123

Наблюдател

преди 13 години

Очевидно е , Калина Илиева е "къртица" на Гоце и Трактора . Крила е бременноста си до последно за да може да навреди максимално.

122

галактика

преди 13 години

До сега ДУМАТА на Калина Илиева не бе дадена, макар, че има ПРАВО на отговор ---- Докато не чуя и нейната дума, оставам с ОМ / особено мнение -лекарскитермин / ---- Между другото - Честита Баба Марта на нея и на бебето

121

Анонимен

преди 13 години

Момичето не е виновно, спомнете си кой го назначи без да го провери и защо и въбще това дете на 26 години имаше ли капацитета да управлява без ден житейски и професионален опит, отделно за фалша на дипломата.Те май кадрите на ГЕРБ са почти всички на всякакво ниво почти такива бушончета. Така беше с Желева, Анна Борисова,Мозъци, и пр. , а на регионално ниво сигурно още по зле от послушници.

120

до 123

преди 13 години

то глупав по-глупав, а по времето на 4-ната коалиция беше назначена за царица!

119

до калин 102

преди 13 години

ако бъдат преобразувани във фирми, какато казваш, ще може да им бъде назначена "спец охрана" от ипон. а сега някак не става... вървиш си през гората и изскачат две мутри от ипон и ти искат входно билетче, а ако не платиш ти набиват шамарите и .... всичко е пари, нищо лично, нали г-н премиер!

118

do_121

преди 13 години

до 121 -глупав си ,глупав назначена е по времето на 3-ната коалиция

117

s

преди 13 години

Рибата се вмирисва от към главата.

116

Анонимен

преди 13 години

Герберски кадър! Дъщеря на шефа на софийската пожарна!

115

Анонимен

преди 13 години

Ама Янке, ходи вече раждай детето на сергей и излизай в майчинство, за да не ти гледаме грозната мутра

114

Ник

преди 13 години

Наред с много други и явлението Калина доказа, че за да се подвизава някой в политиката, не се иска много акъл... достатъчно е да се борави с "+", "-", "%" и тенкю...

113

VAS8ILISQNISEVROPA

преди 13 години

ТАЗИ КАЛИНА ВИ ВЪРТЯ ВСИЧКИ В ТОВА МИНИСТЕРСТВО......ПО ДОБРЕОТ СТОПАДЖИЙКА НА ОКОЛОВРЪСТНОТО......

112

Анонимен

преди 13 години

Тоя Янев все се впуска в защита на криминални типове, то не беше Алексей, а сега и тая *** Калина Илиева....ехаси кучето пудел, няма ли кой да го срита?

111

dp

преди 13 години

Не знам къде е мястото на Калина и къде - на Малина в тая работа, норечникът на цялата *** по кабинетите е отдавна увреден благодарениена изкуствената "реалност" в която живеят.Някой обвинява някакъв министър, че взимал _комисион_.Казва се подкуп. Комисионът е нещо законно, не би имало казус акобеше комисион.

110

Инед

преди 13 години

Калинка да не е пуснала и тя порно касета, дайте да я видим и ние в "по-особена светлина".

109

Само ГЕРБ

преди 13 години

Да живее Б.Б.

108

олимпиец

преди 13 години

А сигнала от тиквениа фенер е само една- БЛЕДА...

107

oracha

преди 13 години

toia nai.enov ima nai ovchata fizionomia ot celia vipusk ot veternarnia , sled venci{didjeia} varbanov !!!!ne zatvor , a kalashnikov za taia zgan konskaaaaa!

106

ku..ra mi ianko

преди 13 години

deee...a vashta maaaaamaaaa izmamniciiii! kakva kalina kakva malina ? vsichko e scenariiii za da shtavite celokupnia bg narod . marshi gadni!!!!!!

105

е до 98

преди 13 години

Найденов оноди Калина, а после се правеше на ударен, че не знае чие е детето. То с този умствен багаж и тя надали знае кой е бащата, а може да си мисли, че не и от нея- нали носеше тумор, а то взе, че се пръкна дете!

104

...

преди 13 години

Имам алергия към гледката на рязането на лентите....