100

arhar

преди 13 години

' Българската администрация е похарчила неефективно над 24 млрд. лв., като над 950 млн. лв. са конкретно идентифицирани загуби. Такъв е финансовият израз на правителствените провали за периода 1998 2009 г., сочи изследване на Института за пазарна икономика (ИПИ), направено въз основа на одитни доклади на Сметната палата. От института дори твърдят, че реално сумата е доста по-голяма, ако се включат и случаите, при които няма данни за разходите, тъй като информациите в одитните доклади на Сметната палата не са конкретни и пълни. 'Ал. Петров беше внедрен на държавна длъжност през 1999 г. Кой беше премиер тогава ? Ал. Петров е бил на различни държавни длъжности от 1999 г. до 2009 г.Ако Ал. Петров си е вършил работата и наистина е работил ЗА държавата, то тогава къде са му разкритията и докладите за тези 24 млрд , които са изхарчени неефективно ?Факт е, че само ГЕРБ и АТАКА искат съд АНТИМАФИЯ и то още на първо четене в пленарна зала !Защо Костов, Гоце, Корнезов, Станишев, Р. Петков , Яне и сие не повдигнаха въпроса за тези 24 млрд ? Не знаеха или си траеха ?

99

дянката

преди 13 години

само мазане на ски не стига ,ТРЕБЕ И КИНТИ .ШМЕНТИ КАПЕЛИ ПРОДЪЛЖАВА ,ОБАЧЕ НЕ МОЖЕ ДА Е БЕЗКРАЙНО .има и септември ,кот бя,бя .

98

Анонимен

преди 13 години

Въпреки обещанията и заканите на Бойко Борисов, ГЕРБ не посмя да пипа бастионите на ДПС и сараите на лидерите на етническата партия. Иначе е трудно да се обясни защо при акцията на Плевнелиев не бе показан незаконният кей на Доган сарай на брега на морето край вилата му в местността "Отманли" до Бургас. Той също си стои недокоснат и незасегнат от уж безкомпромисните отряди на властта.

97

Анонимен

преди 13 години

Тези дни се наблюдава стремителен растеж на цените на основните хранителни стоки. При това, забележете, в цял свят поради кризата има нисък индекс на инфлацията а на места дори се наблюдава дефлация (поевтиняване). Днес цените на хляба, захарта, олиото, брашното, са вече с около 40% по-скъпи спрямо момента когато Борисов пое властта от тройната коалиция. Вдига се цената на редица монополни стоки като вода, електричество. При това от тях се обогатяват чужди компании и се източва България.

96

ЕДИН 2

преди 13 години

ЛЪЖЦИ НА КУБ...

95

Жеков

преди 13 години

Клеги!! Помните ли поучителното филмче за тримата ***? Същите са като тези от снимката. До един не говорят чужд език, следователно си нямат представа къде е Германия и как да се свържат с това "гасударство". А мутрата, така заобиколен от двете тикви изглежда направо "умен" и удохотворен. Какъв левент. Направо комсомолец. (***ти срама)

94

анонимен

преди 13 години

поредната лъжа на гербаджии ама този път нямя да се хванем.не ви искаме господа фашисти

93

Анонимен

преди 13 години

Служители на ФРБ, ФСБ и ДАНС спорят къде нивото на секретност е най-високо.- Нашите агенти работят в общо помещение, но всеки си има криптирана парола и никой не знае какво работят околните, казва американецът.- При нас нивото на сигурност е по-високо. Затварят агентите по двама в кабинет и никой не знае какво работят вътре, казва руснакът.- В ДАНС секретността е най-висока, похвалил българинът. Агентът ни работи сам в кабинет и сам не знае какво работи

92

Анонимен

преди 13 години

Гражданин цъка с дистанционното програмите на телевизора.Първо цъкане - ББ реже лента.Второ цъкане и нова програма - ББ държи реч.Трето цъкане - ББ се кара на Тройната коалиция.Четвърто цъкане - Веско Маринов пее химни за органите.Пето цъкане - отсреща в телевизора седи Цв.Цв. и размахва пръст: Внимавай, нещо много бързо взе да разцъкваш програмите!

91

nasko

преди 13 години

Само Снимката от този материал е ДОСТАТЪЧНА!!!!!

90

Анонимен

преди 13 години

Един от най-големите скандали в контрола по храните у нас гръмна през 2006 г. В България бяха внесени 75 тона 20-годишно канцерогенно ирландско месо, част от което бе преработено и продадено под формата на саздърма на вътрешния пазар. С поста си тогава тихомълком се раздели главният секретар на НВМС и изявен кадър на ДПС Мирослав Найденов. Днес той е министър на земеделието и храните от ГЕРБ.

89

222

преди 13 години

БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ СА СИ ЧИСТИ КРАДЦИ

88

;-)))))))))

преди 13 години

komunistite san ne gi lovi.na kostov kradcite sa6to.boiko horata ti vqrvat kolkoto da gi boli i da se strahuvat bsp i sds

87

олимпиец

преди 13 години

Невярвайте на ГЕРБ,дори когато уш ви даряват нещо ! Там са само мутромилиционери,БКП,ДС,КГБ,ВИФ,ПУЦ,РАБФАК...научени са да мачкат и рушат,а не да градят. Кражбата е тяхната същност. Да кажем стига,не на такива във власта ! Бог да пази България.

86

6001

преди 13 години

До поетеса.Не е ли по добре да е "ЧАМ ***"

85

Анонимен

преди 13 години

след тази снимка бате бойко ме изгуби като гласоподавател за винаги...и за когото и да е !....защото интерпретацията на снимката за мен змучи така : " преоблекъл се илия,огледал се - пак в тия " !

84

До 73

преди 13 години

Не задават въпроси защшто знаят отговорите.Ако имаше и най-малко съмнение,че Костов има недоказауеми доходи,досега щеше да е в затвора.Волен си ги пляска ей така,събира народна любов.Не е нужно да търсят парите,важни са сделките от които ги е взел.От просто по-просто.

83

анонимен

преди 13 години

най-гнусното правителство.по-гнусно и от това на виденов защото онзи не ни лъжеше а само сгромоляса икономиката.тъпите и алчни гербаджии ни излъгаха и крадът с...това е отвратително повече самоубийства от отчаяние и глад на млади хора не е имало в историята ни.повече разводи поради вечното ни безпаричие не е имало.марш ви казваме долни изедници комунистически издънки .в затвора и петров и доган и масларова и всички.....

82

поетеса

преди 13 години

На мен пък БОР *** ме навежда на други приятни асоциации!

81

предложение

преди 13 години

Абе, що не го смените това име - Б0Р-*** с нещо по-хубаво защото ми напомня на киселото мляко Б0Р-ЧВОР?Така че всеки път, когато споменат за БОРКОР ми се появяват асоциации с кисело мляко!