213

монитор

преди 13 години

Колко още трябва да се повишат цените,за да се отворят очите на заслепените гербери и техните сини съюзници и атакисти!?

212

САМ БОЛА

преди 13 години

Колбасарските цехове са собственост на *** и затова смърдят срещу министъра . Не им дават да пълнят саламите със соя и други *** както до сега . По време на комунистическата мафия нямаше никакъв контрол и за това сега *** умират от яд че им секват далаверките.

211

Анонимен

преди 13 години

Тцтц, на Позитано остана само дежурния. Лека смяна, *** :)

210

do KURnelija Ninova

преди 13 години

" Horata ne jadat samo SRS-ta i asfalt"....gadna mrasna maimuno, zabravi li kak Maslarova karashe " pensionerite kato njamat pari da jadat pasti " ?????Dano izgniete do 10-to koljano,dano !!!

209

до 224

преди 13 години

И затова, че населението на Земята се е увеличило, и иска да яде.

208

Анонимен

преди 13 години

Браво герберчета.Днес си заслужавате заплащането.Браво.

207

ДО 220

преди 13 години

И за това че в САХАРА не вали дъжд

206

Анонимен

преди 13 години

Ми взеха я, за да те връжат теб! казаха, че си по спешен:)

205

Анонимен

преди 13 години

"Асошиейтед прес": "ЕС призна, че съюзът е конспирация против България и Българската Социалистическа Партия".

204

Анонимен

преди 13 години

215 -как си отвърза сам ръкавите на усмирителната риза????

203

Анонимен

преди 13 години

ФРАНС ПРЕС току що предаде, че Нова Зеландия възнамерява да съди българското правителство за ролята му в опустошителното земетресение, което взе стотици жертви преди два дни.

202

БРАД МИТ

преди 13 години

МРЪСНИ И КРАДЛИВИ КОМУНИСТИ

201

Анонимен

преди 13 години

"Конгрешънъл куотърли": Борисов стои зад размириците в ЛибияАми сега.. американците ще ни се разсърдят, че петрола скочи рекордно. Време е Боко да си подава оставката.

200

Анонимен

преди 13 години

Браво Нинова! Мачкай сганта мутренска! Хората вече се осъзнаха! Мачкайте ги тези ***, че съсипаха държавата тяхната ......!

199

koko

преди 13 години

Корнелия Корнелия във вашата партия не са виждали ни мотика ни трактор а тръгнала да дава акъл. Вашия министър на земеделието пък се беше вживял като тартор на фондовете за тютюна и където можа се облажи.За капак ни спряха парите от европа а сега ревеш че ГЕРБ са усвоили малко.Знаеш че по вашто време на всеки земеделец зачислявахте КОНСУЛТАНТ от ваште, ама те освен крадливи бяха и ***.

198

анонимен

преди 13 години

Нагла комунистка!Кой ти дава право да говориш от името на народа!Асфалта вие- комунистите го изядохте!Вие- комунистите станахте първи бизнесмени след 1989 г. и окрадохте държавата.Построихте палати и бетонирахте курортите с народни пари.Сега пак вие- комунистите -олигарси диктувате цените!

197

Направо незнам

преди 13 години

И Герб за нищо не стават, незнам вече кой да изберем,този път май въобще няма да ходя да гласувам.

196

до Марчето

преди 13 години

Не марче не купена. Не съм кадар на ББ.А колкото до това за анонимността не се различаваш много от мен, но ако ще ти достави удоволствие наричай ме Пешо или Иван надявам се така да съм по-малко анонимен за тебе. Всеки може да се кръсти тука както иска и това не го отличава от другите анонимни ясно. И не мисля че може да съдиш за това дали съм грамотен по една сгрешена дума. Не че се оправдавам, но аз не засягам факта че във време на глад за работна ръка си била уволнена (но мога да си направя бърз извод).

195

Анонимен

преди 13 години

"Конгрешънъл куотърли":Бойко Борисов е свързан с българската мафия !"И американците го разбраха:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

194

до Марчето

преди 13 години

Не марче не купена. Не съм кадар на ББ.А колкото до това за анонимността не се различаваш много от мен, но ако ще ти достави удоволствие наричай ме Пешо или Иван надявам се така да съм по-малко анонимен за тебе. Всеки може да се кръсти тука както иска и това не го отличава от другите анонимни ясно. И не мисля че може да съдиш за това дали съм грамотен по една сгрешена дума. Не че се оправдавам, но аз не засягам факта че във време на глад за работна ръка си била уволнена (но мога да си направя б