7

антиЕС

преди 13 години

*** май само ИРАН не можаха да разбутат

6

антиЕС

преди 13 години

100пъти пишман ще станат ако бутнат Кадафи

5

бЕдНяК

преди 13 години

..."би получила благословията или дори подкрепата на Запада"..."(Франция проучва) всички възможности да накара полковник Кадафи да разбере, че би трябвало да си върви"...и т.н. На някой още да не му е ясно какво става/стана.

4

ПОДКРЕПЕТЕ ,....

преди 13 години

..МЕСТНИТЕ ВОЖДОВЕ И ОСТАВЕТЕ ФРАНЦУЗИТЕ ДА РЪКОВОДЯТ НЕЩАТА ,В ЕДНА ЛОГИСТИЧНА ПОДКРЕПА НА ОСВОБОДИТЕЛНОТО ДВИЖЕНИЕ!ФРАНЦУЗИТЕ ПОЗНАВАТ ДЕТАЙЛНО НЕЩАТА В АФРИКА И ИМАТ НЕОБХОДИМИЯ АВТОРИТЕТ ЗА ИЗВЪРШВАНЕ НА ПОДКРЕПАТА!АМЕРИКА Е ДОБРА В СИЛОВИТЕ ИЗПЪЛНЕНИЯ , НО НЕ И В ДИПЛОМАЦИЯТА.

3

Истината

преди 13 години

а Пентагонът заяви, че предислоцира някои въоръжени сили по-близо до Либия в случай на нужда, но не каза за какво може да бъдат нужни----------------:) Е може да ги пращат на пролетен лагер. Пиене, ядене и веселие :)

2

Анонимен

преди 13 години

a takaaaa

1

Истината лъсна

преди 13 години

5 хиляди срещу 45 хиляди - смешници. Още повече само с 36 танка. Та тези въстанници нямат разузнаване. Всичките им приказки са на догадки. И тези уж техни градове. Май само Бенгази е в техни ръце и те треперят от страх. Затова се молят на Запада да изпрати войска. Защото само доброволци срещу обучена войска са гола вода. Ха са излезли от Бенгази, ха са унищожени. Тези доброволци се крият между цивилното население. Жалки страхливци, криещи се между деца, жени, старци.