117

Анонимен

преди 13 години

дано Кадафито удържи положението, ама трудно, трагедията е че загиват хора. Ако и в Либия успее тази американска постановка, нищо чудно "бунтовете" да продължат във всички арабски държави

116

Ивка

преди 13 години

121, като не те касае и не разбираш отивай да си играеш в пясъчника.

115

Анонимен

преди 13 години

Нека дойдат ислямистите в турция.Нас какво ни пречи? Това е вътрешен техен проблем.

114

Ивка

преди 13 години

Всъщност тревожните тенденции свързани с Турция са, че мюсюлманската управляваща партия с масова милиционерщина, подслушване и т.н. се опитва да мачка и отстрани военните от управлението на държавата т.е. тенденциите са, че армията губи контрол над положението все повече и повече, спомнете си за наскоро арестуваните турски висши военни.

113

Анонимен

преди 13 години

Вчера стигнахме до извода, че демонстрантите са изровили оръжие от пясъците, заровено услужливо преди това от някой!

112

до 98

преди 13 години

добавен от: :) преди 25 минутиАко кюрдите в *** турция се дигнат *** ще им се стъжни положението , ще видят кон боб яде ли?----------------Абе вие чувате ли се какво говорите. Знаете ли ако в Турция военните паднат от влас какво ще стане? Идват националистите и ислямистите и познайте какво следва?

111

До 110

преди 13 години

Аз не виждам противоречие.. ако и да са или да не са :)

110

анонимен

преди 13 години

тоя мюсюлмански фанатизиран свят дано най после си отвори очите и види че човека е по важен от вяра и лъжливи управници тарикати и експлоататори живеещи на техен гръб

109

Ивка

преди 13 години

А и освен това Либия е могата на ресурси, не може да бъде оставена да се самоуправлява и да бъде фактор в световната икономика наред с великите сили.

108

до 106

преди 13 години

Потурчено българче, дразниш ли се ве? Милата ти Турцийка няма да я приемат в ЕС, докато третира като животни кюрдите. То и вас май така третираха 89-та като ви наритаха задниците обратно към България и ви обявиха за ***. Трябва да си мега *** за да уважаваш една държава, и да я имаш за своя Родина която държава ви има за българи а не за част от тях- турци. Но прави са си хората, вие не сте турци, а потурчени българи.

107

АЗ

преди 13 години

Ще си тръгне един плъх, ще дойде друг. П.С Само гледайте сега какви ще станат цените на бензина заради всичките безредици в арабския свят

106

До 97

преди 13 години

В Мароко вече започнаха

105

Анонимен

преди 13 години

до 98що, кюрдите не са ли ***, бе умен ?

104

Ивка

преди 13 години

Да, от отпора на Кадафито зависи блаженството на хората живеещи там, дали ще продължават да имат същия жизнен стандарт и социален статус или ще ги превърнат във вечни роби към банките и подобни финансови клубове. Това е битката на правдата срещу монопола и новото робство.

103

Анонимен

преди 13 години

Американците разклатиха целия свят за да насадят техни протежете. Преди това ще продадат и доста от оръжията си де.

102

веъ

преди 13 години

Давай, Кадафи, дай отпор на сганта по улиците!

101

Ивка

преди 13 години

А и вече ще научат що е то привидна демокрация, например като сега в България. Положениот в БГ го определям като потисническа демокрация със солиден привкус на диктатура т.е. думичката "демокрация" е само за етикета.

100

Ивка

преди 13 години

Либия бе една от малкито държави, в които хората имаха собствена частна собственост, а и задлъжнялостта към банки и подобни институции бе почти нищожна, населението се ползваше с изключителни социални придобивки на фона на сравнително висок жизнен стандарт.

99

Ивка

преди 13 години

Да, така е, 102, общата задлъжнялост на българите само към банките възлиза на над 7 милиарда евро и ако това не е робство...

98

Анормален

преди 13 години

Вижте кво прочетах някаде. : "Парите са в лоши безкрупулни ,садистично-сатанистични хора има и изключения разбирасе ,но те са малко особенно в България.Добрите хора са смачкани или са се оттеглили от живота-в комуни, в странство.Светът одавна е под власта на сатаната и неговите слуги."