58

HADJI_GEN4O

преди 13 години

ЕЕЕ ТОВА МОМЧЕ ЦВЕТАНОВ,ОБЪРНА ПОНЯТИЕТО ЗА ПОЛИТИК...ЗА НЕГО ВСИЧКО...ПРАВ БЕШЕ СНОЩИ ТЕДИ МОСКОВ В НОВА ТВ-БОЙКО ГО Е СТРАХ ОТ ЦЕЦО...И ВСЪЩНОСТ ЦЕЦО ДИРИЖИРА С ПАЛКАТА...ДАНО ТОЗИ ПРЕДИЗБОРЕН ЩАБ Е ПОВОДА ЕВРОПА ДА МУ ПОКАЖЕ КАРТОНА И ВЪН ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТОЛЛКАКВА БОРБАС ПРЕСТЪПНОСТТА-ВСИЧКО ЕЛИЧНА САМОРАЗПРАВА..

57

Б.Б. до 54

преди 13 години

Че ти никога не си гласувал за ГЕРБ , що се кориш ?

56

Защо

преди 13 години

Време е господа ГЕЙбарите да сти стягат богажа и да отидат да ритат топка с вожда си.....за друго не стават

55

Анонимен

преди 13 години

Няма отърване - все това парче "кой изнесе записите"? Абе хора, колкото и да Ви се иска да ни обърнете на маймуни - няма да стане! Кажете вярно ли е това което се говори в тях и ако е вярно какво следва !

54

Анонимен

преди 13 години

Нема така държава:) Прав е Слави! Цецко е шеф на предизборен щаб и шеф на МВР:) Това дори и Румен Петков не си го позволи:)))) Цецко ако има престъплени по отношение на изборното законодателство от страна на ГЕРБ сам ли ще се разследваш:)))))))))))))

53

Анонимен

преди 13 години

Повече никога няма да гласувам за ГЕРБ ,проклинам деня в който го направих

52

Борчо-корчо

преди 13 години

Целият интелектуален потенциал на държавата беше впрегнат за издирване на "престъпниците"допуснали теча на класифицирана информация-за верността на съдържанието-нито дума.В това бреме истинските престъпници убиват в страната невинни хора.За тяхното залавяне не достига капацитет.ДОКОГА?Не мислете ,че нашето овчедушие и търпение е безгранично.

51

Анонимен

преди 13 години

поправка ...По думите му полиграфско изследване са преминали и служителите на звеното в ДОТО в Добрич, където един служител "е проявил огромна немарливост при използването на СРС-та, за което ще бъде предприета дисциплинарна проверка", съобщи още МВР шефътДо момента НАЙ ОГРОМНАТА НЕМАРЛИВОСТ е именно дело на МВР шефа - като изчете СРС пред парламента в пълно напушение на закона .... Дали ще бъде предприета дисциплинарна проверка ??????????????????????....не

50

Анонимен

преди 13 години

По думите му полиграфско изследване са преминали и служителите на звеното в ДОТО в Добрич, където един служител "е проявил огромна немарливост при използването на СРС-та, за което ще бъде предприета дисциплинарна проверка", съобщи още МВР шефътДо момента НАЙ ОФРО:НАТА НЕМАРЛИВОСТ е именно дело на МВР шефа - като изчете СРС пред парламента в пълно напушение на закона .... Дали ще бъде предприета дисциплинарна проверка ??????????????????????....не !

49

Анонимен

преди 13 години

Бойко и Цецко ги искам постоянно закачени за полиграф! Един месец да ходят така, после пак да си проверят доверието сред народа...

48

Герберия

преди 13 години

Не е важно съдържанието на СРС-тата, важно е кой ги е изнесъл! Всъщност по-голямо окъкване от чичо Цвък е направил Боко Тиквата.....Да живей Мишо Бирата!!! ПП Герберастите знаят защо....

47

Оня с коня

преди 13 години

Така е, реформите в МВР не се правят като сменяш името на службите по 3 пъти за 5 години. ДОТИ (дознание и оперативно техническо изследване) стана ДОТО. И с това се приключва реформата, а началниците са едни дърти *** на по 60 години вземащи по 2-3 бона заплата. Едни ***, от които България никога няма да се оттърве. *** на силните на деня, на политици и мафиоти. Личния състав е предимно от багеристи и спортисти 60 000 полумалоумници.. МВР - нов бардак със стари к*рви.

46

Дени

преди 13 години

"Кризата направи бизнеса по-зависим от държавната администрация през 2010 г. и по-податлив на корупционен натиск, което вероятно е един от факторите за увеличаване на административната корупция сред бизнеса, посочиха от ЦИД.През последните три месеца на 2010 г. всяка шеста фирма, която е контактувала с администрацията....."Още едно доказателство ,че всичко изнесено е истина ,още едно доказателство ,че корупцията е голяма !

45

От народа!

преди 13 години

Цецо на полиграфа, да се изясни на кой служи ?

44

Дядо Петър

преди 13 години

Всички виновни, само (затъналият в ла-на) Цецо - в бяло.Докога?

43

Анонимен

преди 13 години

Да! Записите са манипулирани, демек презаписани и съдържанието и автентично:)))Що се отнася да грандиозните успехи в борбата с престъпността вече излезнаха и дурги данни:-Първи сме вече на Балканите по престъпност и- 33 сме в света по престъпностГолеми успехи имаме в борбата с престъпността:) Май само ГЕРБ ги вижда:)Хайде сега герберите да преброят убитите през миналата седмица! Ще им помогна - 3-*** са във Врачанско, има в Шуменско, има и.......! Хайде добавете гербери! Нещастници!

42

Tomas Jefferson

преди 13 години

"Когато народа се страхува от правителството - това е тирания. Когато правителството се страхува от народа - това е свобода!" Tomas Jefferson Ще се оправим, когато стане второто!

41

Истината

преди 13 години

СРС-тата изтекли, истината излязла наяве, а оставки от ГЕРБ заради съдържанието на водените разговори няма?

40

Анонимен

преди 13 години

SERGO ZAPUSI TECHA S DUPE

39

Венсеремос

преди 13 години

Значи все пак нещата са били истински записани и просто са ги презаписали з ада ги изнесат. И значи ББ и всички останали си говорят това кеото чухме. И сега какво - ще има ли оставки или ще си ги оставим ? Quo vadis братя българи?