298

Анонимен

преди 13 години

"В отбора на недоволните е и Мария, която през последните седмици на няколко пъти се изказа в медиите как нейните песни са тотални хитове, но остават недооценени на подобни церемонии. ' Ей Маро отварачке ти си най-противна от всичките слушай като взема един кол и като те почна с него всичкитети отверсия ще ги направя на попски ръкав,шаран грозен такъв,ходи в австралия там има състезание по хвърляне на джудже,ще те запокитат по някое кенгуру футбол да играе с тебе........ей *** с ***

297

Тц

преди 13 години

Докато има мутри ще има и чалга.Проблема е,че шибаното правителство лансира порното преди 00ч,а чалгата вече е станала нарицателно за държавата ни.Живеем в тоалетна,но не го осъзнаваме.И докато някои се кефят на тази простащина,има хора,които работят и печелят честно.Само че, тоя,който до вчера е пиел евтина ракия и е щракал с пръсти, излиза навън и стъпва в големите ***,които сам оставя и не прибира. Това е чалгата-***, навсякъде *** и малко са хората, които се опитват да ги чистят!

296

lewskar

преди 13 години

Нямаш ли срам Митко,пълна трагедия са всичките ти изпълнители.Срам трябва ей ,целият ти бизнес е паразитен на гърба на простите хорица,жалко че продължава да ги облъчваш с тия селски певачки./да не се обижда народната музика,тя е на светлинни години от тая простотия/Ей простите хорица ви се радват и затъпяват още повече от вас.Ама май и при вас има рецесия ?няма НДК ,няма големи коктейли а?Мите взимай си певачките и парите и дим да те няма ,изтърка се в очите на много хора и ти и "фолкдивите"

295

Анонимен

преди 13 години

абе тея друг освен някой потен комбаинер слуша ли ги още,бе?чак награди си раздават...ХАХАХАХАХА

294

Анонимен

преди 13 години

Защо тази "новина" е в раздел "Музика" ??? Откога ужасното грачене на селски пачаври се нарича музика ?

293

za malko

преди 13 години

NE RAZBIRAM,ZASTO OTDELYATE TOLKOVA VREME ZA TAYA PROSTOTIYA-4ALGATA

292

анонимен

преди 13 години

Видове чалга: хард чалга,*** чалга,мелади чалга,рап чалга която е много модерна,секс чалга, блус чалга и още мн. други знайни и не знайни ПОМИЙНИ ями от чалга.

291

Анонимен

преди 13 години

ех,що

290

NEMO

преди 13 години

Избира се по съблечена или по скандална.Пеене отдавна не се оценява.Само еи така не по темата имаме 100 конкурса мис България нещо си .Щото има много който трябва да са миски а малко конкурси.На мен това ми говори за избиване на копмплекси от учасничкита.

289

баа Пена

преди 13 години

другия път тържеството да се проведе в празните обори на бившото ТКЗС Харманли,и всичко ще си дойде на мястото-кравите в обора!!

288

Анонимен

преди 13 години

бг чалга наградите са сигурно единствените в света, чрез които се награждават плейбеците...и при положение, че 99% от тях сигурно пеят на плейбек, как може да се говори за "най-добра певица"?

287

до 288

преди 13 години

Ти наясно ли си изщо колко видове метъл има. Ходи си като *** тогава, и не обръщай внимание на мечките. Само ще ти кажа, че аз като слушам метъл, това не ме задължава да ходя с кубинки, дълга коса и кожени якета. А я сега ми кажи колко видове чалга има ? :D

286

.....

преди 13 години

А сега пиарите им да разпечатат исказванията от този форум и да им ги окачат в рамки за да ги гледат ежедневно и да разберат един път за винаги коя прослойка слуша техните жалки словоизляния.

285

антипод

преди 13 години

Ей чалгаджиите ,догодина не се напъвайте толкова ,че как се наакахте тази какво ли ще стане другата.

284

anti

преди 13 години

Да не си помислят *** ,че народа ги хареса с тези исказвания ,щот са *** та пояснявам ,и да им кажа ....Не вали дъж ,народа ви плюе .

283

Анонимен

преди 13 години

брутална селяния, ако се съди по текста

282

bone

преди 13 години

TRAGEDIA.-TOVA E.

281

Анонимен

преди 13 години

абе даите най-накрая да съберем цялата българска помия на едно място - за целта догодина тея награди да се проведат в работен ден в парламента

280

Анонимен

преди 13 години

Ама много смях има в тая статия-оная с двете усти народа я обичал(хахахаха) и изкарвала хит след хит(ХАХАХАХА),мустакат тиинеиджър,чалгарски сълзи и сополье...Тея ако влезат тука,прочетат коментарите и видят колко ги "обича" народа,ще се затрият сами ! Ама не-те се имат за звезди от световен ранг,а забравят,че до вчера са пасли на тате говедата...Е,като има балъци да им слагат цици тип "Препасла крава" и селяни,които да им се радват...

279

мразя ЦИГАНИ

преди 13 години

Абе я осъзнайте къде се намирате ! Вие сте балката тук чалга да се слуша е нормално ! В Сърбия,Гърция и Румъния правят чалга ! А и Андрея я пускат по музикалните канали в Германия....