16

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Въпрос към русофилчетата:Тия, които ни освободиха през 1878 година и тия, които влязоха у нас през 1944 година са смъртни врагове... - вие на кого отдавате почит???...

15

Кабули

преди 13 години

До 12"В България не е имало руски бази". Е, като как да има, когато няма Русия? А България си беше една база на СССР. Нали няма да го отречеш?

14

до 11

преди 13 години

Какъв окупатор бе? Окупаторите са сега, я виж какви бази сме им дали.

13

Кабули

преди 13 години

Аха! РУСКИ паметници на СЪВЕТСКАТА армия! Що за тъпотия бе, брат! Хайде, сега като няма "съветски" народ, защо паметниците, дето са все с автомати, картечници и бомби, да са руски? Нас не ни е "освободила" Русия, а СССР! Да, ама той вече е в небитието! Значи и "паметниците" му трябва да го последват!

12

Анонимен

преди 13 години

Добре,сега няма руснаци.Но има американски бази в България.И какво живеем ли по-добре?В България не е имало руски бази.

11

SS

преди 13 години

Първо трябва да се прави разграничение между руски и съветски паметници !Руските естествено никой не напира да ги маха и се ползват с уважение,все пак,независимо от скритите цели на царизма, 200 000 руснаци са загинали за да ни освободят....Докато тези на комунистическия престъпен режим,нямат място в една (уж) свободна и демократична държава ! Червената армия идва като окупатор и ни налага комунистическа диктатура !!!

10

Анонимен

преди 13 години

Съветският войник се е борил и против фашизма.Обикновения руски войник и човек.Аз мисля,че в основата си повечето българи искат да си спомнят за тези хора-руснаци ,които дадоха живота си в борбата против фашизма.

9

да видим

преди 13 години

колко талибани ще оплюят хората освободили ни от робство...и сега кат ги няма руснаците цъфнахме и завързахме и всяка вечер слушаме назначеният ни от биг брадър губернатор

8

Анонимен

преди 13 години

ZNA4I NA TIQ IM SE 6TE DA PRODALJAT DA SA POD KOMUNISTI4ESKO (RUSKO) ROBSTVO. DOKOGA 6TE SE PRODALJI DA SE LIJE RUSKI GAZ A ???

7

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

"НА СЪВЕТСКАТА АРМИЯ ОСВОБОДИТЕЛКА - ОТ ПРИЗНАТЕЛНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД"... - армията, която унищожи руската армия, внука на Цар Освободител,цялото му семейство и останалите живи участници във войната...

6

Анонимен

преди 13 години

Паметника на съветската армия няма никаква историческа стойност, той е просто елемент от опростачването на народа от руската пропаганда на тема "освобождаване".

5

Анонимен

преди 13 години

Да и аз за такава подписка бих се разписала-БЪЛГАРОФИЛ!

4

Анонимен

преди 13 години

Това е част от историята.Защо паметници трябва се разрушават?

3

Анонимен

преди 13 години

Това е чак смешно. Отдали живота си за спасяване на България от българското правителство и за налагане на колониална администрация, школувана в Москва. Айде стига демагогии.

2

европеец

преди 13 години

Между многото подписки все чакам да се появи най-накрая тази, под която ще се подпиша - подписка от и за "БЪЛГАРОФИЛИ"!

1

Анонимен

преди 13 години

Като се заговори за събаряне на паметници, все се сещам как в Афганистан талибаните ги събаряха с ракети. Това сигурно е мярка за цивилизованост.