300

barbecue

преди 13 години

Доганя може да хванете за боздуганя ...

299

turbosmile

преди 13 години

Бесепар за бой се стягаморно кърши дърто рамослага вазелин в торбицаграбва стара патерицакуцук-куцук към Позитаноче да му го .......... рано!да има време да се прибереда цъка плюсове за БСП!

298

криза е, хляб трябва

преди 13 години

Ей ей, за пример бейхме, за ташейк станахте.....Не им забелезвайте на гейберите, хората /писачите/ са си на работа, надница заработват..... кво да се прави криза е, хляб трябва ....

297

Серго

преди 13 години

И все пак тя се върти!(Контрабандата не Земята)

296

ФИЗКУЛТ УРА

преди 13 години

ЧРЕЗ ТОВА ИЗБИРАНЕ ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПРЕДИЗБОРНИЯ ЩАБ ББ ИСКА УМЕЛО ДА ЗАМАЖЕ СКАНДАЛНИТЕ ГАФОВЕ НА ЦЦ НО ЕДНО Е АБСОЛЮТНО СИГОРНО И НА ИЗБОРИТЕ ЩЕ ПРЕТЪРПЯТ ПЪЛЕН ПРОВАЛ НА ВСИЧКИ ИМ СТАНА ЯСНО КАКВИ КРАДЛИВИ И КОРОМПИРАНИ ЛОБИСТИ СА ГЕРБЕРИТЕ ВЪН ВЪН И САМО ВЪН ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА НАЙ НЕКОМПЕТЕНТНОТО И НЕОБРАЗОВАНО ПРАВИТЕЛСТВО

295

Ало мизата

преди 13 години

Ало-о-о, Централата на ГЕРБ.Ако плащате добре - можете да си намерите по-добри хора да дращят по форумите. Ако не плащате добре - по-добре си спестете и тези пари, които давате, щото тези дървета тук нищо не правят (принципът е: малко дал, ама нищо не взел).Ако пък тези тук не са платени - това вече е за обяснение от специалист психиатър.

294

Доган

преди 13 години

Вий гласувайте за БСП, пък аз ще ви хидромелиолирам...

293

turbosmile

преди 13 години

Малееей! Големи "моралисти" се извъдиха тея *** бе! Щом не ви харесва разговорния ми стил, ще се изразя "литературно". Който гласува за БСП, иска Гоце, Доганя и царя отново да се "ВЪЗПОЛЗВАТ" (хи-хи) от него. ГЕРБ засега са единствената възможност ДА ИЗМЕТЕМ КОМУНИЗЪМА ОТ БЪЛГАРИЯ ЗАВИНАГИ!

292

до 299

преди 13 години

Стискай зъби още малко и коминетата си заминават завинаги.Не си само ти,но ако сега не ги изхвърлим няма кога.Гарантирано от ГЕРБ

291

позитано

преди 13 години

Ще ни извините,но днес сме по автивни просто утре ни плащат в централата та за това.Група млади социалисти сме се събрали да плюем по Герб,не защото ви мразим,а,зашото ни плащат .Лошото е ,че Цецко направи много акции последно време и ни секна партийната касичка.

290

Безработен гербаджия

преди 13 години

Безработен гербаджия....... Никога не съм гласувал за БСП, но винаги когато гласувам за други партии, оставам без работа и не ми стигат парите за елементарни неща. Така беше със СДС, ОДС, НДСВ и сега с ГЕРБ. А когато са участвали БСП, които не обичам, винаги съм живял сравнително по добре. На кого да вярвам на мене си или какво ме манипулират. Ако сравним времето и се върнем назад то при ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ имаше работа и пари и добри заплати и пенсии. Е защо тогава гласувах за ГЕРБ? Сигурно не съм добре, за да повярвах на една мутра! А когато са участвали БСП, които не обичам, винаги съм живял сравнително по добре. Защо става така??

289

Серго

преди 13 години

Странджа не ми отговори на въпросите?

288

Анонимен

преди 13 години

НЕ СЕ КОСЕТЕ И НА ИЗБОРИ ОТИДЕТЕ И ТАМ ВСЯКАКВИ ИЛЮЗИИ ИМ РАЗГОНЕТЕ !

