86

Марк

преди 13 години

Ето че се обединихме!Айде дай още една ...А така и салатката...

85

човек до марк

преди 13 години

и аз ще си налея , наздраве .

84

Марк до 86

преди 13 години

Айде наздраве!Те това е допирната точка, пич!

83

:)

преди 13 години

Всеки ден чета коментари в днес бг и за пореден път виждам спорещи всезнайковци на всякакви теми.Винаги в различни крайности,използващи всякакви цинизми.Не можем да намерим нито една допирна точка,която да ни обедини.Ние винаги сме разделени.Ако има четирима българи те ще са на по два лагера.Казвам това не с особена връзка със статията просто не може така.Хора заслужаваме си оправниците,заслужаваме си улиците,заслужаваме си невъзпитаните деца,заслужаваме всичко тъжно около нас.Хайде да престанем

82

човек

преди 13 години

един ден , едно бедствие , един поглед във фейсбук и туитър , един преглед на предаванията по бг телевизиите и изводи за качеството на телевизионерите . авторката явно обича филми от типа "2012" или "денят в който земята спря" . и заради това се чуди защо бедния и обезверен българин се интересува повече от стачката в бдж и цените на стоките . друг е въпроса как се отразяват тези проблиме от бг - тивитата .

81

коко

преди 13 години

Авторът на тази статия, още гледа ТВ. Моите съболезнования!

80

Марк

преди 13 години

Нееее..Тази вечер тука е голяма тъпня..Лягам сиииии

79

Марк до 81

преди 13 години

Що не казваш какво е фрост?***, *** ама мушкам кифтаците и биричките!Ти завиждааааш!А как да нямам проблеми бе!Ей сега се чудя какво точно да сготви жената за уикенда - дали "Руло Стефани" или "Пълнена яребица" или ....Не е лесно да занаеш!А ти какво ядеш?Ядеш ли изобщо или си на фотосинтеза?

78

Frost

преди 13 години

Ей.Мрак ти бе доста бездарен ***!Нямаш грам мисъл в главицата май,а?Но да,да си *** и да живееш в малкия си собствен свят без проблеми и повечко кюфтенца е най-яко.

77

Марк до 70

преди 13 години

Що не казваш кво си написал бе!?!?Да не ме псуваш нещо на английски ей?!?

76

Марк

преди 13 години

Какво значи - линкър?

75

Марк

преди 13 години

Какво значи фрост - да не е *** на англииски!Ох тъкмо си изяудох кюфтаците и си свалих прангите , че цял ден с тия синджири - не е лесно!Ееех аман от робия бре ей!Ама па съм убав бе ей, па и умен!

74

linker

преди 13 години

Ралица, ок, дълбоките ТИ разсъждения биха могли да ТЕ трогнат.. но.. нали осъзнаваш за кой сайт работиш. Сайтът с правописни грешки в заглавията, "новини" от по 7 изречения, всяко от което на нов абзац и произволни изображения, прикачени към статията. Моля те, не ни описвай народо-психологията точно тук, може би първо трябва да завършиш, след това да промениш местоработата и чак след като си се доосъвършенствала (и си сигурна в това) отново да опиташ да опишеш как стоят нещата в тази държава.

73

Марк

преди 13 години

Аааа сега се сещам бе!Слагат ми минуси от сайта , защото тая Ралица нали им е колежкааааа!Да бе , да бе

72

Frost

преди 13 години

Ние сме най тъпия народ и не виждаме по-далече от чинията с кюфтета пред себе си!Жалка картинка сме Българското племе овце-зомбита с голямо самочувствие,а сме просто едни роби които не разбират даже и това колко са ограничени :)

71

Марк

преди 13 години

Прочетох стията!Поредното самооплюване!Някой хора се прехранват от националния нихилизъм!А аз от вчера се чудя как може да съм толкова умен!И хубав бе!Оох наплюсках се яко и хич не ме интересиува ни Япония ни никой..Ааа сега се чух с братчеда от Ванкувър - вика че и там не им дремело за землетресението...*** канадци ....Имам още 150 знака..Кво да ви кажа.Ще се изпикам и си лягам!Айде чао..ААа я чакай че ми звъни по скайпа сина от ГерманияАаа там не могли да спят заради джапанките

70

Марк до 70

преди 13 години

А бе я кажи кво си написал?Заинтригувах се и сега ще прочета цялата статия!А бе ти да не си англичанин?

69

Koko

преди 13 години

Statiqta e nai-dobrata za denq...bravo na Ralica!!!

68

Брад Пит

преди 13 години

От цялата статия разбрах, че авторът/авторката е фен на фейсбук и туитър, а уж се интересува от новини. Нищо ново под слънцето.

67

Анонимен

преди 13 години

Mного добра статия ! Марк , get a life !!!