109

Работещ

преди 13 години

майнатави комунистическа и пак кой взима тия детски само хора който не се осигуряват или крият доходи пак всичко за любимите избиратели от малцинствата правите

108

jasemi

преди 13 години

От БСП не стига,че нищо не правят,ами само пречат на тези които могат да направят нещо положително!Аман!

107

Елена

преди 13 години

Поздравления за 109! Тази проскубана лисица-Емилия Масларова защо като беше Министър на труда и соц.политика не вдигна детските надбавки а ги задържа на ниво от времето на Тодор Живков. Тя като няма за какво друго да мисли сега се е заела със детските ли? Изяде главите на моряците пътуващи под чужди флагове със безумните си решения за сключване на здравните осигуровки и сега ще оправя вече и детските добавки. Защо няма възмездие за всички като нея?

106

без име

преди 13 години

Глеи кви джуки има

105

kires

преди 13 години

в пандела по-добре ще и отива МИКРОФОНА!

104

Анонимен

преди 13 години

Бойко още чакаме да ги вкарваш в затворите тия и да ги мачкаш, а те ти се качиха на главата и ПАК на нашта. КОГА БГ НАРОД ЩЕ ПОЛУЧИ ВЪЗМЕЗДИЕ ??????

103

!

преди 13 години

Тая *** и другите *** от БСП що не вдигнаха детските, когато бяха на власт? Хем тогава имаше излишъци и кризата не беше почнала. А когато стачкуваха учителите и възпитателите от детските градини, защо пак нямаше увеличение?Гнусни гадни червени ***!

102

Анонимен

преди 13 години

Бунтовете в затвора ще ги вдигате. където ви е мястото!!!

101

стг

преди 13 години

абе 80 процента от детските отиват за ***, кво става избори ли идват че искат да ги дигат, 48 лв детски по 15 чавета това си е доход за всяка сдухана ***

100

хасан

преди 13 години

Сус бе ****а ви проста *** такива, на мършав народ - мършави управници, само лаете лаете и надигате ракията, нищо няма да направите, всичките сте еднакви - и червени *** и гердберистки празни кратуни. Аре надигайте си дебелите *** и на работа, че само с плюене не става, идете да побачкате малко

99

Анонимен

преди 13 години

пи мътна вода по лесно се крадът милиони,нали другари от БСП на слука!

98

леля Пена

преди 13 години

Масларова да върне откраднатото, а детските да се полагат на всяко дете в България, а да не хвърлят прах в очите на хората и да привличат ромския електорат с този трик, който ще е за сметка на работещите и внасящите данъци в държавната хазна!!!

97

хай буй

преди 13 години

ИМАМЕ НОВИНА-СТАНИШЕВ Е БРЕМЕНЕН!!!

96

Баба Яга

преди 13 години

"Конкретни мерки за компенсация на хората с ниски доходи, поиска в Ямбол бившият социален министър Емилия Масларова."Достатъчно е да конфискуват само това което открадна ти - и на пенсионерите пенсиите им ще скочат най-малко 5 пъти.

95

siromah

преди 13 години

Не детските,а заплащането на час трябва да се направи.240лв.в някои Европейски страни се изкарват за по малко от 8 работни часа и цените в магазинита са по ниски от наште.Хората работят от 8/минимум/ и много повече евро на час,а ние за0.50 евро.при далеч повисоки цени на ток,тел.парно,храна.

94

СВЕТИ ДУХ С КОСАТА

преди 13 години

БРЕ,ТАЯ БРАНТИЯ НЕ ДАДЕ ЛИ ФИРА БРЕ ? НАЛИ ЩЯХА ДАЯ ОКОШАРВАТ ? СВИНЯТАМАЙКА НЕ СЕ ДАВАЛЕСНО,МНОГО СЕ Е ОЯЛА...ИЗЯДЕ И ОКРАДЕНАДБАВКИТЕЗАДЕЦАТА,КАКТО НА ВРЕМЕТО ОКРАДЕПОМОЩИТЕЗАДЕЦАТА....ЗАТАЯРАЗПОРЕТИНАСАНО ЕДИН ГОЛЯМ КАЗАН В АДА !!!!

93

баи ви ганя

преди 13 години

малко са за едно дете а тошко е нащо прасе мисли по същия начин като герб и симпатизантите им папагали

92

Тошко

преди 13 години

БСП са шайка безотговорни, алчни, безскрупулни типове, генетично имунизирани срещу способността, да оставят след себе си материални творения на ползу роду.Против всякакви протести, организирани от шайката престъпници БСП! Не позволявайте отново да бъдете употребени!

91

boze

преди 13 години

tazi o6teli nee v zatvora

90

Анонимен

преди 13 години

Така е. Защото тая стара комун *** отдавна трябваше да е зад решетките!