСЛЕ СИ ВЗЕХА КУФАРЧЕТАТА И ОТИДОХА ДА ИНВЕСТИРАТ В РУМЪНИЯ. ЗАЩО ЛИ?КАК МИСЛИШ?

166

ДА СИ ПРИЗНАЕМ

преди 13 години

Да си признаем.Хората станахме множко и оттам идват всички проблеми.

165

gtf

преди 13 години

до 164 *** герберски - самия факт, че производителя не може да предлага стоката си свободно на пазара е пречка. Така той е зависим от мутрите комунисти завладели пазара, изкупните им цени. А ти си излез от дупката и виж как в страните от ЕС необрабтваема земя почти няма, как пасат свободни коне на ливада орадена с бели дървени летвички, как европейския производител (дори и дребен) безпроблемно получава субсидии и въсможност да се развива. предай много здраве на другаря- мутра Бъ Бъ

164

Гоце

преди 13 години

в България бедни нямабедни има само при комунизма, например в Куба и северна Кореятам няма автомобили частни, няма ток, няма нет, дават по паничка ориз дневнозатова всички са слабички, здрави и жизнениУ нас българина тъпче манджа като за световно, вози си дебелия пърдел в кола да не ходи пеш да се умори, седи целодневно пред компа и ръси акъл колко е беден и нещастен

163

ГЛУПОСТИ

преди 13 години

Това са Платени Статии от Предизборния Щаб на ГЕРБ.Демек ще умрете от глад но виновен е света.След като Нарицателното комунист и комунистите са виновни се изчерпа,трябва да търсим нов враг пред портата.Най-добре за България ще е ГЕРБ да се оттеглят от власта и да изберем нови достойни хора да се грижат за България и Българския Народ.Отлагането на това с всеки изминал ден се плаща с цената на смъртта на много хора от глад,студ и Лекарска Помощ.

162

Наблюдател

преди 13 години

Човек ако чете тука коментарите, ще си каже: "малиии много гладен народа"А като излезе на улицата и види дебелите лелки и чичковци с тлъсти коремчета, дебели дечица с маркови дрешки и 3-4 ГСМ-а , всеки българин с автомобили /някой с по 2/ ежедневно прави задръстване....ще си каже: "малиииии тея мноо лъжат!"

161

До 160

преди 13 години

Стига си писал глупости! Ти изобщо нямаш представа как стоят нещата. Има пречки и рискове в селскостопанския бизнес, но те са такива каквито са и във всеки един бизнес по света. Държавната политика спрямо земеделските производители има и тя стимулираща, въпреки че може и още според мен.

160

ХАЙДЕ ВСИЧКИ....

преди 13 години

...В ТКЗС-то,...ДРУГАРИ!!!!ПО ВРЕМЕТО НА КОМУНИЗМА--ПРИ ТАТО...ТАМ БЕШЕ ХУБАВО!НАЛИ , ДРУГАРИ...???!!ЗЕМЯ , ИМА ВЕЧЕ ...ЗА ВСИЧКИ!

159

ТАКА Е 157....

преди 13 години

СОЦИАЛИЗЪМ ---И ДУШЕВЕН ОНАНИЗЪМ, ЗА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ!НАЙ-МНОГО ЗА ДРУГАРИТЕ!!!!!!!!!!!!!!

158

До 152

преди 13 години

Добре де аз пак не разбирам какво те е спряло? Имаш осигурено финансиране, имаш осигурен клиент които да ти изкупува продукцията на добра за теб цена - какво те е спряло бе човек? Какво общо има тук програма САПАРД? Ако проекта ти е бил рентабилен, просто е трябвало да го осъществиш.

157

gtf

преди 13 години

че то отдавна в България храна ядат само теа дето си я произвеждат. Имаме огромно количество пустееща земя - необработвана по няколко причини: 1. крадливи цигани2. държавната политика по-скоро пречи на хората да се занимават със земеделие/животновъдство (като дребни собственици)На другаря Бъ Бъ хич не му е ...и той е възпитан в строй, където "село" беше *** дума, та хич да не очакваме някви законодателни промени.

156

До 156

преди 13 години

Ех бабо пари за интернет /всеки месец/, компютър, монитор, мишка и клавиатура имаш, но за филе, риба и хубави сиренца нямаш! Хвала на такива пенсионери като теб.

155

antiES

преди 13 години

за всичко са виновни евреите

154

СССР!

преди 13 години

Социализъм! Световен СЪЮЗ НА СЪВЕТСКИТЕ СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ РЕПУБЛИКИ !

153

Анонимен

преди 13 години

Ей ИЗУМЕНИЯ. Ще ти кажа как. Пенсионерка съм и ям предимно хляб: с чорбица, манджица, чубричка с маргарин. Не ям филета, риба и хубави сирена; млякото е много скъпо; диетичният хляб също. Та така.

152

до Бай Симо

преди 13 години

Прав си, нокъм кое имат правилна политика -към селското стопанство е ясно, но дали към производството е правилна политиката, дали към пазарите, дали към научните изследвания. Към кое имат властоимащите правилна политика?Добре Бойко лови престъпници, ама той това най-добре гоможе, за другото се старае, но само със старание не се получава.

151

Анонимен

преди 13 години

ПИША БАВНО, ЩОТО ЗНАМ ЧЕ НЕ УМЕЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ БЪРЗО

150

шопът

преди 13 години

ПИША С ГОЛЕМИ БУКВИ,ЗАЩОТО СЪМ БЕЗ ОЧИЛА.

149

шопът

преди 13 години

147 ОТГОВОРЪТ Е ***.ИТАЛИАНЦИТЕ ФИНАНСИРАТ ВСИЧКО,НО КАТО 10 ГОДИШЕН КРЕДИТ С ПОСТОЯННА ЛИХВА ЗА СРОКА 2.5%. САПАРД ПАРИ НЕ ДАВА НАПРЕД,А ТРЯБВА ПЪРВО ДА ПОСТРОИИШ И ОБОРУДВАШ И ПОСЛЕ ,АКО ИМАШ ДОГОВОР, ПОЛУЧАВАШ.С ПАРИТЕ ОТ САРАПАРД ТРЯБВАШЕ ДА ВЪРНА ЧАСТ ОТ КРЕДИТА НА ИТАЛИАНЦИТЕ. ДРУГАТА ЧАСТ СЕ ВРЪЩА КАТО ВНОСКИ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ.ВПРОЧЕМ,ИТАЛИАНЦИТЕ ГАРАНТИРАХА 100% ИЗНОС НА МЕСНИТЕ ПРОДУКТИ НА ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕНИ.