18

Анонимен

преди 13 години

МОМЧЕТО Е ИЗПЕРКАЛО ОТ ЗУБРЕНЕ

17

Анонимен

преди 13 години

така му се пада. проклети хипита.

16

индже войвода

преди 13 години

може да е от любовна мъка-каква политика намесвате, каква софия и провинция=това само болен мозък може да го роди

15

И не само....

преди 13 години

Нали имаше подобен случай за студент от Техническия Университет- София.Вървеше по улиците и си говореше сам, като стъпваше с подскоци от плочка на плочка и плюеше! Извън предела на човешките възможности!

14

Русенец

преди 13 години

Имах съученик. Няма олимпиада която да не спечели. От чудене какво да чете беше започнал да учи класически китайски /английски, френски и немски си ги владееше като родни/. КМС по шах. Стипендия в Германия /и това по комунистическо !!! /. Преди 10-на години чухме, че е разфасовал и двамата си родители със скалпел .... Въобще, предела на човешките способности да поема информация не е чак толкова далеч. Непременно рефлектира върху друго.

13

и до 4

преди 13 години

какво те кара да мислиш че в провинцията получаваш 6-ци просто ей така . явно вие двамата сте от София и си мислите че учите по друга програма

12

Анонимен

преди 13 години

(10) И къде е връзката със "скочилото" момче през прозореца? Сигурно искаш да кажеш, че в София-та всички са интелектуалци и не може да им се случи подобно нещо? Дано момчето се оправи час по скоро и дано се разбере какво точно се е случило.

11

Учител

преди 13 години

Скочило детето, защото пу писнало от образователни реформи.

10

Анонимен

преди 13 години

В моя клас от 28 човека, 22ма взимаха стипендии за отличие. В провинцията 80 % от учениците получават 6ци без да си мръднат пръста.

9

Анонимен

преди 13 години

Докога ще търпим тия Гейбери да съсипват децата ?

8

!!!

преди 13 години

Да се възползва от беззащитността на децата за да ги травмираш от най- ранна възраст?! Що за индивид, трябва да си? Какво означава отличник, какво означава слаб ученик? Това са деца, колко е психиката на едно дете?!Не се гледа, добре на това, че е добър в училище!Не се гледа добре, че, родителите му получават добри доходи!Не се гледа добре, че e амбициозно!Какво всъщност, искат от децата!

7

ейбисидериън

преди 13 години

моментално да бъде уволнен образователният министър и след него боко и цвък

6

Анонимен

преди 13 години

Важното е,че няма трагични последствия.Сега внимателно да разследват дали не го е направил нарочно.Възможно е и случайно да е станало.Докато бях в гимназията,момиче от друга паралелка падна от прозореца на втория етаж и се "приземи" върху козирката над входната врата.Отърва се само с одраскана ръка.Причината бе,че 3 момичета бяха седнали на перваза на отворения прозорец,а друга се опита и тя да седне при тях.В продължение на дни обаче целият квартал се изреди да разпитва защо се е "хвърлила"?!

5

Салахадин

преди 13 години

Всичко си е добре.Едва ли е *** дето е скочило.Щото те не ходят на даскало и без тва.Но пък до вечерта чакам поредното красиво дете българче да е уморено от лекарите!!

4

Georgi

преди 13 години

Да добавя към пост номер едно.-В провинцията всички са отличници.

3

Гошо Тъпото

преди 13 години

Ако не....беше отличник,нямаше да скочи;отличниците са найй....уязвими, емоционално.

2

!!!

преди 13 години

Побъркаха децата!

1

AБВ

преди 13 години

В днешните училища отличниците и кадърните ученици не са кой знае колко добре гледани от съучениците си. Предполагам е бил обект на подигравки. Дано се оправи момчето