223

ахам

преди 13 години

А ти си ***!

222

Анонимен

преди 13 години

тази мутра от снимката е пълно и тоцно олицетворение на бсп

221

Анонимен

преди 13 години

ТАЗИ МУТРА ОТ СНИМКАТА Е ПЪЛНОТО И ТОЧНО ОЛИЦЕТВОРЕНИЕ НА БСП

220

sostin

преди 13 години

и тои *** и още няколко такива ръндзат за имотите на Цветанов и секви подобни простотии..... аз незам къв *** трябва да си след като ти е однета визата за САЩ поради подрозрения за участие в далавери с дрога, да имаш налостта да говоиш за ссправедливост да искаш некви обяснения от вътрешния минъстър на страната..... тва само червен *** може да има такова брутално безочие

219

Анонимен

преди 13 години

Ееее... иска му се да пикне в хамерикански шадраван ама не му дават.

218

Анонимен

преди 13 години

Истински МЪЖ!!!Да кажеш на еврейската *** истината в очите.....Мачкай Румба,мачкай мангустофилната ***...

217

дали?

преди 13 години

аз се питам дали въобще български политик някога ще получи някога usa виза... от онзи ден ме мъчи и друг въпрос, какво точно е правил цветанов в сащ, по време на едногодишната командировка там?

216

Аз

преди 13 години

Франция е против влизането ни в Шенгенската зона. А знаете ли защо червените *** не коментират причината? Защото ЕС иска да наложи МОНИТОРИНГ над съдебната ни система. Усетиха се....Ще стане! Ха тогава да ги видим шадраванковците, геювците и гоцетата.

215

arhar

преди 13 години

Не разбирам защо Ал. Петров и Р. Петков досега не бяха разпитани чрез детектора на лъжата !? Защо Гоце и Костов не коментират нищо за Ал. Петров и Р. Петков ? Може би това са дълбоко пазени ' държавни ' тайни от годините на прехода ?

214

Иван

преди 13 години

Еееее хем скоро Петков го попита вземал ли е наркотици - Уорлик не му отговори /било е покана за общ бизнес/.И ето Петков без виза - сега ще остави Уорлик без наркотици.

213

Генади

преди 13 години

Румене, набий си в червената кратуна, че вече си НИКОЙнарода ви изрита от политиката, заради такива като тебе пияндета крадливиналей си една водка и се успокойха наздраве!

212

sdg

преди 13 години

"Уорлик ми взе визата, аз ще му взема душата".ТОЗИ СИГУРНО Е ОТИШЪЛ ПРИ НЯКОЯ ВРАЧКА,ДА ПРАВИ ЧЕРНА МАГИЯ НА УОРЛИК.

211

Ескобар

преди 13 години

Аз се чудех защо тия от БСП ми приличат на мулета

210

rusofil

преди 13 години

ЧЕ КАКВА МУ Е РАБОТАТА В САЩ ПРАВИЛНО СА ГО ОТРЯЗАЛИ ТОЯ НАГЛЕЦ

209

Млад Идеалист

преди 13 години

Всички комунисти с изключение на заблудените идеалисти са мързеливи,крадливи и ............... гейове/справка Станишев/

208

АБЕ, ПИКАЛНИК...

преди 13 години

...ЩО НЕ ХОДИШ У РУСИЯ ,БЕ....???!.....ЧИЙ ,.... ШЕ ГО ДИРИШ У САЩ???!ВСЕ ПРОТИВ ХАМЕРИКАНЦИТЕ ПЛЮВАТЕ , АМА ТАМ ...КОМАЙ ВИ Е ХВЪРЛЕН ПАПА..!ДУПЕ ДАВАТЕ ЗА АМЕРИКА ....ТОВА ***!..АМА ЗА РУСИЯ...ЙОК!САМО ПРИКАЗКИТЕ ВИ ГОЛЕМИ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

207

teo

преди 13 години

БОЙКО И ЦЕЦО, ЗА СЕТЕН ПЪТ СЕ ДОКАЗВА, ЧЕ НАШИТЕ СЛЕДОВАТЕЛИ И ПРОКУРОРИ, КАКТО И ГЛ.ПРОКУРОР СА КОРУМПИРАНИ И НЕ СМЕЯТ ДА РАЗОБЛИЧАТ ЕДИН ОТ МАФИОТИТЕ В БЪЛГАРИЯ , А ИМЕННО РУМЕН *** И АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ! МАХНЕТЕ ПОПОВА, КОЯТО ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА НАПРАВИ ПРОЕКТОЗАКОН ЗА ДЪРЖАВНИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПО ВИСШИТЕ ЕТАЖИ, КАТО ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА Р.***, ДОГАН-сергей, сава,ангелов, СИМЕОН САКСКРАДЕЦА, СерГЕЙ-ибрика АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ И СВИТИТЕ ИМ!!! ДЕЙСТВАЙТЕ бързо, ДОКАТО Е ВРЕМЕ, МАФИОТИТЕ НА СВОБОДА!

206

LSL

преди 13 години

И САЩ го разбраха що за стока е тъпият крадлив комунист.Иначе Петков много знае колко е била контрабандата на цигари по време на неговото крадливо управление и сега.

205

Анонимен

преди 13 години

"Депутатът: Уорлик ми взе визата, аз ще му взема душата"Ще вземеш... *** нещастен.

204

НЕВЪЗМОЖНТОТО

преди 13 години

Ако съм много добър спициалист в дадена област и името ми се появи, само като замесен в дадено престъпление дори и недоказано, моментално ще ме уволнят от работа и никой няма да ме наеме. Обаче политик гангстер е нещо друго - дори може да управлява държавата ! Бегайте от ***, това е спасението!