46

Мъж до 28

преди 13 години

Определено повечето мъже мислят за почти всичко, но не и (предимно) за секс. Примерно за по-хубава кола или жилище, или други придобивки, лични удоволствия, работата си. Ако по-горните неща ги няма, съвременните "еманципирани" жени почват да мрънкат, че били загубеняци, а после "всичко било любов". Любов, ама през диамантения пръстен, свежите подаръци, екскурзиите в чужбина... Е, как да мисли за секс, като не му остават сили за себе си от "глупости"? Другият вариант е да си пълен непокист...

45

POTEN TIGAR

преди 13 години

До икономистНапълно си прав - в Бг внасяме "ноу хау" а изнасяме "донт ноу"!

44

идеята не е лоша

преди 13 години

Чудесно хрумване - купуваш "книгата" и започваш да я пишеш - страници много - и пишеш своята история :"За какво мисли мъжа освен за секс"....А може да си остане пак с бели страници, щото май повечето мъже не мислят за друго, освен за секс....

43

Анонимен

преди 13 години

Добре че е мъжа да мисли за секса, защото ако оставим това на жените, те каквито са патки ще объркат и секса.Кой тогава ще мисли за естествения прираст на човечеството ? ???

42

Мислител

преди 13 години

Мъжа поне за нещо МИСЛИ, жената такива работи не прави :) Майтапя се, не се сърдете женички. Много сте сладки, когато не сте комплексирани хейтърки !

41

Анонимен

преди 13 години

Не е вярно че мъжа мисли само за Секс. Мъжа мисли за СЕКС и ХРАНА, може и обратното. След което рязко губи апетит и му се доспива

40

Аз съм бе, аз съм

преди 13 години

До 28: Венета, на мен ми се прави постоянно а ни съм, селянче, ни трактористче. Къде съм сбъркал, чудя се?

39

Do 28

преди 13 години

bottega veneta, Прощавай, ама ми счупи *** :) Това, че ти не можеш да си намериш "марков" мъж, не значи, че няма. "Българските мъже са"... само като прочета нещо такова и разбирам, че е писано от комплексарка. Няма "български мъже" всеки човек е личност и е различен. Колкото по-бързо го разбереш, толкова по-добре ще живееш. А може и мъж да си намериш :)

38

Анонимен

преди 13 години

Две мъжки глави мисля по-добре за секс от една женска.

37

Мен

преди 13 години

Ей това тъпите англичани няма какво друго да измислят ! Да ви имам и новината ! Напишете за някой стойностен проукт на творчеството,не на икуфелите плоски мозъци на колонизатроите !

36

White Rabbit

преди 13 години

Чудя се как изобщо някое издателство се е навило да тиражират подобно нещо и това, което ме подразни най-много, е разхищението на хартия за подобни тъпизми... изсичат гори заради *** хумор.

35

e

преди 13 години

TOVA PREDSTAVLQVA V MOMENTA MUTRESTANIQ. PRAZNI POLETA I NIVI. S TAZI RAZLIKA 4E V POLETATA I NIVITE, SA IZBUQLI PLEVELI I TRANI.

34

Berliner

преди 13 години

Подобна книга може да се озаглави още: "Подробен анализ на разкритите знакови убийства в България".

33

сексолог

преди 13 години

С тази фамилия ,този май е "наше момче"!! Или поне си има от нашата"мая"! Ама няма лошо ,де,добре го е измислил,а и щом се продават!!

32

икономист

преди 13 години

Мда, нищо ново под слънцето - на запад правят пари от нищо, ние правим нищо от пари. :)

31

УЙО

преди 13 години

до 28 семейна ли си не иска нищо искам ТЕБ

30

До 30

преди 13 години

Те нека са "цивилизовани",с тази "шега" (доста безвкусна междупрочем) господин Симов ще спечели крупна сума, а те няма да са научили нищо полезно или ново...

29

Анонимен

преди 13 години

Яко... :))) прочие, по това се различава стандартния българин от цивилизованите хора. Една шега там се приема за шега и не е повод за псуване на всичко което мърда.

28

Анонимен

преди 13 години

За една тетрадка, толкова шум? Егаси изтрещялите хора.

27

bottega veneta

преди 13 години

до 8 напълно съм съгласна, това вече наистина е отживелица. Мъжете, може да са мислели за секс по времето на нашите баби, дядовци и даже частично от времето на нашите родители. Сега, на днешно време мъжа се е превърнал в една дроп - мързи го, боли го, сърби го. Дай му храна, клюки, и интриги, защото се оказа, че те са по-големи интриганти и от нас жените, и му гледай сеира. Много трудно е да намериш мъж, който му се прави секс - това трябва да е някое селянче, трактористче и комбаниерче