9

Анонимен

преди 13 години

Да ги изпрати в БГ.Само,че тук ще трябва да ги оглеждат от совалка:((((

8

Наблюдател

преди 13 години

Много често пътувам в Румъния. Ако от тези пътища се оплакват, не зная ние какво трябва да кажем за нашите....Да не говорим, че и в този момент румънците разширяват основните си артерии с допълнителни пътни ленти в двете посоки. Подобни тесни пътища като нашите, аз лично не съм видял в Румъния никъде!

7

бай хой

преди 13 години

никой не очаквал от държавния глава да каже такова нещо.... е кво, да излъже ли? по-добре да ги предупреди, макар и да злепоставя страната си. иначе ства по-зле - отиват непредупредени, изпадат в потрес от пътищата, ако имат "късмет" - чупят някоя полуоска, закъсват - и естествено си казват "а, тая държава съм я ****, никакъв бизнес няма да правя тук". па като са предупредени, ше си решат предварително, и може пък да инвестират и в пътища.

6

Анонимен1

преди 13 години

Техните лоши пътища, са по-добри от нашите магистрали!

5

Анонимен

преди 13 години

улиците в София са катастрофални

4

оле

преди 13 години

"Признат грях,половин грях."

3

Анонимен

преди 13 години

Траян Бъсеску: За състоянието на пътищата ни са виновни предишните управляващи на Република България- т.нар Тройна коалиция.Аз не мога да разбера точно каква е тяхната роля на наша територия, но моят колега и настоящ премиер на България не спира да ми звъни и да настоява да обвиня точно горепосочената *** за това положение.

2

...

преди 13 години

Браточки бил съм в Румъния и ако наистина намират пътищата си за катастрофални значи просто не са видяли българските какви са ... имат по добра инфраструктура , а това което ми направи впечталение беше ,че през целия град имаше вело-алея :)

1

fsd

преди 13 години

minalata godina bqh v rumunia v bukuresght,pitesht i bran.ne vidqh nikade dupki po putq.durjavata si e absolutno normalna kato zapadnite.neznam kakvi sa tezi luji