62

хйу

преди 13 години

ЗАЩИТНИЦИТЕ НА ГЕРБ ВЕЧЕ СА ШЕПА ОВЦЕ ПЛАТЕНИ И *** ЗОМБИРАНИ МОЗЪЧЕНЦА.ЧЕСТИТО ВСЕКИДНЕВНО УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЦЕНИ И НА ВСИЧКО КОЙТО ГЛАСУВА ЗА ГЕРБ ДА МУ ИСЪХНАТ РЪЦЕТЕ,*** ЗАРАДИ ВАС СЕГА СТРАДАМ.

61

ВОТ

преди 13 години

ВИЕ СИ МИСЛИТЕ, ЧЕ ТОВА Е ЕВРОПЕЙСКА НОВИНА!!!ТОЧНО ОБРАТНОТО Е ЧИСТО СЕЛСКА НОВИНА.

60

прецакан

преди 13 години

а какво ще стане с дърветата от които се правят хартиените торбички или това не е важно за природозащитниците?Както винаги се гледа само в едната посока и се окъква всичко .Типично българска черта давай в едната посока ане се поглежда от всички страни.Какви управници едно дете мисли повече от тях.

59

споко

преди 13 години

кво се косите за някакви си 15 ст. за торбичка? след някоя друга година като сложат 20 ст. на всеки грам погълнат въздух ей тогава ще видите!!!

58

mi

преди 13 години

ама къде са хартиените торбички???? за какво ми продавате тия найлонови, не искам да си купувам найлонови, а хартиени. навсякъде продават само найлонови, да не говорим, че в една от големите вериги намалиха обема на торбата и вдугнаха цената. само се възползват да взимат пари и да си пробутват ***. ДАЙТЕ ХАРИТЕНИ

57

ВОТ

преди 13 години

МЪЖ ЗАСТАВА ПРЕД ЩАНД ЗА САЛАТИ.ПРОДАВАЧКАТА ГО ПИТА: В ПЛИК ИЛИ В КУТИЯ ДА Я СЛОЖА?МЪЖЪТ ОТГОВАРЯ: НЕ НЕ НОСЯ СИ, СИПЕТЕ МИ Я В КАНЧЕТО.

56

д

преди 13 години

Такса колиба, такса торбичка и т.н. такси родени от герберите, но не и данък лукс за мощните джипове, примерно. А по въпросът за отпадъците трябва да се действа по посока рециклирането им.Което май сега в България не се прави, въпреки разделното уж събиране по градовете.

55

до 51

преди 13 години

Ти май от Марс падаш. Къде в големите супермаркети, ти дават здрава голяма торба без пари? 10 стотинки си е здравата торба, драгий открай време. И досега не съм видял някой да си извади голямата найлонова торба издула джоба му и да си напазари за 30-40 кинта продукти.

54

ива

преди 13 години

оооо аз знам от какво се правят хартиените торбички :) вие пазарували ли сте с хартиени торби не се разпадат чак толкова бързо колто си мислите или поне не и тези които аз съм ползвала :)

53

ve4no precakan

преди 13 години

а тогава ,защо си изхвърляме *** в найлонови торбички ????Да попитам аз и това разбира се е политика да изръсят по 15 стотинки още бедняка на всяка покупка

52

Жоро

преди 13 години

Не мога да повярвам че има отрицателни коментари :) Знаете ли кво...това дето се случва в БГ даже ви е малко. Такива *** като вас заслужават да копат въглища по цял ден в някой африканска мина. Дано някой като Доган да вземе власта че да ви го набие както си го заслужавате.

51

Анонимен

преди 13 години

НОНО МРЪСЕН БУЛДОК ГРОЗЕН ШАФРАНТИЬО КАНДЖА ВМИРИСАНА ГЕРБЕРСКИ ***.

50

офф

преди 13 години

Понеже не могат да се справят с преливащия *** от казаните и решиха, че торбичките са най-големия проблем на България!

49

до 44 от 34

преди 13 години

Ами то продажбите ще падат , но таксата ще се вдига прогресивно и така ще се поддържа благополучието на "гениите". Чаткаш ли ?

48

йфъ

преди 13 години

ЕЙ МРЪСНИ ГЕРБЕРСКИ *** ВЕЧЕ НЕ СЕ ТЪРПИТА ВАЩА МАМА СОПОЛИВА КРАДЛИВА...

47

до 53

преди 13 години

Ти си ВОТ, и не насирай темата ако обичаш...

46

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Борисов е най-необразованият, най- нискокултурният,най-елементарният управник,който България е имала от времето на Ивайло свинаря насам...

45

Д

преди 13 години

Тия от магазините са алчни ***. За тях тези оборота от торбичките си е чиста печалба. Ако искат да не се замърсява, да забранят найлоновите торбичките в цялата държава от всякакъв тип. Аз от край време се старая да бе ги ползвам, обаче продавачката в магазина обича една крастивица да я овие с 5 торбички преди да ми я даде.

44

№41

преди 13 години

Идеята не е здрава или нездрава найлонка, въпроса е да не се ползват найлонки, защото не се разграждат. Освен това в магазина торбичката не е калкулирана в цената, дават ти я без пари (където го правят разбира се). Сега просто ще бъдат задължени, ако искаш торбичка, да ти поискат 15 ст. отделно от стойността на покупката. А ако хората ходят до супермаркетите с платнена чанта, ти защо да не можеш дори до кварталния магазин да слезеш с чанта?

43

Д-р Лекува Герболеза

преди 13 години

До 37 Иве голяма си сладурана и доста наивничка. Никой от вас обаче не си спомня май от какво се правят хартиените торбички? От дървета, а какво екологично има в това? И освен това я да те видя като купиш замразено месо да видим как ще го отнесеш в къщи с хартиена торбичка, ще го изгубиш някъде в средата на пътя.Нона Караджова просто следва политиката на ГЕРБ. И целта на политиката на ГЕРБ е до отупаме здраво брашнения чувал наречен български народ, та да изтискаме от него колко се може повече.