46

ДО 45

преди 13 години

ИСТИНА ЛИ Е ТОВА,АЗ СЪС БИЛКИ СИ ИЗВАДИХ КАМЪКА ОТ ЖЛЪЧКАТА ИНАЧЕ ПРОСТАЦИТЕ ДОКТОРИ ИСКАХА ДА МЕ РЕЖАТ КАСАПИТЕ МРЪСНИ СЕГА ЯМ И ПИЯ ВСИЧКО ,А ПРЕДИ УМИРАХ ОТ БОЛКИ .ИСКАТ ДА СИ НАЛОЖАТ БОКЛОКЧИВИТЕ ЛЕКАРСТВА И ДА ГИ ПРОДАВА.

45

Анонимен

преди 13 години

Каквото и да ти говорят, знай че става дума за петрол!

44

ФГХ

преди 13 години

АБЕ АНГЛИЯ И ФРАНЦИЯ *** НЕ МОЖЕ ВИЕ ДА ОПРЕДЕЛЯТЕ КОЕ КЪДЕ И КАК,СЛУГИ НА САЩ.ТЕЗИ СЪЩИТЕ МАЧКАХА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ТУРСКО ИЗВЕРГИ.

43

до 44

преди 13 години

Не, не бомбандира, избива ги на малки порции по стотина....

42

pepo

преди 13 години

До 40!На 30 април тази година, трябва да влезе в сила Директива 2004/24/ЕС, според която почти всички билкови лекарства и хранителни добавки ще станат незаконни в ЕС. Познати са ми типове като тебе. Тяхното мото е: "Дайте ми на мене доказателства, докарайте ми планината на крака, пък аз ще си помисля дали да се напъна да повярвам". Ей затова сме жалка държава, щото сме бъкани с такива като тебе.*** ни майката, 2 000 000 българи изчезнаха за 20 години, той още чака доказателства. Мухъл!!!

41

А,на бас

преди 13 години

Кадафи е диктатор,обаче си залагам топките,че не бомбардира мирни жители!

40

до ариец

преди 13 години

А,ти кажи? Защо Блеър си правиха "69" до преди няколко месеца????

39

А?

преди 13 години

Как пък тоз ***-саркози определи коя е законната власт в Либия????????????Де ги изборите????

38

7

преди 13 години

Вие тука всички *** ли сте не знам. Я четете внимателно какво пише на 6 и 7 ред, ама много внимателно и после се замислете какво означава това въобще. Дали няма да се създаде нов прецедент, нещо подобно като с измисленото Косово.

37

Анонимен

преди 13 години

По-добре да се кръстиш "незнаеш", ***. С тия ваши олигофренски конспиративни бълнувания как всичко (зло) на тоя свят е дирижирано от евреите падате до нивото на един доста по-известен ***, наречен Хитлер, който за да избие комплексите от бездарието си замалко да изтреби този и без това изстрадал народ. И е много валко, че точно представители на друг изстрадал народ като нашия са толкова ***, че няма нищо по-лесно от това да им промиеш мозъка с няколко шовинистки пароли.

36

ариец

преди 13 години

Каквото и да направи Кадафи е свършен , въпрос на малко време. Защо обаче трябваше да му търпят психарщините 40 год. ? Имаха куп причини и поводи( Уокърби, дискотеката в Мюнхен и още и още) за да премахнат режима му.

35

Незнаен

преди 13 години

Нали се сещатате, че всичко е постановка. 20-30 млн евра дадени да се подкладят напрежения в арабският свят... Цените на т.нар. изчерпаеми горива изкуствено нагоре....и ето, че еврейските фамилии и чрез това увеличават богатствата си...Цената си заслужава!А ние да се чудим да палим ли колите си..или да ги запалим ...с последния литър прескъп бензин!

34

Анонимен

преди 13 години

Никой досега не е устоял след като се е противопоставил на добре известен световен елит. Присъдата винаги е една - смърт! Просто е чудно как Кадафи още се държи.

33

A4o

преди 13 години

Извинявам се за грешките който съм допуснал по долу !

32

A4o

преди 13 години

Големите Хищници оново в атака....!!!!Мислите ли че всичко е така както ниго представят медиите ?!!!!! Аз не мисля!Да припомня историята със Сърбия.....!!!!Според мен това си е тяхма работа вътре какво в държавата како ще си правят!А "Големите" да не се правят много мног, а да отлабят малко каишката на цената на петрола, че туко виж и ние сме се дигнали на война !!!!!!!!!!!!

31

до Патриот

преди 13 години

Може и от новите "чеда" на Генадий Шипунов-дето продадоха на "Емирствата"...Голям купон ще стане!

30

pepo

преди 13 години

Кашата я забъркаха САЩ, но понеже вече няма пари да воюват, сега видите ли, зора е как страните от ЕС да започнат война в Либия. Те да *** и да са разход за американската олигархия. На снимката - първите, главни предатели на Европа.

29

1:1

преди 13 години

Руснаците спешно да доставят на Кадафи от новите зенитни системи!

28

анонимен

преди 13 години

Не зная до кога това арогантно и с кървави ръце камиларче ще прави всички на маймуни. Реигън твърдеше, че бесните кучета се убиват. Днешният Обама е добро момче, но е доста слаб и нерешителен във външната политика. Трябва да се води от правилото, че злата круша заслужава зъл прът.

27

Анонимен

преди 13 години

арабските революции са дело на арабите, допълни Саркози. А дали е така кой ще ми каже................Лешояди.Разиграва се сценария като в Ирак.Искат да докопат петрола ефтино.А ако моамар си върне контрола пак ще ходят да му целуват ***.