287

Многодомец

преди 13 години

С две неща се обясняватуй, което става днесенергична простотиясъюзена с интерес

286

До антикомунето

преди 13 години

Твоя идол, никога не е бил комунист, охранител, мутра и милиардер с съмнителен бизнес.Не е и ***.

285

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Комунденца, вашата логика е желязна... - бившите комунисти са лошите, а настоящите - добрите...Пародия - настоящи, дърти комунисти крещят - уууууууу, бивши комунистииии...

284

Анонимен

преди 13 години

Надай се Цвъцко на пияни *** Нормален човек НИКОГА няма да гласува за вас

283

ГРОБ няма шанс

преди 13 години

Проучване на агенция АФИС от преди няколко дни и коментара на преседателя на социологическата агенция Юрий Асланов ,десен социолог и политолог......Разликата между ГЕРБ и БСП намалява, сочат данните от последното национално представително проучване на АФИС.Скандалите, свързани с публикуваните телефонни разговори между представители на изпълнителната власт, видимо са повлияли на електоралните нагласи. С 4 пункта за един месец (от средата на януари досега) е спаднала подкрепата за управляващата партия ГЕРБ.Това се съчетава с мобилизация в сектора на нейния основен конкурент БСП, подкрепата за която е нараснала с 2 пункта за изминалия период. По този начин дистанцията между двете водещи политически сили при евентуални извънредни парламентарни избори вече е само 6%.Много по-съществена изглежда промяната, ако картината се сравни с данните от февруари миналата година. Партия ГЕРБ е стопила почти цялата си електорална периферия и вече личат загуби и в нейното твърдо ядро.Спрямо БСП се наблюдава обратната тенденция - червената партия е възстановила изцяло предишните загуби на твърдото си ядро и в момента разширява електоралната си периферия. Ако двете тенденции останат свързани с правопропорционална зависимост и запазят устойчивия си темп, би трябвало да очакваме, че към момента на предстоящите избори в края на годината силите ще бъдат напълно изравнени,може и вече с предимство за БСП.Кои са причините, които подклаждат описаните тенденции и дават двигателна сила на политическия процес от началото на годината? Без да се подценява влиянието на фактори като ръста на безработицата, съчетан с нарастващ и все по-масов страх от загуба на работните места, на бедността, инфлацията и прочие, скандалът с използването на СРС се откроява над всичко останало.От данните личи, че към края на миналата година е настъпила стабилизация в подкрепата за ГЕРБ, която се е прехвърлила като валидна и в началото на януари 2011 г. Оттогава досега времевата дистанция е разделена само от едно събитие - скандала с публикуваните телефонни разговори.В основата на срива на доверието към правителството е катастрофичният спад в доверието към една от ключовите фигури в кабинета - тази на вицепремиера и вътрешен министър Цветан Цветанов. За няколко месеца през миналата година той измести от първото място премиера Бойко Борисов и изглеждаше като безалтернативен фаворит за предстоящата президентска надпревара. Днес обаче Цветанов заема неблаговидното пето място в общата класация на политиците. Тенденция е да загуби и тази си позиция . На практика вътрешният министър завлича надолу не само кабинета, но и партията ГЕРБ, тъй като името му продължава да се свързва и с предишната му организационна битност на партиен лидер.

282

антикомунист

преди 13 години

Вече комунистите се наиграха,демократите,царистите,турците.Време е за повторен вот за ГЕРБ,поне един път да гласуваме като БЪЛГАРИ за България и да не е пак наказателен вот.

281

Анонимен

преди 13 години

Отдавна си мисля,че ината на Б.Б. ще му изяде главата .От инат ще издигне какдидатурата на Ц.Ц. ,но ГЕРБ ще са до там! Идвайки на власт от *** пожарникарски инат и злоба унищожи толкова работещи структури в страната ! Всичко се връща ,но уви ,злото е сторено ,ето и сега по новините казват 200 села без жители .ми то хората измряха от глад ,немотия и болести ,а *** после обират обезлюдените къщи! Как се живее така бе Дянков, Цецко ,Цецке и цялата клика ?