94

ВОТ

преди 13 години

НИТО КОСТОВ НИТО ЦАРЯ НИТО СТАНИШЕВ НЕ СА СЕ РАЗПЛАЩАЛИ КАКТО ГО ПРАВИ БОРИСОВ.НИТО КОСТОВ НИТО ЦАРЯ НИТО СТАНИШЕВ НЕ СА ЗАМРАЗЯВАЛИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ КАКТО ГО ПРАВИ БОРИСОВ.И КОСТОВ И ЦАРЯ И СТАНИШЕВ УВЕЛИЧИХА ФИСКАЛНИЯ РЕЗЕРВ ЗА РАЗЛИКА ОТ БОРИСОВ КОЙТО ГО СТОПИ И УВЕЛИЧИ И ВЪНШНАТА ЗАДЛЪЖНЯЛОСТ НА БЪЛГАРИЯ.Е СЕГА КАЖЕТЕ КОЕ ПРАВИТЕЛСТВО Е НАЙ-ЛОШОТО?

93

ВОТ

преди 13 години

ЩЕ ВЪРНЕ ЛИ МУРГИНА ПАРИТЕ? ЩЕ ГИ ВЪРНЕ ДРУГ ПЪТ.ТА КАТО БУТНАТ БАРБЕКЮТО НА ДОГАН ВСЕ ЕДНО БЪЛХА ГО Е УХАПАЛА.ЗА МОМЕНТА САМО МНОГО СЕ ЛАЕ ИНАЧЕ РЕЗУЛТАТИ СМЕШНИ.

92

Анонимен

преди 13 години

Доказателства казваш а ?! Ами защото когато се показват винаги се отрича, а тяхната система си е сложничка и заплетена. Не е като *** дето откраднал кокошка и го хванали ! Имал съм някои интимни взимания-давания с някои от системата и мога да ти кажа, че са си чисти продажни ***. Не всички, но голяма част. Пари на ръка трудно се превъртат, игрите са доста по големи, защото това неса катаджии дето те спират за 20лв..

91

опа

преди 13 години

айде и на тоя ще плащаме като осъди държавата в Страсбург,ама да си му плащат тиквите дето само си мерят ..........пищовите,а са кухи като ***.

90

Анонимен

преди 13 години

Червената мафия хем краде, хем маже .........как да има осъдени. само *** за тях

89

ВОТ

преди 13 години

ПАРТИЯ ГЕРБ Е НИЩО ПОВЕЧЕ ОТ ВЪЗДУХ ПОД НАЛЯГАНЕ.

88

БГ работник

преди 13 години

Не разбрахте ли,че докато не се приеме предложението на АТАКА сьдиите да се избират, както е в Америка, никой сериозен престьпник няма да бьде осьден.

87

KARTOFF2

преди 13 години

"Престанете да плюете съдиите заради неграмотните полицаи които и да има доказателства ги съсипват."Ето неграмотните комунисти какви ги плямпат, ако ти купиш 10.000 химикалки на цена 1000 лева за някое министерство какви доказателства точно трябва да бъдат представени от полицаите за да бъде убеден съдът че сделката е нецелесъобразна :))))) просто показваш цената на един об химикал от 0.50 лв и това е достатъчно

86

1234

преди 13 години

Опалаа, значи Цецко, МВР и прокуратурата не са си свършили работата. Не е виновен само съда, за да има присъда, трябват и годни доказателства. С показни арести, заснети от медиите не става, нито с изявленията на прокурори - ти си престъпник, нито с несвързаните приказки на оня тъпоумник Цветанов. Оправдали са Цонев, а той съди България в Страсбург за полицейско насилие. И ще я осъди. Само че обезщетението няма да го плати тъпия физкултурник от апартаментите си, а всички данъкоплатци.

85

:)

преди 13 години

Има доста коментари, че съда бил Червен и т.н., ако предположим, че са прави - Защо не се представят неуспорими доказателства, а точно обратното заради полицейски произволия БГ няма спечелено дело в международен съд. Защо новите власт имащи не повлият да не се вземат такива присъди? Защо за толкова години нито 1 политик или едър бизнесмен не беше осъден? Не е защото съда е червен, а всичко са заедно в кашата, независимо дали са предишните или сегашните управляващи. Ще се оправим, но друг път!!!

84

за 88

преди 13 години

Все едно че сме в китай критикувам партията им.........

83

za 87

преди 13 години

copy-paste

82

Анонимен

преди 13 години

Sydebnata sistema - bastion na BKP

81

Някой

преди 13 години

Мургина и Томов не си платиха достатъчно на когото трябва и ги осъдиха на първа инстанция, те ще се коригират, ще бръкнат по- дълбоко в портфейлите си и на втора инстанция ще бъдат оневинени.Цонев е бил по- далновиден, платил е с пълни шепи още в началото и сега няма дертове.

80

sameca

преди 13 години

Айде бе братя кво чакаме още тия .................

79

Анонимен

преди 13 години

Съдиите, прокурорите, следователите и престъпниците от всишия ешелон играят от един отбор !За да се изгуни едно дело това означава само едно - прокуратурата или не си е свършила работата или играе двойан игра !Полицията няма виан за загубено дело, тя следва насоките, съветите и исканията на наблюдаващия ПРОКУРОР !!!!!!!!!Набийте си го в кратуните.

78

сатъра

преди 13 години

Искам да те питам ,като толкова мн си запознат ,защо няма нито един осъден за 21г в България политик или голям бизнесмен,бенкер и т.н... все хора които ограбиха не само БГ но и нас самите.....нашите деца ,че сигурно и внуци....... за никой не можаха да съберат доказателства ли ?????Що не разследват милионите на И.Костов и Р.Овчаров,защото отдавна са ги изпрали......

77

червени очила

преди 13 години

Червен съд с червени очила-червена мафия.....

76

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

На българския съд са му нужни следните доказателства за да бъде осъден престъпник:Най-малко триминутен видеозапис с камера панасоник на престъплението, заснето от различни ъгли и най-малко петима свидетели - независими един от друг и без роднинска връзка...Това правило, обаче не важи за случаите, на които адвокат е г-н Марковски...

75

Анонимен

преди 13 години

76, що? Нищо ли друго нямате за ядене у вас?