24

Анонимен

преди 13 години

boiko e velik

23

Анонимен

преди 13 години

Още една ненужна структура за която ние ще плащаме по 8000 лева заплати. Бойко върви си.

22

Ivan Grozni

преди 13 години

Съжалявам, че има хора които не могат да прозарт отвъд евтиния медиен театър, който ни играят другарите от БКП....

21

Анонимен

преди 13 години

boiko e gotin

20

ВЕВЕ

преди 13 години

Ако СРС-тата не са "истински", защо поставят дансаджии на детектора на лъжата ?Нещо не се връзва !

19

хаха

преди 13 години

данс по времето на костов...я се осъзнай

18

АМЕRICANO™

преди 13 години

БОЙКО ДА СЕ КАЧВА НА САМОЛЕТА ЗА ЛИБИЯ И ОТ ТАМ ДА СЕ НЕ ВРЪЩА!!!БОЙКО ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ!!!

17

до Червените писачи

преди 13 години

Щом всички Червени Кхмери реват , значи Правителството си върши работата.Христе Боже Наш пази България, Правителството и Достолепното ни Войнство!

16

Анонимен

преди 13 години

Ама то БСП,СДС и ДСБ отдавна представляват едно и също.Да ств видяли Костов или Мартин Димитров да кажат нащо против БСП?

15

ДПС+БСП=Първанов

преди 13 години

ДПС+БСП+Синдикати+СДС+***=ПървановБезбожници и предатели на Рода Български

14

Анонимен

преди 13 години

Назначаването на Алексей Петров в ДАНС е направено от г-н Атанасов по времето на И.Костов,а Надежда Михайлова се хвалеше че била приятелка на Алексей Петров .Можеме да си направиме изводите.

13

олимпиец

преди 13 години

А тъжната истина е,че всички са от БКП... Лустрация,там е спасението от : мутромилиционери,БКП,ДС,КГБ,ПУЦ,РАБФАК,ВИФ и пр. Бог да пази България.

12

нереза

преди 13 години

Сдобрявне с Алексей? Няма такова нещо................................................Той ни е шефа и ние го слушаме,какво сдобряване!

11

д

преди 13 години

165 Бор-Чвора ще си го местят по цял ден от единия в другия крачол, ще взимат тлъстите бюджетни заплатки и ще цъкат пасианси цял ден на служебните компютри.

10

Анонимен

преди 13 години

Само аз ли имам усещането в тази държава, че БСП,СДС,НДСВ,ГЕРБ,ДПС и Атака, включително и РЗС са партии управлявани от едни и същи хора? Да, вярно е че демонстрират силна неприязън пред медиите, Бойко обясняваше как Костов е ограбил държавата, ама нещо не виждам да го е съдил, Станишев щеше да влиза в затвора, пак нищо, Доган? Нищо. Царя? Нищо. Имам чувството че всичко е за парлама пред електората а тайно се прегръщат. А ние само си мислим че имаме алтернатива срещу единия в лицето на другия.

9

Amenhotep

преди 13 години

Алексей Петров е масон и членува в една масонска ложа заедно със зам-щефа на БОРКОР Петко Сертов, както и с висш прокурор от Върховна касационна прокуратура Р.В., който седмица преди ареста на Петров бе на Свети Атон.Същият прокурор бе един от активно действащите, докато Петров бе в ДАНС и стоеше зад повечето акции на тогавашното родно ФБР. По-късно нашумя в скандална акция на Цветанов.Неслучайно било, според нашия източник, че ресторантът на басейн Спартак се наричал Хармония и заостря вниманието, че дори аплиците по стените били във формата на триъгълници.Когато някой обаче отварял тема пред Алексей Петров за масонството, той реагирал подозрително остро и невротично. Според източникът ни реакциите му показвали опит да прикрие собствената си роля в масонството, в типичната му роля под прикритие.Не е ясно дали Бойко Борисов се е опазил от манията да си зидар у нас, но наскоро премиерът каза по отношения на Алексей Петров, че той правел винаги онова, което Борисов вече е направил.Според нашия източник, Румен Николов Пашата също бил изкушен от хармонично-вселенските идеи на масонството. Неговата съпруга е тренирала при Алексей Петров карате и е работила в ДОТИ в МВР. Докато по света мсоните са истинско тайно предизвикателство за любопитните, в България масоните само дето още не са сложили табелки на челата, че са такива. Алексей Петров очевидно се пази от публичност в тази посока. Вероятно, защото масонството у нас понякога е и индулгенция.

8

GOGO

преди 13 години

AMI,DRUGARI, DA TRAGVAME DA BIAGAME ZA KUVEIT...............,ZARADI KRIZATA...

7

Ivan Grozni

преди 13 години

Така нито един сигнал, свързан с корупция, не може да се скрие, ще го издадат или на БСП или на СДС, добави премиерът. Маските паднаха... БКП е отново цяло.... другарите ще си простят... баницата е разпределена... аз народа... народе???

6

Анонимен

преди 13 години

Дрън-дрън, че пляс! Докога смята да демагогства тоя празен чувал с приказки? Вече и селските гъски не му вярват, че иска да променя нещо. Голямо 'мачкане на ***', няма що! Ще ги смачка, като ги кани и поставя на властови постове, да се угоят дотолкова, че да се смачкат под тежестта си. Явно от слугите на БКП функционерите демократи просто не става!

5

2:

преди 13 години

"ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ" ще каже каквото мисли когато му дойде времетоаман от говорители